Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość małaaaa

luteina - czy moge jeszcze raz zastosowac jesli wczesniej pomogla?

Polecane posty

Gość małaaaa

hej, w lipcu miałam operację usunięcia ślinianki. podejrzewam, że długa narkoza może być przyczyną rozregulowania cyklu. w sierpniu nie dostałam wcale okresu. na początku września poszłam do pani ginekolog, która zrobiła mi USG, z którego wyszło, że z jajnikami wszystko w porządku. przepisała mi luteine. po 8 dnia od odstawienie dostałam okresu. teraz niestety znów okres spóźnia mi się już prawie tydzień. czy mogę ponownie zastosować luteinę w tej samej dawce, 2xdziennie i czekać na pojawienie się okresu?

Gość avw
Mozesz zastosowac jdnak ja bym proponowala najpierw konsultowac to z lekarzem!!!!! Skoro luteina dziala na Ciebie dobrze to mozesz zapytac swojeg lekarza czy moglabys zastosowac taka kuracje luteina np. przez 6mies. (min. na wyregulowanie stosuje sie 3mies.). Moze przy wizycie pod wplywem stresiku i wrazenia sytuacji nie doslyszalas, kiedy lekarka powiedziala, ze masz sie do niej stawic po zakonczeniu wywolanej luteina miesiaczki :) Moze lekarz chcialnajpierw srawdzic czy na na Ciebie zadziala a potem przy nastenej wizycie ustalic plan dzialania polegajacego na weregulowaniu cykli. Najlepiej przejdz sie albo chociaz przedzwon i zapytaj co masz w takiej sytuacji zrobic skoro masz tabletki czy mozesz je zazywac znowu a wszystko bedzie ok !!!~! :D Pozdrawiem cieplutko :)