a-manda 0 Napisano Październik 16, 2008 witam, mam do was pytanie.. mam zaplanowany wyjazd w kolejym miesiacu, niestety przypada ze w czasie lotu bedzie to moj 3 dzien okresu. Jest to wyjazd na ktorym poprostu okresu nie moge miec.. :) Nadmieniam ze nie biore tabletek antykoncepcyjnych, jednak mam recepte na tabletki Harmonet , ktore kiedys brałam . W tym momencie mam juz okres od 3 dni i nastepny przypada akurat wlasnie na ten wyjazd. Jak myslicie czy moge zaczac pierwsze opakowanie w polowie cyklu czyli np 10 dni przed nastepna miesiaczka? Czy to opozni mi okres? Wiem ze pierwsze opakowanie trzeba wziac w pierwszy dzien okresu .. jedank sytuacja jest wyjatkowa... Prosze o szczere odpowiedzi... Z góry bardzo dziekuje i Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz brać Napisano Październik 16, 2008 ale nie będziesz zabezpieczona przed ciążą i totalnie rozregulujesz organizm jak weźmiesz tylko jedno op. tabl i potem przerwiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrunetkaWieczorowąPorą 0 Napisano Październik 16, 2008 opóźnianie okresu tabl. anty to noramalna sprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a-manda 0 Napisano Październik 16, 2008 oczywiscie wiem ze przed ciaza sie nie zabezpiecze... jak zawsze w uzyciu beda kondony... tylko pytanie czy jak zrobie tak jak wyzej napisalamto opoznie , przesune okres? jade do narzeczonego a widzimy sie raz na pol roku wiec rozumiecie.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość możesz brać Napisano Październik 16, 2008 tak, okres ci się przesunie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
a-manda 0 Napisano Październik 16, 2008 ok dziekuje za info :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach