Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ona Sama

Co sądzicie o Kobietach z lekką nadwagą??

Polecane posty

Gość Ona Sama
Dziewczyna...ja też jeszcze z rok temu nie byłam taka nie wiem kiedy to się stało...:/

Gość
dziewczyna_dupka ------> nie wciskaj dziewczynie kitu!!!!!!!! w gruncie rzeczy to jest waga na górnej granicy normy wg BMI, gdyby miała mieć dużą nadwagę, to musiałaby ważyć ponad 80kg. takie są normy i każdy lekarz to powie. w takiej sytuacji zaleca się zdrową dietę, unikanie słodyczy i ruch

Gość
najładniej wygląda się mając BMI 19-20, czyli do tego wzrostu to byłoby jakieś 52-54kg

Gość
ale jakbyś ważyła 60kg to też będziesz wyglądać super i zgrabnie. a i ta waga jaką masz obecnie, jest w porządku, jeśli tylko masz zadbane ciało, dobrane ciuchy i jesteś pewna siebie. kurde znałam laski grubsze niż ja i miały o wiele większe powodzenie!

Gość Ona Sama
Heh do 52-54 to sporo czasu chyba minie nim zejdę :/

Gdyby każda dziewczyna ważyła tyle ile wskazuje odpowiednie BMI to byśmy miały na ulicach same pasztety z oponkami na brzuchu...:) 18,71 - tyle wskazuje moje BMI, a wierz mi, że nie jestem szkielet.

Gość Taaaka jedna
Ja mam nadwagę i to sporą i mam faceta... :)

Gość Ona Sama
Kuraiko, a mogłabyś się podzielić ze mną tym ile ważysz?? Skoro napisałaś że znałaś laski grubsze niż Ty z powodzeniem.

Gość
bo 18,71 to też jest jeszcze norma :P a BMI odnosi się raczej do zdrowia, mniej do wyglądu, wiadomo że wszystko zależy od figury, budowy ciała, ale nie można mówić o dużej nadwadze jak laska ma BMI w normie, a także o zdrowej sylwetce kiedy ten współczynnik wynosi 16 :o

Gość asdkffk
przestan wpierdalac i cwicz, tuczniku

Ja nie mówie, że grube dziewczyny nie mogą mieć faceta. Ależ owszem, mogą. Ja ważąc 67 kilo też mialam powodzenie... Ale mi jest dużo lepiej ze sobą kiedy waże mniej.

Gość
kiedy znałam te panny, to ważyłam 58-59kg przy 159cm wzrostu jedna laska dosłownie zmieniała facetów jak rękawiczki

Gość Ona Sama
asdkffk...A Ty wiesz chociaż co to jest ten tucznik??Bo bardziej pasowałby do Ciebie widzę do tego wykastrowany ;)

Gość Taaaka jedna
Tak czytam to co piszecie i rece opadaja.... Od kiedy to odpowiednia "ksiązkowa" waga jest gwarancją powodzenia? A gdzie urok osobisty, błysk w oku, pewność siebie, poczucie humoru? czy to nie jest najważniejsze?

Gość
bo mnie się wydaje, że to czasem takie błędne koło dziewczyna ma nadwagę i nie ma powodzenia. więc sobie dedukuje, że nie ma powodzenia przez nadwagę i dlatego traci nadzieję, chodzi skwaszona tymczasem może nie mieć powodzenia, bo np jest nieśmiała, za mało przebojowa, nie podkreśla swoich atutów. w momencie, kiedy ona wpada w doła, to jest jeszcze bardziej "szara" niż wcześniej i tym bardziej kolesie na nią nie lecą. wydaje mi się, że to taki częsty scenariusz

Kuraiko ----> "bo 18,71 to też jest jeszcze norma " Hah. Przy moim wzroście norma to wahanie wagi 55-74 kg Nie wyobrażam sobie siebie "normalnej" przy wadze 74 kilogramów... Ble.

Gość asdkffk
grubaski sa zawsze wredne bo nikt nie chce je bolcowac

Gość
Taaaka jedna -----> masz świętą rację, ale trudno w to uwierzyć np pulchnym nastolatkom i młodym kobietom, gdzie otoczenie wytyka tuszę, a jako ideał przedstawia np Kate Moss czy Dodę :o gdyby każdy miał od dzieciństwa wbijane w głowę, że liczy się charakter i osobowość, a nie figura, to byłoby inaczej

Gość Normalny On
Powiedzcie, czyli ja np przy wzroście 182 i wadze 76 kilo jestem w normie??Bynajmniej tak wskazuje to całe BMI na jakieś 23 czyli górna granica a źle nie wyglądam tak myślę;)

Gość Normalny On
Więc Kobieta w górnej granicy BMI raczej też nie będzie źle wyglądała na to wychodzi czy jest inaczej??:)

W temacie nie była mowa o grubych babach tylko o lekkiej nadwadze;] A lekko zaokraglone kształty sa mmmmm;D

Gość asdkffk
a grubas chyba wpierdala hamburgera ze sie nie wypowiada

Gość asdkffk
ale jak taki kurdupel wazy 67kg to wcale nie jest lekka nadwaga!!!!!

Gość Ona Sama
Heh szkoda mi już słów na Ciebie asdkffk, bo widzę, że cwaniak to Ty jesteś ale na necie chyba tylko.