Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

ktos doradzi ?? proszee wejdzcie

Polecane posty

musze z kims o tym pogadac. tylko prosze nie krytykujcie!! nie wiem co mam zrobic. mam 15 lat i spotykam sie z 23 letnik facetem ktory ma zone i dziecko ale z nimi nie mieszka./ znamy sie 2 lata i roznie mieszy nami bywalo. bardzo poplatana historia. kiedys go sprzedalam jego zonie pozniej on sie na mnie wyzywal,pozniej unikalismy siebie, pozniej spotykal sie ze mna zeby poznac moja siostre a teraz od jakis 2 miesiey niby cos we mnie zobaczyl spotykamy sie,jestesmy prawie para ale nie do konca. [relacje kolezensko-partnerskie i jeszcze z jakims moim udzialem jako kochanki niby] ja go kocham nie wyobrazalnie on mowi ze tez cos do mnie czuje ale ze on kochac nie umie,ale ze zalezy mu na mnie itd itp. ja zrobilabym dla n8iego wszytsko i gdy nie mam z nim kontaktu przez pol dnia to umieram z tesknoty chodzby za glupim smsem od niego. nie wyobrazam sobie zycia bez niego. stracilam z nim dziewictwo bo wiem ze to jedyny taki czlowiek jakiego spotkalam w zyciu. to nie jest jakies glupie zauroczenie bo trwa 2 lata i kiedys gdy on zyczyl mi smierci itd ja wrtedy zamiast go znienawidziec coraz zbardziej kochalam. teraz nie weim co mam zrobic ?! ;(( jestem szcesliwa ale boje sie ze on znowu mnie tylko wykorzystuje. tak mnie ranil i nigdy tak naprawde nie byl szczery. nie wiem czy mozliwe jest zeby nagle sie to tak diametralnie zmienilo?! pomozcie mi ;((

mozecie tak uwazac ale nigdy mnie nie zrozumiecie! watpie ze tak kogos kochaliscie!! to jest chore ja wiem o tym. ale co ja mam zrobic?:(

Kochasz? Kochać to Ty się nauczysz dopiero jak już dojrzejesz... I wiesz? on Cię wykorzystuje, ma młoda małolatę na boku... jezu aż mnie mdli... żeby mącił w głowie 13 latce a potem zaciągnął ją do wyra... za kilka lat będziesz pewnie żałowała... chyba że do końca życia będziesz myśleć jak dziecko...

dziewczyno puknij sie w glowe! masz dopiero 15 lat! co ty mozesz wiedziec ze TO TEN! nie mialas jeszcze nikogo innego, zastanow sie czy nie szukasz w nim figury ojca. nie znam twojej sytuacji rodzinnej ale czesto tak bywa jak corka nie ma dobrych relacji z ojcem-szuka zastepcy. ten twoj kochas robi sobie z ciebie prywatna dziwke, a ty jeszcze latasz za nim! dziecko-daj se na luz, jeszcze zdazysz sie nauczyc kochac normalnie.

mialam przed nim juz chlopaka. bo ja o nim powaznie mysle od pol roku z hakiem dopiero i wtedy jeszcze bylam z poprzednim chlopakiem z ktorym bylam rok !!

Gość bez odbioru
ja nie wiem nawet jak to skomentować :-o dziecko, bo dzieckiem jeszcze jesteś, facet jest PEDOFILEM (taki zboczeniec, którego podniecają dzieci), a ty jesteś małolatą, której imponuje, że starszy facet się nią interesuje. miłość? w takim układzie, w tym wieku nie ma czegoś takiego jak MIŁOŚĆ, jest zauroczenie, fascynacja, pożądanie... MIŁOŚĆ drogie dziecko zakłada dojrzałość uczucia... a tutaj mamy układ dziecka ze zboczeńcem... więc gdzie tu miłość?

Gość dobijcieMnie
fajna prowokacja gównolaty:D

A ja to widzę tak - albo masz ciężką sytuacje w domu - i szukasz w nim na siłę oparcia - ty robisz dla niego wszystko a on z tego korzysta, bo ma młodą suczkę do łóżka albo chcesz dorównać równie głupim koleżankom... kiedyś tez miałam tyle lat co Ty i też myślałam że taki jeden to TEN JEDYNY a teraz pukam się w głowę gdzie ja miałam oczy. I wiesz co? o tym który był tym jedynym dowiesz się starzejąc, jako 80 letnia babcia... mając za sobą X związków, X facetów. Lepiej zajmij się nauką, bo na facetów to Ty masz jeszcze dużo czasu... P.S nie wiem jak Ty dajesz radę ale ja nie mogłabym żyć ze świadomością że przeleciał mnie jakiś 23 latek, z żoną, dzieckiem... który na dodatek traktuje mnie jak darmową kurwę...

to przyklad ze 15 lat to zbyt szbko na kontakty seksualne! nie dojrzalas jeszcze do tego! myslisz ze niebo odkrylas? mam nadzieje ze masz na tyle oleju w glowie ze sie zabezpieczasz. moim zdaniem chodzi o sex i o nic innego! zakazany owoc w postaci zonatego faceta sprawia ze jest bardziej fascynujaco. zreszta co to za facet, 23 lata hahaha

Gość bez odbioru
niekoniecznie prowokacja, miałam koleżankę, która straciła dziewictwo w wieku 13 lat ze swoim niemal 30-letnim nauczycielem :-o małolaty są czasem strasznie głupie, tym głupsze, im bardziej dorosłe wydają się same sobie :(

Gość hahahanapiszprosze
moze ma na imie kuba?:D

wiedzialam ze takie beda reakcje!! to wytlumaczcie mi [ glupiej malolacie] dlaczego nie moge bez niego zyc i umieram po godzinie bez kontaktu z nim ?

Gość ERECTUS
WEZ WIADRO I IDZ PO ROZUM

Gość ERECTUS
MOZE JESTES WSPOUZALEZNIONA IDZ DO PSYCHO

to Ty umierasz i tesknisz za nim ( skoro tak mowisz) a myslisz ze on tez..??????????myslisz ze 23 letni facet bedzie uganial sie za 15-latka??!!! szczerze watpie , z jego strony pewnie byla to moze ciekawosc,moze chec sprobowania z dzieckiem bo przeciez dorosla nie jestes, a Ty wyobrazasz sobie nie wiadomo co.No chyba, ze to wielka milosc, w co szczerze watpie, do nauki kuzwa a nie penisy w glowie, szkole skoncz dopiero potem idz z kims do wyra, tak to jest ze potem dzieci maja dzieci....

Dlaczego?? bo hormony buzują! bo chcesz być taka fajna, dorosła, chcesz wszystkim pokazać, że dojrzałaś do związku z FACETEM... ale właśnie co to za facet?? 23 lata, żona, dziecko i małolata na boku... IDIOTA i życiowy fajtłapa a nie facet! Zauroczyłaś się nim, popadłaś w jakąś obsesję! pewnie sobie myślisz, ze jak nie on to już żaden, że żadnego tak nie pokochasz...? zgadłam? Za kilka lat zmądrzejesz... mam nadzieję, ze nie będziesz kolejna młodą mamusią która zaczęła myśleć dopiero po fakcie.

a co innego? dziecko dalo dupy "dojrzalemu"fiutowi ktoremu nawet zona nie daje taki zalosny...i wydaje ci sie ze zyc bez niego nie mozesz! toz kup se wibrator!

skoro facet ma zone i dziecko , a wykorzystuje do swoich celow 15-latke to Ty myslisz jaki on jest???? zwykly niedojrzaly zboczeniec, ktory chce sie wyszalec i bierze co chodzi i na drzewo nie ucieka, dziewczyno opanuj sie

Gość taaaaaaa.....
podupcy podupcy na boku i jak mu się znudzi to kopnie ci w dupę

kaz dla gnoja w koncu wziac sie za porzadna robote i zajac sie swoja rodzina, a Ty w ksiazki bo na porzadna milosc to Ty masz jeszcze czas , a nie paprac sie w pieluchach, podejrzewam ze gosciu zrobil dziecko swojej panience a teraz ona w domu a ten kreci na boku swoim siusmajtkiem glupiutkie dziewczyny, jak w filmie normalnie Tulipan, zigolo bladz. Wystaw zboczenca za prog, bo on i tak Ci wierny nie jest, tego to pewna jestem na bank, skoncz szkole a z pewnoscia znajdziesz kogos w swoim wieku a nie jakiegos kretacza

co masz robic?- nie "chwal" sie wiecej, wez ksiazke do reki i ucz sie! bo nie zycze ci zebys jako dorosla kobieta trafila na takiego supermena... ktory w wieku 23lat dorobil sie zony i dziecka tylko na normalnego odpowiedzialnego faceta ktory najpierw sie ustatkuje a potem zalozy rodzine,