Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Baby love

Staramy sie o baby

Polecane posty

Gość Baby love

oboje z mezem jestesmy mlodzi. Drugi miesiac staramy sie z mezem o dziecko. Szczegolnir w owulacje. kochamy sie do konca w pochwie, prawie codziennie. Nie wiem czy to ze moj partner, 4 miesiace temu zakonczyl 3letnie palenie marihuany. Mam nadzieje, ze uda nam sie zajsc w ciaze :) Nie zaobserwowalam szczegolnie plodnego sluzu w tym cyklu. czy mozliwe ejst ze do zaplodnienia doszlo w tamtym cyklu chociaz dostalam miesiaczke w terminie? Jedynie co to podolewa mnie brzuch czaem, bardiej takie kurcze kilkusekundowe. Cykle mam 30 dniowe, dzis jest 17 dc. Sluz jest kauczukowaty, lepki, zoltawy. czekam na odpowiedz.

Gość Baby love
Chcialam dodac, czy to ze palil marihuane ma wplyw na to ze moge nie zajsc w ciaze? Lub po jakim czasie.

Miesiączka wyklucza ciążę.Zdrowej parze daje się rok na zajście w ciązę. W jednym cyklu masz między 20 a 40% szans więc nikt ci nie odpowie, czy w ciążę zaszłaś a czy możliwe? możliwe. Jak w każdym cyklu.Lepiej współżyć co 2-3 dni niż codziennie,b bo plemniki potrzebują ok 48 godzin by się u mężczyzny zregenerować i dostatecznie dojrzeć, inaczej zamiast zwiększać - zmniejszycie swoje szanse. Zdrowy plemnik przeżyje w kobiecie 3-5 dni, więc współżyjąc regularnie co 2-3 dni nie ma znaczenia, kiedy wystąpi owulacja. Plemniki poczekają.

Gość Baby love
Dzieki :) Jescze nie wszystko stracone :) powstrzymamy sie do soboty od seksu bo chcemy miec syna, a z tego kalendarza wynika ze jescze wtym cyklu nic straconego ;D