Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siebie.........

wstydze sie przyznac swojemu chlopakowi ze nie uprawialam nigdy seksu

Polecane posty

mam 25 lat a on juz doswiadczony:O

Gość to nic nie mów
zachowuj sie naturlanie a on i tak zauwazy jak jest kumaty,bedzie good

tyle co ja

a on miał wiele kobiet??? nie masz sie czego wstydzic!!! z całą pewnością nie będzie to dla niego problem, podejrzewam,że wręcz przeciwnie

Gość heh co za przypadek
na pewno powiedzialas mu wczesniej ze juz masz doswiadczenie i teraz ci glupio sie przyznac, ze klamalas. Tez tak mialam.

Gość szczesliwy rozumiem
ale z czego dumny? Z tego, ze masz 25-letnia dziewice, na ktora nikt wczesniej sie nie obejrzal? Bo chyba nie wierzysz w zasade zachowania czystosci do slubu a brak seksu w tym wieku to juz cos nie tak,:)

Ja bym mu powiedziała na Twoim miejscu...i tak się dowie i tak. Zresztą lepiej go chyba wcześniej uprzedzić, że to będzie Twój pierwszy raz. Razem będziecie mogli się do tego jakoś przygotować. Jak facet jest normalny to nie będzie Ci robił wyrzutów z takiego powodu... Ja nie ukrywałam tego faktu przed moim pierwszym razem.....

otóz: jestem 24 letnia dziewica, czy ze mna jest cos nie tak, czy na mnie nikt nie patrzy???? otóz nie, po prostu nie spotkalam nikogo kogo moglabym pokochac, a to, ze nie puscilam sie na pierwszel lepszej imprezie, przedmowca musi byc bardzo ogranniczony umyslowo ze tak pisze. Hhe, jestem ładna, nie jakaś piękność, ale sama sobie i innym sie podobam, pracuje w wojsku jestem żołnierką, :) mam kogos, ale mysle ze to jeszcze nie czas na sex..

Gość Kryterium 0
ja tam kiedys dziewice omijałem szerokim łukiem, ale taka 25-letnia to prawdziwy delikates:)

Gość alęocochodzi
ja miałam 25 lat i nie zauważył ;) przyznałam sie po fakcie i nie mógł długo uwierzyć

ja sieboje jego reakcji ze bedzie zdziwiony ze mi nie uwierzy ze wysmieje itd no bo w tym wieku itd

moze nie mowic?:O moze sie nie zorientuje:)

Gość ohh ona wladca ziemi
w ktorej jednostce pracujesz? I czemu nie jestes w pracy? Odpoczywasz po sluzbie? :D

jestem na innym forum i wkurzam sie na taka jedna niemoralna pania, po wojskowemu, Tak jestem posłużbie, mam wolne :) i siedze sobie na fafe :) a ktorej jedostce ?:) w zielonej ;)

Gość zolnierze nie siedza
na takich forach. Wstyd mi za panią "ona wladca ziemi". I nigdy kobieta nie gania w wojsku faceta bo by ja zwyczajnie wysmial lub poprosil o rozkaz na pismie. Chyba, ze ciota... pozdrawiam. ppor.rez. R.S.

ona wladca ziemi prawiczek jestes tak zenujacym dzieckiem ze az slabisz ludzi Choc do nad do wosjska, tak cie pogonimy "my dziewczyny", ze zapomnisz jak sie nazywasz daj spokoj prawiczkowi:O..chłopak ma kłopoty z przygodami...przepraszam z dziewczynami po przygodach:P a ty go chcesz do wojska brac:(... chociaz w sumie to nie głupie...:D tam by zaznał wielu przygód...i moze by zmienił swoj punkt patrzenia na swiat kobiet.....

moze dlatego jestem w woju, bo mam ciety jezyk, a zem dziewica to moze dlatego, ze za bardzo dalej popalic facetom :P hehehe, na razie jest mi dobrze, bo mam swojego chłopaka, zreszta tez wojskowy :) moze tak bedzie lepiej, jak bedzie miedzy nami zle to na glebe i 100 pompek :))))

No cos w tym jest chyba....może faktycznie poglądy na kobiety i sprawy sexu by Ci sie odmieniły jak by cie jakaś doświadczona kobita wzięła w obroty i pokazała co i jak... :P wtedy pewnie by Ci się odmieniło o 180 stopni.. :P

Gość ale jajca jak berety
i jeszcze te babskie stopnie wojskowe... 24 letnia pani chorąży... a jaką chorążówkę pani skończyła :D:D:D