Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość A.l.e.k.s.a24

To juz jutro moj slub

Polecane posty

Gość A.l.e.k.s.a24

Jutro wychodze za maz. Ale mam stresa :) Mezatki napiszcie, da sie to przezyc? Co jest najbgardziej stresuujace? Bo ja chyba najbardziej boje sie kosciola, a potem juz chyba luz :)

Jak dla mnie najcięższe było błogosławieństwo - bo się z mamą poryczałyśmy. Potem prawie się nie stresowałam... Może troszke przy przysiędze... A tak w ogóle to jest to tak piękny dzień, że warto się nie stresować i się nim cieszyć :D.

Gość adaskost
aleksa..zycze wam wszystkiego najlepszego, duzo cierpliwosci i zrozumienia.....pozdrawiam

Gość A.l.e.k.s.a24
Dziekjuje :) Ja tez sie boje, ze poplacze sie prz blogoslawienstwie a potemn w kosciele, zawsze sie wzruszam.

witaj! zycze duzo duzo szczescia na Nowej Drodze Zycia! Jutro czeka Ciebie, Was piekny Dzień! Nie stresuj sie, a staraj zapamietac kazda sekunde z niego! Mi do Slubu pozostal rowny rok :)i z za rok o tej porze ja napisze post jak Ty dzis, a Ty odpiszesz mi tym samym co ja Tobie :) pozdrawiam goraco!

Gość nalon32
powiem ci szczerze, ze ja sie wcale nie denerwowalam, czulam sie tak jakby nie mnie dotyczyla ta ceremonia i jakby ludzi wokol nie bylo w kosciele...tylko moj maz:))i...nie bylo mi wcale zimno, mimo,ze nie bylam zbyc cieplo ubrana a wszyscy sie skarzyli,ze zmarzli w kosciele a po slubie impreza przeleciala mi przez palce i jak spojrzalam na zegarek po raz pierwszy to bylo juz po 3 w nocy

Gość Herita
ja mialam ślub 15.08.08r. Powiem Ci, ze strasznie sie balam jak juz jechalismy do kosciola, brzuch mnie bolal , nawet nie potrafie tego opisac co sie ze mna dzialo, ale ulozylam sobie taki planik. najgorsze 1. przysiega 2.nakładanie obraczek 3. powitanie na sali 4. pierwszy taniec 5.podziekowania i masz luz ;) i w glowie tak jakby odznaczalam sobie to spełnione to tez i juz tylko tyle hehee i jakos przezylam ;)

Gość kasiatko-ja
hehe ja mialam 13.10.2007 roku - nie stresowalam sie do momentu skladania przysiegi, tam sie pomylilam i zapomnialam tekstu a glupio bylo zapytac ksiedza niech powtorzy, zaczelam sie smiac a potem plakac hehe a ksiadz kazal nam sie pocalowac i kazal klaskac gosciom w kosciele hehe bylo milo:)hehe

Gość szczęśliwiutkaaa
dla mnie przysięga była najgorsza, ale ksiądz nam to ułatwił było bez mikrofonu i to stało się to takie romantyczne i intymne drugie to pierwszy taniec, ale sadze ze nikt z gości nie umiał zatańczyć walca wiedeńskiego to dzień najpiękniejszy w życiu!! wszystkiego naj!