Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Karola1988

zwariuję przez to czekanie na te 2 kreseczki

Polecane posty

Gość Lonka20
Ponoc wiekszosc kobiet w ciazy przechodzi takie badania....Asienka a Ty chodzisz prywatnie czy Panstwowo?

Gość Lonka20
to tak jak ja, raz bylam u takiego goscia...i powiedzialam, ze w zyciu juz nie pujde panstwowo...

ja akurat dowiadywałam sie o lekarzach na nfz w mojej okolicy raz nawet byłamu jednej, naprawde się przestraszyłam i później mi powiedzieli że to baba \"szarlatan\" nie lekarz... z resztą wielu na nfz nie jest dobrych. wole chodzić prywatnie i zapłacic te kilka złotych przynajmniej wiem że lekarz zna się na rzeczy. tylko mój jest strasznie oblegany i ma wiele pacjentek ale jest najlepszym lekarzem w okolicy.

a ja tam chodze na nfz:) super lekarz, pracuje w szpitalu w którym chcę rodzić:, miły, sympatyczny, kompetentny, nie spieszy się odpowiada na wszystkie pytania. Mam przy każdej wizycie robione usg, dostaje skierowania na badania, wiec po co mam chodzic prywatnie i placic 150 zl za wiyte? Mój mąż się upierał że mam chodzić prywatnie ale ja nie widzę takiej potrzeby, byłam prywatnie na usg w 14 tyg- badanie przezierności karku, teraz pójdę również prywatnie na usg połówkowe. Na te najważniejsze badania usg idę prywatnie ponieważ jest lepszy sprzęt i jestem spokojna:)

Gość Lonka20
nie no jasne masz szczescie, ze trafiilas na milego...ja bylam raz i byla traedia...bardzo nieprzyjemny gosciu...jeszcze popatrzyl na mnie i powedzial, z ejestem zamloda na dzidzie...cham jeden...kurde jutro mam miec usg martwie sie jak cholera...;/

Moj lekarz to 150 zl nie bierze 50 zł płace za wizyte teraz wcześniej pacialam 70. ale u mnie na nfz lekarze sa straszni naprawde. maja zly sprzet i nie mowia wszystkiego z reszta sa strasznie chamscy. moj jest mily i bardzo smieszny duzo mowi:-)

Hej dziewczyny co tam u was słychać??? karola jak się czujesz??? od którego tygodnia zaczynał rosnąć ci brzuszek??? i wiesz już co będziesz miała??? ja chciałabym mieć synka... nie mogę się doczekać tego dnia kiedy sie okaże jką plec ma moj maluszek...

Gość Lolunia
a ja dzisiaj bylam na pobraniu krwi itd i w pon mam sobie odebrac wyniki przed wizyta :) ja dziewczyny chodze na nfz i jestem bardzo zadowolona mam swietnego lekarza i bardzo dobry sprzet usg ma w gabinecie i wogole jest przemily i bardzo dobrze sie mna i dzidzia zajmuje :) prywatnie to zrobie tylko to usg 3d bo badania prenetalne tez on mi zalecil i bede miala w przychodni zrobione :) a ogolnie ja sie czuje bardzo dobrze tak jak bym w ciazy nie byla wogole :) hihiih :]

cześć Asieńka, ja chodzę na prywatne zizyty do lekarza który ma najlpeszy sprzęt bo o to chyba chodzi no i wizyta kosztuje 120/150zł więc gdybym miała chodzić prywatnie + robić prywatnie badania to zbankrutowałabym, a jak czasami trzeba pójść 2 lub 3 razy w msc bo np coś się dzieje... masakra. Jak kogoś stać to oka, gdybym miała ciążę zagrożoną to chodziłabym prywatnie ale jeżeli nic się nie dzieje to nie widzę potrzeby. Co do mojego brzuszka, jak ktoś nie wie że jestem w ciąży to wygląda to tak jakbym przytyła, jedyne co to mi piersi urosły:D no ale już teraz brzuszek powinnien się pojawiać w końcu zaraz zaczynam 5msc:)

Gość Lonka20
STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........7...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak KLAPAUCIUS26....5..............Gdańsk................... ...26........brak kamciak...........2.................Szczecin/Dublin..... ......26......brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....18.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........10.....18.10.2009....Koszalin.....21. . ..w drodze Lolunia...........9.......28.10.2009...Częstochowa...20. ......w drodze kamciak…….6……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26….. w drodze Lonka20.....5...........................Kielce..........20......w drodze i w koncu dopisuje sie do tabeleczki, dzis bylam u gina i widzialam fasolke;) jestem taka szczesliwa:D

Gość Lolunia
i jak asienko u lekarza pisz mi tutaj szybko :):):):) no ja jestem aaaaaa i lonka 20 gratuluje :) mowilam ze jest dzidzia?? hiihihi buziaki:) dbaj o siebie

STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........7...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak KLAPAUCIUS26....5..............Gdańsk................... ...26........brak kamciak...........2.................Szczecin/Dublin..... ......26......brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....18.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........13.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ..w drodze Lolunia...........9.......28.10.2009...Częstochowa...20. ......w drodze kamciak…….6……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26….. w drodze Lonka20.....5...........................Kielce.......... 20......w drodze a ja zmieniam:-)

wszystko się wyjaśniło jestem zdrowa i moje maleństwo też. wicie jakie było ruchliwe??? lekarz aż sie smial:-) jestem 1 13 tygodniu moje malenstwo ma 6 cm:-) kolejna wizyta po świetach i oczywiście lista badań:-) mam dwa zdjęcia na pamiątke:-) i termin na 6 październik

Witam Co do lekarza to mam wybranego jednego gina, ktory w moim miescie ma dosc dobra opinie i duzo osob sobie go chwali. Na NFZ przyjmuje tylko raz w tyg i ciężko się jest dostać do niego . Podam przykład. Chciałam się zapisać do niego na wizytę i we wrześniu już nie bylo zapisów do końca roku!! Wiec poszłam prywatnie. A USG zawsze robi tylko odpłatnie bez względu czy idzie się na NFZ czy prywatnie. Gratuluję dzidziusiów. U mnie jak narazie wszystko pod znakiem ????

mój lekarz też jest oblegany ale nie czekałam aż tak długo na wizytę, zresztą ciężarne nie mają problemu nawet gdyby nie było miejsca to zawsze są gdzieś wciskane

witam wszystkie panie :) ja wczoraj byłam u lekarza, strasznie mnie boli krzyż, czsasami prawie płaczę ale powiedział mi że wszystko jest ok, brzuch mi poszedł do przodu i dlatego mnie boli krzyż, jak on to powiedział zmienił się pani srodek ciężkości, jestem dopeiro w 7mym tyg a wyglada jakby byl 20 i juz sienie dopienam w spodnie :/ ale na wadze nic nie przybylo, 14,04 ide do położnje do szpitala tam bede miała usg wiec zobacze dzidzie swoja :D mam tylko nadzieje ze wszystko bedzie ok pozdrowionka dal wszystkich, lonka mówiłam że dzidzia :D jeszce raz gratuluje :D

Witam Asienka to jak sie chodzi na prywatne wizyty to badania tez sie robi prywatnie??

STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........7...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak kamciak...........2.................Szczecin/Dublin..... ......26......brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....18.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........13.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ..w drodze Lolunia...........9.......28.10.2009...Częstochowa...20. ......w drodze kamciak…….6……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26….. w drodze Klapaucius26...5...05.12.2009.....Gdynia...............26....w drodze Lonka20.....5...........................Kielce.......... 20......w drodze

Klapacius gratulacje :) Lonka Tobie też gratuluje :) staraczek już coraz mniej zostaje :) ciekawe kiedy ja do was dołączę

STARACZKI nick........... cyk.............miejscowość....... wiek.......dzieci Lady Love.........2...............Ruda Śląska............19.......brak Malwina21........7...............Śląsk (Lubliniec)........22.......brak Natulek............4..............Zgierz................ .....28........brak KLAUDIA86........12.............Ruda Śląska......... .....22........brak ZACIĄŻONE nick..........tydzien......termin......miejscowośc...... ...wiek.. ...dzieci Karola1988 ....18.....28.08.09.....Gdańsk...............20......w drodze mooncia........14....29.09.09....Gorzow Wlkp........21.......w drodze alla23............4..............ostrołęka.............2 4.......w drodze Panna Freddy K....6....-.....Poznan..........24.......w drodze Asienka478.........13.....06.10.2009....Koszalin.....21. . ..w drodze Lolunia...........9.......28.10.2009...Częstochowa...20. ......w drodze kamciak…….8……..06.11.2009… .. Szczecin/Dublin……26….. w drodze Klapaucius26...5...05.12.2009.....Gdynia...............2 6....w drodze Lonka20.....5...........................Kielce.......... 20......w drodze u mnie zaczynamy 8 tydzień :D

Malwina tak jest, jeżeli chodzisz prywatnie to nie dostajesz skierowania na żadne badania tylko robisz wszystko co msc na właszny koszt.

Gość manuna
gratuluje wszystkim ktorym sie udlalo jesli macie pytanka o ciazy dzieciach niemowlakach itp to zapraszam na forum www.kobieta.mojeforum.net