Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

ktos doradzi ?? proszee wejdzcie

Polecane posty

Ja Ci doradzać nie będę bo: po 1 - i tak pewnie nie posłuchasz po 2 - on wyśle jednego słodkiego smsa i już mu wybaczysz po 3 - jesteś od niego uzależniona i cokolwiek sie nie powie Ty i tak zrobisz swoje po 4 - i tak pewnie wiesz lepiej... Dla Ciebie seks nie jest ważny? więc łatwo się domyślić że poszłaś z nim do łózka bo on tego chciał, bo nie chciałaś by Cie zostawił.... Szczyt głupoty...

Gość hahahanapiszprosze
a moze sprobujmy inaczej. skoro to taka wielka milosc, dlaczego nie rozwiedzie sie ten facet (haha:D) z zona?

ale z kim my polemizujemy, z dzieckiem i chocbysmy stawali na czubku wlosow i tak postawi na swoim, a rob dziecko jak chcesz Twoj wybor, albo dac sie zapedzic temu popaprancowi do wyra ,bo akurat taki ma kaprys albo miec skonczona szkole i byc choc troche madrzejsza od tego kapucyna :p no i wista wio

Gość hahahanapiszprosze
Lenka -:D:D dziewczyno wez to skoncz zanim staniesz sie druga mama jego dzeci. swoja droga niezly masz tupet zeby isc do lozka z facetem, ktory ma zone i dziecko, staral sie o ciebie, potem o twoja siostre, a potem zaciagnal cie w koncudo lozka nie bedac pewnym czy to jest milosc czy to jest kochanie:D:D pzykro mi to stwierdzic, ale porzadna laska w zyciu nie zrobilaby z siebie takiej....sama wiesz najlepiej. przykre to.

lekcja nr 1 od doroslej kobiety -TO FACET ZABIEGA O WZGLEDY KOBIETY, no ale ze ty jeszcze dzieciak( ktoremu sie wydaje ze skoro ma 1 blone mniej to juz kobieta) to o tym nie wiesz

18:35 paula005 (dziama165@o2.pl) paula005@tlen.pl napisalam od razu ze z jego strony nie do konca!!!!! ale o co chodzi??no tak pedofile lubia tak!:O

kobiety dziela sie na te co daj , i te co nie daja a mezczyzni to prowokatorzy i popierdolki :D:D

no to jak sama twierdzisz , " ze nie do konca" to nad czym Ty tu sie rozwodzisz, dla mnie odpowiedz jest jasna, niech spada na drzewo ruchliwy chlopiec moze sie o cos otrze

a jesli chodzi o rozwod bo ktos tam wnikal to maja to w planach a teraz od jakis 4 miesiecy nie mieszkaja razem i widuja sie 2 razy w miesiacu srednio. ze wzgledu na dziecko .

a rodziny nie zostawil dla mnie!!! mial problemy na oseidlu i mieszka teraz dalekood niej a co za tym idzie odemnie tez 1! ale zawsze sa jakies okazje do spotkania.

skoro bylas wystarczajaco dojrzala zeby isc z zonatym fiutem do lozka to pokaz teraz ze jestes tez na tyle dojrzala zeby podjac odpowiednia decyzje i dac sobie z nim spokoj. zanim zjebiesz sobie calkiem to mlode zycie. jak pojdziesz na badanie krwi to popros o test na HIV. przestraszona??? tak moja droga malo romantyczne prawda? ale taka jest dorosla rzeczywistosc. jak juz chcesz sie kochac to upewnij sie najpierw ze twoj partner jest zdrowy!

sadze,ze bylo by nieciekawie!! bardzo. zero zaufania i piekna opinia w rodzinie!! no juz o jakis karach i przeje** zyciu w domu nie wspominam