Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość VipToys

Sklep zabawkowy - test

Polecane posty

Gość VipToys

Witam serdecznie! Po długim okresie przygotwań otwarłem internetowy sklep zabawkowy. To nie jest jego reklama! Wręcz przeciwnie - proszę o konstruktywną krytykę. Chętne panie proszę o wejście na stronę i napisanie na forum: - pod kątem poruszania się po stronie (wygoda) co jest ok, a nad czym musze popracować, - pod kątem oferty - dobrze, że tylko markowe czy źle? Adres strony: http://VipToys.pl Pozdrawiam i z góry dziekuję: Marek Glinkowski P.S. Przepraszam że proszę o to w tym miejscu, ale nie mam innej możliwości. Proszę o wyrozumiałość.

Gość Mam ochotę na bułeczkę
Strona ładna, przejrzysta- niestety ceny wysokie. Na pewno znajdzie pan odbiorców z zasobnym portfelem. By poszerzyć grono odbiorców myślę, że warto wprowadzić promocje bądź inne tańsze artykuły. Logo mi się nie podoba- wygląda jak wycięte z innej strony, Zmieniłabym też odcień czerwieni zastosowanej na stronie na ton ciemniejszą. Ta po kilku minutach staje się męcząca.

Gość strona kontaktowa
przejrzysta, ale czerwien dobijajaca

Mi się ta strona podoba, chociaż faktycznie oczy bolą od tej czerwieni:P Ale jeśli chodzi o łatwość poruszania się to jest super, w miarę duży wybór a ceny tez w normie. Tak jak w sklepach za markowe zabawki. Tylko, że tutaj jeszcze koszt przesyłki dochodzi, prawda? To wyjdzie wtedy drożej niż w sklepie.

przeglądam stronę cały czas i nie mogę dłużej, ta czerwień uniemożliwia skupienie się na produktach. Rozprasza i odstrasza. :) To tak w ramach potwierdzenia poprzedniego posta.

Gość ceny porownywalne do tych
w smyku

tak firmowe zabawki ale popatrz np. laptop Fisher Price tu jest za 209zł! w sklepie za niego dałam 178zł a na allegro są za 165zł (155zł+10zł przesyłka)

no właśnie- ceny wysokie- często wybieramy zakupy w sklepach internetowych bo jest taniej- taka jest nasza wizja- niższe koszty utrzymania sklepu więc niższa marża. Tu jest inaczej. Bo przecież przecena ze 189 zł na 185 to żadna przecena ;)

jak już się czepiam to wszystkiego zabra skoczka Fisher Price za 319zł ??? !!! ??? na allegro nowe są po 177zł !!! lepiej to wycofaj ze sklepu bo takimi kosmicznymi marzami prędzej odstraszysz klientów :(

Gość pracuje w sklepie zabawkowym
i powiem ci że twoje ceny nie różnią się od tych sklepowych... przeciętny klient jeśli decyduje się kupić coś w necie to właśnie dlatego że jest o wiele taniej... u ciebie tak nie jest... ktoś będzie wolał kupić na allegro bo różnica w cenie jest ogromna...a jeszcze inny klient pomyśli skoro w sklepie obok jest ta zabawka w takiej samej cenie to po co sobie komplikować życie i czekać jak listonosz przyniesie skoro mogę mieć tą zabawkę za 5 min po wizycie w pobliskim sklepie...

dobrze radzę zdjąć tę wściekłą czerwień z tła i belek, bo jedyne, co się chce, to stamtąd uciec, co też uczyniłam :)

Gość VipToys
Cenne uwagi. Postaram się w miarę możliwości dostosować. Większość rzeczy robię sam, a że nie jestem informatykiem... no uczę się. Co do cen - tak naprawdę zależy od asortymentu. Niektóre zabawki mam w cenie 1-3 miejsca z Ceneo, a niektóre już nie :( Niemniej jednak bardzo cenne uwagi, za które dziękuję bardzo. Pozdrawiam Marek Glinkowski

Gość VipToys
Popracuję nad cenami - efekty będą widoczne w ciągu 3-7 dni. Pozdrawiam