Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna ja

Gdzie Ci Uroczy Mężczyźni Nie Myślący Tylko Jedną Częścią Ciała..?

Polecane posty

Gość ostatnio widze...
ze jak juz ktorys fajny... to ma zone:(

Czesc Fajna:) I czesc wszystkim:) Oj mamy bardzo podobne zdanie co do mezczyzn..i widze ze na podobne typy trafiamy:D jakie to niesprawiediwe Tez slyszalam cos takiego : Wiesz,najpierw moze byc seks..a pozniej zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie. Haha moze to nie jest smieszne...ale: znajomy(wg jego opinii moj przyjaciel) przez pol roku chcial mnie zaciagnac do lozka,jak mu sie to nie udawalo to mi pow.ze to,ze mu odmawiam jeszcze bardziej go podnieca:D ale do sedna: niedawno,w rozmowie tel.powiedzial mi,ze musial zrobic badania na obecnosc wirusa żółtaczki typu C,bo jego \"byla łóżkowa partnerka\" zlapala ta chorobe:o. I zonk. Kolega nie jest chory jak sie okazalo ale cholera wie co on jeszcze w sobie nosi skoro seksi sie z panienkami z promienia 200 km od naszego regionu(wliczając Słowację) :o Fajna,ja chce miec Twoje zdjecie;) przysle Ci wiadomosc na gg;) a potem na maila fotke😘 Brzydka- gdzie Ty jestes?🌼

Gość ofe rma
"No cóż myślę, że tacy mężczyźni po prostu są w większości żonaci i nie szukają dodatkowych wrażeń " ale wam powiedziała :D

sa, istnieja. dokladnego adresu podac nie moge. ;) znam czterech takich z najblizszego otoczenia. jak juz ktos napisal, mezczyzni myslacy jedna czescia ciala moga byc nudni. ;>

Gość złośliwa w ...
Heheh Prawiczek Ty kłamco:P

Gość search4true
Niestety z reguły Ci mężczyźni, którzy coś z sobą reprezentują i używają skutecznie wiele organów ;), szybko są 'odsiewani' przez płeć przeciwną, a że nie ma ich tak wielu, to i niestety robi się w pewnym momencie problem. Może to kwestia otoczenia, ale osobiście znam wiele wartościowych kobiet, powiedzmy tak w wieku koło 30 lat, które pozostają wolne i szukają kogoś sensownego, a praktycznie w ogóle w tym wieku nie znam wolnych facetów o podobnej charakterystyce . Ciekawy problem socjologiczny ;). A tak na marginesie to jestem on, nie ona ;)

\"Gdzie Ci Uroczy Mężczyźni Nie Myślący Tylko Jedną Częścią Ciała..?\" ale tacy nie są uroczy:P

Gość search4true
Kto jest uroczy, a kto nie, to kwestia bardzo subiektywna :)

Gość złośliwa w ...
Nie rozumiecie ze każdy normalny facet mysli o seksie,a czy o tym mówi to zalezy od jego podejscia do zycia? Hehe a to ze Czasem próbuje od razu zaznaczyć ,żejest męski i da rade...to po prostu sprawdzenie na ile moze sobie pozwolić heheh nie wyobrażam sobie faceta który przez pół roku mówi tylko o polityce pogodzie itd..a o seksie nie i nie chce hmmm .....:O wtedy kazda z Nas myslałaby o .....seksie:P

Gość jasne że są najsłodsze
nie mam nic przeciwko facetom lubiącym sex, to szczęście mieć faceta dobrego w łóżku ale brzydzę się facetami żonatymi którzy jak pan innego topiku idą na dziwki lub zdradzają z innymi kobietami tylko dla tego że małżonka nie robi mu loda z połykiem, bo czuje się zaniedbany :(

witajcie ! czwóreczka :* R :* i pozostali :* dopiero teraz mam chwilke zeby tu zagladnac,ale poprawie sie-obiecuje :P wiecie co...chyba nikt tak do konca mnie nie zrozumial ... :/ nie chodzi o to,zeby facet przez pol roku rozmawial ze mna o wszystkim procz seksu!nie w tym rzecz..osobiscie lubie o tym rozmawiac i nie widze w tym nic zlego.. nie pytam o mezczyzn myslacych jedna czescia ciala,bo to faktycznie nudne by bylo,tylko o mezczyzn ktorzy oprocz tej jednej czesci ciala uzywaja tez innej,i o mezczyzn ktorym seks nie przeslania calego swiata..Mezczyzn ktorzy potrafia rozmawiac o wszystkim a nie tylko o jednym(no moze pomijajac polityke :P ) i mezczyzn ktorzy poznajac dziewczyne nie mysla sobie (czasem na glos ) jaka jest w lozku,jak by ja ...,i td... ale jak narazie moja nadzieja na takowych umiera... :D pozdrawiam...

czwóreczka ze fotke chcesz powiadasz..hm..a nie rozeslesz po fafe?? :D:D a tak serio to sie pomysli..:)czekm po powrocie na wiadomosc od Ciebie :*

czesc fajna. ja tez coraz mniej czasu posiadam, na zagladanie tutaj. rozumiec sie rozumiemy. porozmawiac o wszystkim tez mozemy. tylko nie zaczynaj o tym gdzie masz cialka za duzo, a gdzie za malo.;)

ostatnio widze... ze jak juz ktorys fajny... to ma zone zona nie sciana, mozna przestawic. ;)

Gość eeeewel
ja tam nie miałabym nic przeciwko żeby mój facet myślał przeważnie tą częścia na dole :D nawet bardzo by mnie to cieszyło ;p

hej hej.. "..tylko nie zaczynaj o tym gdzie masz cialka za duzo, a gdzie za malo.." R__ przeciez nie mowie nic takiego :/ o co kaman? :P prawiczek i kropka no tez Cie pamietam :P co tam slychac? MojeImieMagdalena DOKŁADNIE !!zgadzam sie :) i wlasnie o to mi chodzilo :P hihihi

\"Tez slyszalam cos takiego : Wiesz,najpierw moze byc seks..a pozniej zobaczymy co z tego wszystkiego wyniknie.\" kota w worku, nikt nie lubi kupowac. ;) --------------------------------------------------------------- fajna ja - \"porozmawiac o wszystkim tez mozemy. tylko nie zaczynaj o tym gdzie masz cialka za duzo, a gdzie za malo.\" teraz kapujesz? ;) -------------------------------------------------------------- rasumujac. jakiego faceta szukacie? jaki Wam sie marzy?