Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

żałuję że mam męża

Polecane posty

Od którego właśnie dowiedziałam się że mam znalezc sobie innego fagas który będzie pchał mi dupę pieniądze, bo tak lubię...że lecę na jego pieniadze że jestem dla niego dobra tylko jak je chcę.Że jestem nierobem..nie śpi ze mną w łóżku śpi w drugim pokoju co ja mu takiego zrobiłam, ???czym sobie na to zasługuję...nie mam nawet przyjaciółki aby pogadać. Jestem mamą 8 miesięcznej Alicji.To ja zajmuję się domem gotuję sprzątam piorę cały dzień i noc, bo mała często się budzi zajmuję sięmałą padam z wykończenia, a mój własny mąż mi powie że jestem nierobem w barchanowych gaciach, super.

Gość taka jedna............
to gratuluje wyboru..........😭

Gość faceci tacy są
niestety

zostaw go tak na jeden wieczor z dzieckiem w domciu ,moze zmieni zdanie,ale tak traktowac sie nie daj

wiesz jackpot79 po takim wieczorku moze naprawde uzmyslowic sobie ze to codzienne zajmowanie sie domem dzieckiem i mezem moze byc bardziej meczace jak 8 godzin pierdzenia w stolek

Gość lew44
Pewnie przegral na gieldzie kase - a wini za wszystko Ciebie . Trzymaj sie i mysl o dzieciaczku - ono jest najcenniejszy. Pozdrawiam

Przestań mu gotować obiadki i prać gacie. Skoro nazywa cię nierobem to mu pokaż, jak wygląda nierób! Ja raz usłyszałam mamrotanie, że jakichś tam spodni nie uprałam i co ja miałam do roboty- przez 2 tygodnie prał sobie sam i potem słowem się nie odezwał.

Po pierwsze o ile bedzie chcial zostac z dzieckiem a po drugie......to to czy matka bedzie chciała zostawic z nim dziecko.I nie chodzi mi o to ,że on zrobi krzywde dziecku itp tylko czy ona bedzie na tyle spokojna aby wyjsc na kilka godzin,na spacer,zakupy czy impreze.

ale tu autorka napisala ze ma sobie juz innego fagasa szukac .........wiec juz chyba pies pogrzebany .....podziekuj za takiego chama

Sama nie wiem już co zrobić, prośby o zmianę zachowania nie pomagają, zresztą wg. niego to jestem wszystkimu winna

a nie podejrzewasz ze jest was dwie i ciebie wlasnie sie musi pozbyc

To nie rozumiem,śpi oddzielnie,psioczy na Ciebie i ma jeszcze pretensje.Albo wez go krótko za schaby ale może jakas mała rozłąka...?

Gość lew44
A kim jest z zawodu i czym sie zajmuje?

ma własną firmę budowlaną

Ale co to ma do rzeczy kim jest z zawodu?Jest zawód który zezwala na takie zachowanie i usprawiedliwia je?

Trzymam się tylko dla malutkiej, staram się aby nie widziała mojego smutk i łez, nie tak wyobrażałam sobie moje małżeństwo. Myślę poprostu e on powinien zasięgnąć rdy psychoatry bo takie zachowanie nie jest normalne

Gość dsd
jaa... ale typ. Ja bym po takich slowach sie wyprowadzila, chociaz na jakis czas. W moim mniemaniu jezeli juz jest sie z kims to z takim kims, kogo kochamy i jestesmy przez niego kochane i cenione. Normalnie niech idzie w holere taki

jackpot79 wiesz, czasem faceci tez miewają humory tak jak kobiety. Zgadzam się, że bardzo chamsko się zachowuje ale czasem faceci tez mają depresję. Niepowodzenie w pracy może być jej powodem...

Niestety moja praca nie wchodzi narazie w grę, mała potrzebuje rehabilitacji i znią ćwiczę, ale mój mąż tego nie widzi.

niestety od dawna

Problemy w pracy nie moga tłumaczyc tekstów "fagas który będzie pchał mi d**ę pieniądze","jestem nierobem"...no dziewczyny..........

wychodzi sobie wieczorami, nawet nie wiem gdzie, ja oczywiście siedzę w domu. Jedyne słowa które na niego działają to to że zadzwonię do jego rodziców i opowiem im wszystko.

No to cos musisz z tym zrobić. Może faktycznie jeśli masz możliwość to spędż trochę czasu oddzielnie

Gość ale...
może ty jesteś strasznie zmęczona,rozdrażniona przez to...może to o to chodzi?Choć oczywiście i tak nie ma usprawiedliwienia na jego zachowanie! Ja bym zrobiła tak jak tu doradzają dziewczyny,zero obiadków-sratków,prania gatków,i opieka nad waszym dzieckim po pracy. A co niech wie jak to sie nic nie robi w domu:-D

Gość lew44
Wiesz mam wnusia 13 miesiecy - takie maluchy to najwieksze skarby na swiecie - nie przejmuj sie mężem - ciesz sie córeczka. Badz dzielna.

Niemam pojęcia jak to zmienić, nie mam zamoiaru płaszczyć się przed nim