Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna ja

Gdzie Ci Uroczy Mężczyźni Nie Myślący Tylko Jedną Częścią Ciała..?

Polecane posty

zlosliwa w garsonce witaj dobre dobre :) hehe rozbawil mnie ten link :D zadalam pytanie gdzie Ci mezczyzni..a nie ze szukam takiego :P hihihi

Gość ofe rma
naprawdę łączę się z wami w bólu. też chciałbym być przystojny, bogaty, fajny i w ogóle taki jak wam się marzy. ale niestety jestem inny i wcale nie cieszę się że patrząc na mnie czy myśląc o mnie nie czujecie nic wiecej niż gdybyście patrzyły na zestaw ogrodowy "piknik". a z tym myśleniem o mnie to przesadziłem. raczej nikt nie zadaje sobie trudu myślenia o mnie czy mnie podobnych. jesteśmy jak atomy. niby wszyscy zdają sobie sprawę ze istnieją ale mało kto zastanawia się po co.

nie przejmuj sie,niektorzy maja zryte berety i jedyne na co ich stac to na krytyke innych,zwlaszcza jesli nikt nie pyta ich o zdanie :/

Gość ofe rma
a co, masz jakieś nietypowe preferencje czy jak?

Gość ofe rma
no zakładam. że jakoś nie ma tych uroczych mężczyzn ... itd itd. i powtarzam że tak samo jest to dla mnie przykre jak i dla was.

ja nieewiem,mowia ze kobiety sa zmienne,narzekaja,maja kompleksy i pesymistycznie podchodza do wszystkiego..a jednak faceci tez tacy sa...wiec po co wytykaja nam to i owo skoro sami tacy sa..:/ heh..oczywiscie dodaje ze nie kazdy facet i nie kazda kobieta tacy sa :P zeby nikt sie ni poczul urazony :)

Gość ofe rma
"oferma to Ty chlopcow lubisz tak? " bardzo, z tym że wole jednak dziewczynki. ale bez wzajemności. dlatego zwracam uwagę że to, że nie jestem uroczy jest tak samo przykre dla mnie jak i dla was.

w sumie to nie jest dla mnie przykre :P troche szkoda ze zadko taki sie trafia,ale co ja moge :P w kazdym badz razie nie zamierzam z powodu ich braku,przynajmniej w moim poblizu,lapac sie tego kto przezde mna nie ucieka:D:D

Gość ofe rma
"bierz to co przed Toba nie ucieka i już " wydaje mi się że to kiepskie rozwiązanie jednak.

Jakaś pomarańczowa gnida która wie ze szukam faceta na forum ze powinnam brac byle kogo bo nadaje tylko do ruchania:O chooj ze faceta z którym bede nie bede kochać,to nieważne:Omam juz sie ustatkować,bo potem bede odpadem na 10/8 proponuje mi seks bo 2 myśli ze ja to zrobie jaka jestem zła

niestety wiem jak to jest kiedy dostaje sie takie propozycje od wiekszosci facetow..z zadnej nie skorzystalam i tego nie zrobie..bo nie rajcuje mnie szybki numerek z nieznajomym..moze to smieszne ale taka juz jestem.. wogole to sie zastanawiam dlaczego dostaje takie propozycje :/ani moelka nie jestem ani nic,i na czole tez nie mam napisane " zapraszam miedzy nogi" eh... nie zlosc sie..po prostu traktuj ich tak samo jak oni Ciebie...

Gość ofe rma
"troche szkoda ze zadko taki sie trafia,ale co ja moge " no właśnie też tak uważam. gdybym załóżmy był fajny i trafił się jakiejś fajnej panience to oboje byśmy na tym skorzystali, prawda. a tak zostało nam tylko siedzieć na forum i narzekać. ja że mnie nie chcą a panienka że fajnych nie ma. a wszystko przez to że nie jestem fajny. naprawdę tak niewiele potrzeba a tu klops.

oferma nie ma co narzekac,na kazdego przyjdzie pora...uszy do gory.dobrze bedzie..musi tak byc!! lecem pod prysznic..

Gość ofe rma
"Ale ja ich tak traktuje są tylko do jednego" a do czego?

Gość ofe rma
no co ty pierniczysz? przecież tego to właśnie podobno nie chcesz.

"do czego???? żywe wibratory ,ale jest jedna wada mówią wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr" :D "no co ty pierniczysz? przecież tego to właśnie podobno nie chcesz." Oferma, to jest bardziej skomplikowane :). Wiesz facet nigdy nie ogarnie swym rozumem kobiety. Ale nie będę analizował.

prosze o spokoj! nie klocic mi sie tutaj! :P zlosliwa nie zasmiecasz..wracaj tutaj kiedy bedziesz chciala i tyle.. kazdy moze miec wlasne zdanie i wypowiadac je,tudziez pisac..i wcale nie trzeba przy tym sie dochodzic :)