Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

ktos doradzi ?? proszee wejdzcie

Polecane posty

nie zaluje niczeg co jest z nim zwizane!! traktuje go w innej kategorii niz najblizsze mi osoby/11!! a przez niego juz duzo przypalow zaliczylam w domu glownie przez pozne powroty,niewracanie na noc,jakies gumki znajdowane przez przypadek gdzies w moich rzeczach przez starych itd. nie mozna ich zaliczyc do tolerancyjnych nie da sie ukryc,

nie umeim z nim skonczyc!!!! to jest silniejsze odemnie!!! naprawde nie jestem w stanie tego zrobic, a w zupelnosci zdaje sobie sprawe z tego co robie!!

uwierz,zdaje! ale nie umiem racjonalnie na to spojrzec! mi sie wydaje ze jestem najszczesliwszym czlowiekiem bo mam mozliwosc jakie kolwiek z nim kontaktu!!

mi sie wydaje ze jestem najszczesliwszym czlowiekiem bo mam mozliwosc jakie kolwiek z nim kontaktu! Sorry,ale ja z tego nic nie kumam:O

Autorka nie ma 15 lat ma znacznie wiecej. I tak na marginesie slaba prowokacja ... :) ale moze z czasem sie nauczysz.

Gdybyś zdawała to nie spotykałabyś się z facetem który podrywał Twoją siostrę ( a może Ty chciałaś jej pokazać, że to TY wygrałaś??) nie spotykałabyś się z 23 letnim zamężnym facetem z dzieckiem. Myślisz, że on jest dojrzały? skoro bzyka na boku takie małolaty? pewnie nie jesteś jedyna... a wiesz dlaczego? bo takim najłatwiej wcisnąć każdą bajkę. Nie wiesz co zrobiłaś... nie wiesz, że sypiasz z facetem tylko dlatego że on tego chce, tylko po to by go nie stracić - skoro sama mówisz, ze seks nie sprawia Ci aż takiej przyjemności. Powiedz mi co Ty masz z tego związku? kilka spotkań na miesiąc, które kończą się w łóżku? Ja nie wiem jak tak można żyć...

dobrza mniejsza o to! czyli doszlismy do prostych wnioskow: GLUPIA,NAIWNA MALOLATA KTOREJ WYDAJE SIE ZE GO KOCHA i pojebany pedofil.

Gość 12.13
latr to pedofilia ale 15 lat?wiem ze prawo takie jest ,ale racjonalnie myslac to nie pedofilia dla mnie pedofil to ktos kto uprawia sex z 10 latka!!!!1 ale z 15 latka? :D:DD:D:D:D:D:D:D:D widac ze baby tu piszą

ja z tego ukladu mam duzo. tzn tak mi sie wydaje. jego obecnosc naprawde duzo dla mnie znaczy i mozliwosc z nim kontaktu!! i tak dla wyjasnienia nie kazde nasze spotkanie konczy sie w lozko!! chodzimy na spacery,do kina,na piwo czy na soczek,na imprezy itd jak normalni ludzie a nie jak erotomani ktorym tylko sex w glowie!!

mi sie wydaje ze jestem najszczesliwszym czlowiekiem bo mam mozliwosc jakie kolwiek z nim kontaktu! O_o Dobra nie będę się więcej produkować, bo poziom inteligencji jaki przedstawiasz daje do myślenia... jesteś głupią małolatą która na dodatek zaczęła się kurwić w wieku 15 lat... powodzenia w dalszym życiu... szkoda mi na Ciebie czasu bo i tak nic nie rozumiesz (i pewnie dlatego on jeszcze korzysta z twojego tyłka..)

Gość bhbjdbfh
wiesz co teraz jestes szczesliwa niby a jak go zostawisz to mowie ci ze bedziesz o niebo szczesliwsza!! przeciez to zwykly jebaka lesny ,a ty pewnie nie masz nikogo kto by mogl pogadac o tym z toba . masz tylko jkego i czujesz sie z nim bezpieczna ... znam to ale mowie ci dziewczyno bedziesz kiedys myslala o sobie ze bylas gluia młodą i naiwną kurwa ktora dała byle komu bo to BYLE KTO!!!

szubrawiec: jak /ci mam udowodnic ze to nie zadna prowokacja?? przyjsc do ciebie i powiedziec ze to ta z forum ktora podejrzewasz ze pisze jakies bzdury?!!!?!?!?

mam znajomych i przyjaciol ale on jest dla mnie najwazniejszy!! zerwalam z chlopakiem z ktorym bylam rok dla niego !! oczywiscie on tego nie oczekiwal.

a za kurwe sie nie uwazam osobiscie bo nie robie tego z pierwszym lepszym tylko po 2 latach znajomosci i w dodatku z kims kogo kocham. [[[oczywiscie wy twierdzicie zetak mi sie tylko wydaje]!! nawet z kims z kim bylam rok tego nie zrobilam wiec nie taka dziwka ze mnie!

lektury to wlasnie antygone mam czytac a w tym roku jeszce nic nie przerrabialismy, dzisiaj dostalam wyniki egzaminu humanistyczne probnego ktory pisalam we wtorek w zeszlym tygodniu mialam cale 41 pkt na 50 xd we wtorek pisze probny angielski. biologia to jakies uwarunkowania gatunkowe itd generalnie genetyka poczatki. jeszce cos?