Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

ktos doradzi ?? proszee wejdzcie

Polecane posty

Mniejsza z tym ;) to forum jest pojebane ... wiekszosc ludzi ktorzy tutaj pisza maja problemu psychiczne... zjebane zycie... nie pracuja ... szczerze nie polecam szukania pomocy czy tez zrozumienia. ;))

Gość xMiley15x
Dziewczyno .. masz 15 lat, nie chcę ci tutaj robić wyrzutów czy coś. Bo to ty powinnaś to przemyśleć.. ale stwierdzam fakt że 8 lat, to jest jednak bardzo duża różnica wieku, w dodatku on ma żonę i dziecko, ma swoją rodzinę.... przemyśl to, widzisz waszą wspólną przyszłość? On cię wykorzystuje... gdyby na prawdę Cię kochał.. to by wcześniej coś zaiskrzyło (znacie się przecież 2 lata). Przemyśl to naprawdę..... Przecież jesteś jeszcze młoda, możesz poznać jeszcze kogoś nie trzeba szukać na siłę... życzę powodzenia Pozdrawiam ;***

hm .. jestem w podobnym wieku co Ty.. i myśle że to prawda co piszesz bo mam koleżanke która ma podobną sytuacje .. :( Tylko że jak ktoś jest mądry ma coś w głowie .. to wie że 23 latkowi chodzi tylko o jedno ! ja myśle że powinnaś go zostawić i zastanowić sie nad swoją przyszłością ! ja nie wiem .. jak twoja mama może nie zauważyć że sie spotykasz 23 latkiem .. ciekawe co by powiedziała .. moja mama jak by sie dowiedziała to ja nie wiem .. chyba by mnie zabiła ..;/ jemu chodzi tylko o jedno ;/ wypowiadają sie tu ludzie którzy mają w zupełności racje ! Wiec przemyśl to wszystko ! Pozdrawiam ;)