Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiktoria3112

obawa

Polecane posty

Gość wiktoria3112

Mam pytanie wczoraj dowiedziałam się że jestem w 3 tygodniu ciąży, calkiem nieświadomie 2 tygodnie temu miałam wesele swojej przyjaciółki i piłam alkohol, czy to może juz mieć jakis negatywny wpływ na tak wczesną ciąże bo teraz mam wyrzuty i się strasznie denerwuję :-(

Witam. Myśle że w tak wczesnej ciąży raczej nie masz się czego obawiać. Zresztą to już było i nie wróci tearz nie powinnaś się już tym denerwować.

Gość wiktoria3112
dzięki asiu pocieszylas mnie chodz troche :-) oby tak było

Gość wiktoria3112
buziaczki dla ciebie

Gość LuLaBy
niektórzy lekarze twierdzą że nie powinno się pić alkoholu nawet przed ciążą i nawet jedna dawka alkoholu juz podczas ciąży może spowodować uszkodzenie płodu to zawsze jest loteria wiele kobiet które nie wiedzą, że są w ciąży i piją alkohol rodzi zdrowe dzieci a dzieci chore FAS rodzą się bardzo rzadko a tym bardziej u matek którym raz zdarzyło się wypić w ciąży. to takie samo prawdopodobieństwo jak to że urodzisz dziecko z rzadką chorobą genetyczną

Hej , nie pal nie pij nie beirz narkotykow, aspiryny, ani nie rób przeswietlen, nie beirz antybiotykow innych niz ci DOBRY lekarz poloznik zaleci. 4-9 tygodnia c. sa bardzo wazne dla ukladu nerwowego, wiec bierz kwasfoliowy. Wiekszosc kobiet nie wie ze ejst ciezrna przez pierwsze pare tygodni, wiekszosc pije ,pali ,w=bierze nurofeny i inne i nic sie ne dzieje ,wiec nie wpadaj w panike, tylko nosek do gory , zrob sobie odpoweidnie badania, oznacz grupe krwi I ciesz zyciem. Buzka.