Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lilionargr

we wtorek zdje próbny egzamin z angielskiego...

Polecane posty

Gość lilionargr

Znając siebie na pewno będę się na maxa denerwowana.. Proszę polećcie mi coś na uspokojenie. Myślałam o wszędzie reklamowanej melisie ale sama nie wiem. Boję się o to, żeby na teście nie zaburzała mojej koncentracji itp… i kiedy to brać??? Egzamin jest o 9 to kiedy melisę powinnam wypić??? I czy na pewno nie będzie mi przeszkadzała w pisaniu tzn. np. powodowała że będę senna itp… ??? Nie wiem bo nigdy jej nie piłam… Odpiszcie 

Gość aaaaaaaabbbbbc.
melisa nie zaburzy Ci koncentracji, a uspokoi. mozesz wypic dzien przed by latwiej bylo zasnac. ale przede wszystkim wyluzuj... to TYLKO probny, TYLKO egzamin.... :)

Gość hej ja też
zdaje we wtorek o 9:) trzecia gimnazjum nie? powodzenia uda nam się :*

Gość lilionargr
tak, 3 gimnazjum :) a przygotowana jestem dobrze tylko boję się że z nerwów wszystko zapomnę. Do zwykłych sprawdzianów podchodzę spokojnie ale to zwykły sprawdzian i na pewno będę się denerwowała... za powodzenie nie dziękuję :) i Tobie też życzę dobrego wyniku :) Makijaja - nie, jeszcze się nie boję, ale w poniedziałek o 22:00 nie będę przecież lata po sklepach\aptekach szukając melisy... :D

Gość chce a sie boje ...
TO tyLKO GIMNAZJUM

Gość hej ja też
ja sie tylko boje tej części gdzie będzie czytany tekst nigdy nie rozumiem co oni gadają ; D