Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajna ja

Gdzie Ci Uroczy Mężczyźni Nie Myślący Tylko Jedną Częścią Ciała..?

Polecane posty

ja chce kogoś, nawet wiem kogo, ale zepsułam wszystko tradycyjnie:( choć może jakiś ogarek został:P

co obejrzeć? - choć może trzeba innego poszukać? ale taka jesień nastała, że się mi nic nie chce:P

ja sie na latanie nie załapuje gdyż zimno jest a szybki pęd powietrza wzmaga uczucie zimna, a mi ciągle zimno:P ----- mówisz że wpadne? to wkońcu latam czy wpadam? bo nie wiem:P

happy.femina - ty to juz sie do niczego nie nadajesz :P ciebie to nikt nawet nie chcialby dotykac :P

_Kwiatek widze ze masz humor wieczorem do dupy i usilujesz odgrysc sie...nie wiedzac czemu na mnie?;/ no ale coz...trzeba przeczekac...

nie _Kwiatek...poprostu ty masz swobode slow a inni nie moga? to nie tak dziala, ze tyy po kims jedziesz a ty jestes nietykalny wjezdzasz na kogos wiec licz sie z tym ze tez ktos wjedzie na ciebie ja niepisze tutaj nigdy nic co moglo by kogos urazic, lub tez bym kogos "gryzla" :/

kwiatek? a skad Ty wiesz że ja to ja?:P jaki Twój inny nick jest? no wiem, ale może nie :( spieprzyłam jeszcze, mam jeszcze deczko nedziei.

deko - sie czyta kafeterie to sie wie różne rzeczy :P a ja pisze zawsze pod swoim nickiem bo jestem soba a nie kreuje sie na rozne osoby :P

taaa dobrze :o nie bede pisac ile mam punktow na nie. niech wystarczy ze zmienilbym pociesz sie ze masz odskocznie w postaci kafeterii. ja bym chyba z nudow zwariowal nieraz gdyby nie to forum