Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maina.

Chwila na łzy. Tutaj. Prosze.

Polecane posty

Gość aaanatka
ja nie odpowiem , nie wiem co .... wiesz ze mimo wszystko ludze sie ze wroci, ze to tylko sen??? boze chyba poszukam jakiegos psychologa - to nie jest normalne

aaanatka Takich chwil sie nie zapomina :(( BrunetkaWieczorowąPorą Co tak ucichłaś?

Gość aaanatka
a szkoda w tej chwili chcialabym zapomniec wszystko , krolestwo za szklanke amezji:) wiesz moze byloby mi latwiej gdyby usiadl ze mna przeprosil itp a nie tak bez slowa z fochem ze zlapalam na klamstwie:( nie potrafie zrozumeic z jednej strony cieply czuly cierpliwy troskliwy a z drugiej taki sk....

aaanatka Właśnie tacy są :( Tak bym chciała zaponieć albo z nim być. Tak bym chciała. Albo znaleść nową miłość która zakryje Pana M.

Gość aaanatka
ja juz nie chce nikogo kochac, nie chce znowu za jakis czas czu tego co teraz, naprawde mam wrazenie ze serce mi peknie, ze to naprawde wrecz fizycznie boli:((( weszlam na nasza klase i on tam jest i z jednej strony kusi mnie zeby wywalic ze znajomych a z drugiej zeby zostawic , moge poogladac zdjecia:)

Gość aaanatka
moge sie katowac:((

aaanatka Ja niemam zdięcia, nie posiada kompa o internecie niema mowy. Dzisiaj do dentysty na 16, ktory i tak nic nie zrobi bo mam okres. 19-20 pić. znajde sobie towarzystwo na wieczor i na chwile poflirtuje. Chwila zapomnienia.

Gość aaanatka
moze i lepiej ze nie masz zdjec jego ja sie katuje wspominkami jaka jakas masochistka a on on wszystko ma w dupie i pewnie swietnie sie bawi:(( jak to faceci

Gość aaanatka
napisalas o okresie a ja przypomnialam sobie jak rozmawialismy ze jak to fajnie byloby mniec dzieck ....... jato wogole jestem jakas popierdzielona, ja nawet przez moment nie zauwazylam ze on potrafi byc taki okrytny i wredny:((

Gość aaanatka
zastanawiam sie jak to zmienic, czy mozna cos zrobic>>?? ja chyba powaznie rozejrze sie za psychiatra , ja juz nigdy nie chce sie czuc tak jak teraz

Gość aaanatka
ja pracuje w duzym miescie wiec uda mi sie spokojnie kogos znalezc.

BrunetkaWieczorowąPorą Musimy przetrwać drogie Panie, jej mi jest strasznie zimno ;/

Gość aaanatka
a ja znalalzlam sobie jakiegos psychologa moze chociaz troche mi pomoze mam wizyte na 21 . zobacze, chcialabym juz wiecej nie popelniac takich bledow

Zanim znów go zapytasz, zanim znów uklękniesz, pamiętaj, by cierpieć z wdziękiem damy wielkiej, nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego. Zanim znów go poprosisz, zanim pokażesz słabość, pamiętaj, że jutro będzie tak samo, nie jesteś dla niego zbyt dobra, to nie jesteś po prostu dla niego.

Gość sensibilidad
to ja też,caly wieczor placze, nie chce byc sama, wiec potowarzysze wam

Gość Słońce mojego życia
Witam! Może lepiej, jakby pisała tutaj kobieta, ale ja też coś dorzucę. Powiem tak - że rozumię to co tutaj piszecie bardzo dobrze - a to dlatego że... tutaj zamieszczam link - proszę przeczytajcie: http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3862093&start=0 Pewnie każdy ma problemy bardzo podobne tylko różni się "waga" tego...

Gość sensibilidad
ja dziś w szale zalatwiania spraw i zakupow, troche odciagnelo mnei to od myslenia, ale jak zwykle wieczorem w pustym mieszkaniu tylko ja i lzy... wiec do wieczora

Gość sensibilidad
nie lubie samotnosc w pustym mieszkaniu ot co, wolalabym pogadac i poplakac z kims, a tak to... ciezko, znajomi gdzies sie ulotnili, tylko pustka

Gość aaaanatka
witajcie, ja dalej nie umie sie pozbierac, sa momenty ze wydaje mi sie ze wytrwam , ze przetrwam a pozniej jakies wpomnienie , ulubiona piosenka i wszystko sie sypie w pyl ...

Gość aaaanatka
sensibilidad mam tak samo nagle pustka kosmiczna:(((