Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karta kredytowa

W jakim banku kredyt hipoteczny???

Polecane posty

Gość ostatnio wypowiadal sie ktos..
w sumie jak sie tak zastanowic to te banki co ustalily wplate wlasna w wysokosci np 35% czy cos tez wyjetego z kosmosu , to moim zdaniem na dzien dzisiejszy to taka zapora z ich strony bo po prostu nie chca dawac kredytow,tylko "ladnie" odmawiaaja w ten sposob ;)

Gość karta kredytowa
nie jestem wielbicielką kart kredytowych dali mi kiedyś w PKO.. ale jej prawie nie używałam i żeby z niej zrezygnować musiałam się niezle nagimnastykować..płace zwykła bankomatową lub przelewam.. a co do tej sytuacji na rynku budowlanym to napewno nam klientom to wyjdzie na dobre bo też stanieja usługi budowlane..

Gość karta kredytowa
ostatnio- musze spadać.. fajnie się z Toba klikało.. Dzięki i pozdrawiam..:) zajrze póżniej.. może się ktoś jeszcze włączy...

Gość ostatnio wypowiadal sie ktos..
dokaldnie , nam to wyjdzie na plus - sami sobie podgryzaja ogon jednym slowem ;) dzieki i zycze pomyslnego zalatwienia sprawy :)

Gość karta kredytowa
może sie ktoś jeszcze wypowie???

Gość venus30
polecam bank śląski. Najniższa marża. Pewny bank.

Gość hahahhahahhah
600tys i ty sie pytasz o zamek? gdzie wy zyjecie... za takie pieniadze w wiekszym miescie kupisz 60-70m mieszkanie

Gość karta kredytowa
widać ze nie doczytałeś.. nie mieszkam w Warszawie i nie znam cen mieszkań w takich metropoliach.. w mnie za tę kase to postawisz dom na obrzeżach miasta... przynajmiej 140 metrowy..masz zieleń spokój czyste powietrze i 5 mnin.. autem do centrum..

Gość gość
nejlpeij wybrać się wcześniej do doradcy finansowego i obgadac potencjalne mozliwosci :) polecam open finance i doradców konkretnie z warszawskiego oddziału przy ul Złotej :)

Gość gość
juz archeolog wykopal topik sprzed 5 lat i sie reklamuje

Gość merkuurryy
Lepiej na początku skonsultować się z doradcą finansowym, który pomoże nam znaleźć odpowiedni bank i kredyt na miarę naszych możliwości, ja tak zrobiłem i byłem w warszawskim oddziale Open Finance niedaleko ronda Waszyngtona

Gość Trodata
Ja mam kredyt w Open Finance. Oferta jest jak najbardziej ok, ale duży plus i coś co będzie mnie do Open Finance ciągnęło to obsługa. Wydaje mi się, ze to najlepiej wykwalifikowani pracownicy z pośród wszystkich banków.

Gość justyna_1975
A jak długo tam się czeka na kredyt?

Gość Piotr Szymański
Pani Justyno czas jaki potrzeba na otrzymanie kredytu w głównej mierze zależy od czasu oczekiwania na decyzję banku, a tutaj jest różnie. Niekiedy można czekać nawet dwa miesiące. Pozdrawiam, Piotr Szymański ________________________ Online Ekspert Open Finance

Gość justyna_1975
A oferty ilu banków ma aktualnie Open Finance? Można próbować w kilku jednocześnie?