Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasieczka

jak to jest z tymi tabsami

Polecane posty

jezeli zakonczylam karmienie piersia i chcialabym juz zaczac brac jakies tabletki anty, to czy musze czekac az dostane okres???bo puki co minely 3 miesiace od porodu i nadal nie mam, a do gina mam za 2 tyg dopiero wizyte. jak to jest??? czy musze czekac??

To się najlepiej lekarza zapytaj ale mi się wydaje, że jest tak jak zawsze- pierwszą tabletkę bierzesz pierwszego dnia okresu.

jesli chcesz brac tabletki jednoskladnikowe takie jak dla karmiacych piersia, to mozesz je zaczac w dowolnym dniu. natomiast przy kazdym innym rodzaju tabletek musisz czekac az pojawi sie okres.

dokładnie. dwuskładnikowe zaczynasz w 1 dniu miesiączki. zresztą i tak musisz najpierw iść do ginekaloga, choćby po recepte na tabsy, no bo skąd je wcześniej weźniesz?

ale i tak zadnych tabletek nie dostaniesz bez recepty, wiec tak czy siak musisz czekac te 2 tyg. na wizyte u gina, a on juz ci wszystko wyjasni.;)

aaa, dzieki. Nie no, ja wiem ze najpierw musze do gina po ecepte i wogole, tylko chcialam sie zorientowac jak to jest. Bo puki co okresu brak, tak wiec wychodzi na to ze tak czy siak bede musiala czekac, no trudno