Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaaaaa

prosze o POMOC!!!

Polecane posty

Gość marikaaaaaa

Czy z waszych znajomych albo w waszej rodzinie mial ktos operacje kregoslupa?? Moja mama prawdopodobnie bedzie miala ale niew wiadomo czy sie zgodzi bno jest mozliwosc paralizu:( poza tym od tergo strasznie bola ja jajniki i czy moze miec tez cos z nimi?? JA juz nie wytrzymuje caly czas placze:( dla mnie to koniec swiata:( koniec swiata gdyby jej zabraklo:(

Marico.bardzo Cię proszę nie panikuj,przecież to właśnie Twoja mama potrzebuje wsparcia od Ciebie,ale nie takiej rozdygotanej,więc posłuchaj.Sadzę,ze jestem w Jej wieku,nie miałam takiej operacji ale z zawodu jestem fizjoterapeutą i sądząc po Twojej wypowiedzi zabieg ten obejmie obszar krzyżowo-lędżwiowy,ktory w dzisiejszych czasach jest dużo mniej skomplikowany, jeśli chodzi o wynik prawie zawsze zadowalający.PO bolesności występującej w okolicy jajnikow tym bardziej przekonana jestem,ze jest to efekt ucisku kręgów wczesniej zasugerowanego przeze mnie odcinka kręgosłupa.Sądzę,ze ortopeda prowadzący dokładnie wyjaśni Wam obu na czym ten zabieg będzie polegal.Bądzcie dobrej mysli !!!Pozdrawiam ciepło i trzymaj się mała

Gość Feria ma święta racje
To promieniujacy ból kręgosłupa,pozdro!