Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mojanadzieja

ciąża zagrożona a orgametril

Polecane posty

Witam, jestem w 5tc i wg. moje gina jest to ciąża zagrożona i tak na prawde na usg nic jeszcze nie widać, więc on nawet nie uważa tego za ciąże i zapisał mi orgametril. mam brać przez 4 dni po 2 tabletki i 5 dnia 3 a jak miesiączka się nie zjawi to mam przyjść w piatek na usg może będzie już coś widać :/ Czy orgametril nie szkodzi w ciaży?

Gość nie szkodzi...
pomaga utrzymac ciąże,bierz i nie marudz

Gość to why
to dlaczego na opakowaniu napisano,że nie brać w ciązy i w podejrzeniu ciązy?

Gość kdksdljf
taaak, a jak poronisz, to zawsze bedziesz mogla pozwac gina o blad w sztuce i wysokie odszkodowanie.... jak myslisz, przepisalbuy ci to, jakby byly jakies przeciwaskazania?

Gość Zupkowa mama małej zosi
jeżeli podejrzewasz ciąże,jest ona jak widać baardzo wczesna i dlatego nie widac jeszcze zarodka to radzę nie brac tego leku.Przeciez jest on miedzy innymi na wywołanie okresu i zakazany w okresie ciązy lub jej podejrzenia.Lerkarz powinien kazać Ci przyjść za tydz lub dwa na ponowne badanie i wtedy jeżeli stwierdzi brak ciąży a okresu nadal nie bedzie może przepisać ten lek.

Gość Zupkowa mama małej zosi
No na twoim miejscy wybrałabym sie do tego lekarza z ponowną wizytą i poczekała na badanie.Jeżeli stwierdzi ciąże to.....oj dostałby ode mnie i to porządnie.