Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

robaczek3

komu się podobał Armando Mendoza?

Polecane posty

Mnie się podobał film kolumbijski \"Brzydula\" był extra, szkoda, ze inne reaktywacje nie są już tak fajne, a ta polska jest póki co nijaka, chyba przez sentyment do oryginału ją oglądam...

Gość cebrzyk
nie tylko Tobie:P to była miłość mojego życia:D:D:D

chyba z nudów o tym piszę siedzę na kafe zamiast robic coś fajnego, no ale nie chce mi się, a że obejrzałam tą nieszczęsną polską brzydulę to mnie wspominki naszły

Gość cebrzyk
no baaaa:):) faaajny był:) a polska brzydula nie jest taka fajna jak kolumbijska:O za ładna jak na brzydulę:D

podobało mi się jak blondynę szarpał za włosy i jak się wściekał, lubie takich narwanych facetów, ale tylko na filmach ;), mój mąż nie jest taki nawiedzony...

Gość Smoller1989
Armando Mendoza to miłość mojego życia odkąd miałam 13 lat ;] Jak dla mnie facet jest niesamowicie przystojny, jego miny jak wrzeszczy są po prostu bezcenne :D

mi się podobał , był troszkę fajtłapowaty trochę jak Pascual Gandia z Rebelde. w ogóle ta oryginalna pierwotna wersja brzyduli była najlepsza, taka ciepła i z humorem. ta amerykańska w miarę jeszcze znośna a polska wersja jest tak kiepska , że własnie w porównaniu z oryginałem nie mogę oglądac. tamta brzydula Betty byla nparawde brzydka a Ula? przeciętna

Gość józio
vaginas vargas ramirez gonzales

Gość Gwiazdeczka13
Witam Mam pytanko chcialabym kupic wszystkie odcinki tego serialu w orginale ale nie moge ich nigdzie znalezc.Moze ktoras z was wie? Pozdrawiam