Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ange27

Jestem zaskoczona,Dlaczego tak nie wiele osób wierzy ...

Polecane posty

Niby mówi się że w życiu jest wszystko mozliwe, a tak nie wiele osób wierzy w coś tak fajnego jak przyjaźń damsko-męską. Nie rozumiem, przecież jak nie ma tej chemii między dwoma osobami to przecież taka przyjaźń jest realna, i na pewno suuuuuuuuper mieć faceta za przyjaciela. Dlaczego prawie wszyscy twierdzą że taka przyjaźń jest niemożliwa??????

Przerabiałam to wiele razy i też w to wierzyłam. I ta przyjaźn jest możliwa dopóki nie pojawi się dziewczyna przyjaciela, która nie rozumie co się dzieje :(

Gość taka tam ja
nie wszyscy :P

Gość ejbisi
Moim zdaniem zawsze z jednej lub z drugiej strony kiedyś zaświtała myśl by być z tą drugą. Potem mogło to zgasnąć i wtedy rzeczywiście zostaje już tylko przyjaźń bez podtekstów. Natomiast mało który partner zniesie takiego przyjaciela czy przyjaciółke i czemu tu się dziwić. To partner powinien być naszym najlepszym przyjacielem, nie wyobrażam sobie innej sytuacji.

Ale jak to jest prawdziwy przyjaciel to powinien powiedzieć swojej dziewczynie że ta druga dziewczyna to poprostu bliska koleżanka, przyjaciółka i nic więcej. Np.Dorota Welman i Marcin Prokop przyjaźnia się chociaż obydwoje maja drugą połówkę.

Gość adaskost
angie ja mysle i uważam ze taka przyjazn naprawde jest mozliwa....bez podtekstow

adaskost to chyba jest nas tylko na tymswiecie garstka. To takie super mieć oprócz swojego partnera jeszcze kogoś na kim możemy polegać, a faceci mają inną psychikę niż kobiety i czasami wole posłuchać rady chłopaka niż koleżanki.

Gość adaskost
ange27... witaj w klubie....trzeba tylko trzymac sie pewnych zasad i regoł...bedac w stałych zwiazkach i wtedy naprawde jest ok

Gość adaskost
gorzej jak twoja 2 polowka ci wywija jakis numer

Gość taka tam ja
do niedzwiedzia Prokop i Welman sa przyjaciółmi :P to nie kolezenstwo :P

A ja zakochałem się w przyjaciółce (po wielu latach) i jestem najszczęsliwszym człowiekiem na ziemi. Szczęscie było tak blisko a ja szukalem nie wiadomo jak daleko.

Dokładnie trzeba trzymac się pewnych reguł,zasad i i być szczerym. A jak można okazać facetowi przyjaźń i to tak żeby nie pomylił intencji??????????????????????????????????????????????????????

ange27 adaskost to chyba jest nas tylko na tymswiecie garstka. To takie super mieć oprócz swojego partnera jeszcze kogoś na kim możemy polegać, a faceci mają inną psychikę niż kobiety i czasami wole posłuchać rady chłopaka niż koleżanki. jasne ze jest super:) osobiscie mam duzo kolezanek z ktorymi moge sobie pogadac i to nie tylko o sporcie:P...jakos tak sie dzieje ze jak mam problem to zawsze moge na nie liczyc z tym ze ja nie traktuje ich jako przyjaciólek lecz jako dobre kolezanki ktore potrafia pomoc... z kolegami....to chodze na wódke:D

taka tam ja do niedzwiedzia Prokop i Welman sa przyjaciółmi to nie kolezenstwo Wisniewki tez sie przyjaznił z Katarzyna Kanclerz:)...teraz w sadzie sie spotykaja:O w dzisiejszych czasch słowo "przyjazn" jest bardzo wyswiechtanym słowem o ktorym ludzie nie maja pojecia..co ono oznacza przykład..."mam mnostwo przyjaciół w internecie"..ktorych notabene nigdy nie widziałam/em

Ja oczywiście marzę żeby przed śmiercią spotkało mnie cos takiego jak taka właśnie przyjaźń.

Gość całkowicie czarny kot
tak przyjaźń między mężczyzna i kobietą jest mozliwa szkoda tylko, że jest jak cholesterol, niby kazdy wie, że jest, ale jakos nigdy nikt go nie widział ja tez nie widziałam takiej przyjaźni :-)

Pewnie że kolega też może być, ale przyjacielowi lub przyjaciółce powie się zawsze więcej, można bardzo zaufać. Boże jak ja bym chciała mieć kogoś takiego, a faceci w moim mieście to albo cwaniacy, albo pantoflarze . Wy mężczyźni na prawdę możecie być super to zależy od charakteru

ja wierzę. to wszystko zależy co dla kogo znaczy przyjaźń. jeśli zwierzanie się ze wszystkiego, widywanie non-stop to nic dziwnego ze wielu nie wierzy i ze taka przyjaźń rozpada się gdy przyjaciele zakładają związki. dla mnie jednak przyjaźń to świadomość, że mogę na dana osobę liczyć gdy będzie działo się coś złego i sama jestem gotowa pędzić jej z pomocą, a nie \"picie sobie z dzióbków\". ja mam przyjaciela płci męskiej, z którym dzielę pasję, widujemy się raz na tydzień raz na dwa, gramy razem, czasem chodzimy na wino czy piwo. i mam nadzieję że to przetrwa nie zależnie od okoliczności życiowych.

"czasem chodzimy na wino czy piwo" to juz za duzo jak dla mnie. ja bym byl zwyczajnie zazdrosny. przyjaciolka i kochanką powinna byc ta sama osoba najlepiej. oprocz tego moge miec kolezanki

Gość kleo haj onlo
do prawiczek i kropka: bo jestes dziecinny i widac ze cipcia z ciebie nie mezczyzna :) ale moze przejdzie ci z wiekiem

Gość kleo haj onlo
bo widze co tu gadasz, uchodzisz w moich oczach i wiekszosci za cipcie, ale spoko!!!! na co dzien mzoesz byc inny, bo grasz, a tu jestes soba, bo nie ma po co sie ukrywac, bo to tylko forum :) hehehe. Ale lubie cie, bos szczery, a prawiczek? no i co ze ogorka jeszcze nie zakisiles, phi

Gość kleo haj onlo
taaak :) wszyscy Ci wierzymy :)