Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka pisząca pracę

Jaka butelka, jaki smoczek

Polecane posty

Witam Mamusie Mam ogromną prośbę -piszę pracę zaliczeniową nt. rynku art. niemowlęcych. Do pracy potrzebuję tzw. badań konsumenckich na "grupie docelowej-matki małych dzieci"-stąd moja wizyta tutaj. Będę wdzięczna za odpowieź na poniższe pytania: 1 Jakiej marki smoczków i butelek używacie? 2 Co wpłynęło na Wasz wybór(cena, reklama, rekomendacje, inne)? 3Gdzie nabywacie smoczki i butelki(apteka, sklep dziecięcy, supermarket, sklep internetowy)? 4 Smoczek, który podajecie dziecku jest wykonany z lateksu czy silikou, jaki ma kształt? 5 Butelki mają wąski czy szeroki otwór? I na koniec dane ankietowanych(wiek matki, wiek dziecka, miasto(w tys mieszkańców lub nazwa). Będę wdzięczna za każdy wpis-potrzebuję 30, co by sie zaliczający do statystyki nie przywalił. Pozdrawiam wszystki Mamy i Ich Pociech. Z góry dziękuję.

Gość janapiszeze
1 canpol babies 2 cena rekomendacje 3supermarket 4 silikon ,okrągły 5 ????nie rozumiem pytania 2,5 roku 30 lat 50 tys mieszkancow

Gość anonimowa obserwatorka
1. tommee tippee 2.reklama, rekomendacje 3. sklep internetowy 4. silikon, kształt hmmm... smoczkowaty?:O 5. butelka szeroka, otwór też 28 lat, 1.5, 500 000.

"janapisze" -dziękuję Co do pyt 5 to chodzi o to, czy butelka ma u góry wąski otwór i w ogóle jest wąska, czy szeroki jak np. u avent, czy tomee tippi, albo lovi canpol Jeszcze tylko 29 wypowiedzi. Please:)

1.avent 2.dostalam takie w zestawach startowych w poradni i tak zostalo 3.Na razie mam dwie z poradni i trzy dostalam w prezencie.Sama jeszcze nie kupowalam 4.silikon 5.szeroki raczej... 33 lata,maluszek 2 miesiace,Szczecin

Gość janapiszeze
otwor ma 3 cm to nie wiem d jakief=go zakwalifikowac-dodam ze smoczek silikonowy antykolkowy

1.NUK 2.Uzywalam przy pierwszym dziecku(10 lat temu,to byly najlepsze buelki na naszym rynku wtedy)i sie sprawdzily wiec uzywam i teraz 3.Roznie,przewaznie sklep internetowy 4.Z silikonu,ksztalt anatomiczny 5.Kilka takich i kilka takich(pol na pol) 27lat,dzieci 10 lat i 7,5miesiaca,100.000

1. Tommee Tippee 2. reklama 3. sklep dzieciecy, supermarket, sklep internetowy 4. silikon, smoczka 5. szeroki 25lat, 8miesiecy, 10milionow (Londyn)

1 canpol babis smoczki butelki fany baby 2 cena opinie 3sklep dzieciecy 4 silikon , anatomiczny 5 nie wiem chyba wąski 25 lat synus 14 mieiseicy Łódź

Nawet nie wiecie jak jestem Wam wdzięczna -życie , a przynakmniej mój indeks mi ratujecie. To forum poleciła mi moja znajoma, do której zwróciłam sie z tą prośbą. Fajnie tu u Was. Jak bęę planować dzidziusia to zacznę tu zaglądać regularnie.

Gość sciema
1.canpol 2.cena,rekomendacje 3.apteka/supermarket 4.silikon,anatomiczny 5.wąski 28lat----2,5roku ----Toruń

Gość xxll
1.canpol lovi 2.przypadek 3.sklep dzieciecy 4.sylikon antykolkowy 5.szeroka matka 26 lat dziecko 7 miesiacy liczba mieszkancow 1000

1. Avent, Canpol Lovi, NUK. 2. cena, rekomendacje, artykuły sprawdzone przy pierwszej ciąży 11 lat temu (przyzwyczajenie chyba). 3. sklep dziecięcy, supermarket, sklep internetowy. 4. Silikon, anatomiczny. 5. Szeroki otwór w szerokiej butelce;) ja 34 lata, syn 8 miesięcy, Szczecin.

1 Jakiej marki smoczków i butelek używacie?- Avent2 Co wpłynęło na Wasz wybór(cena, reklama, rekomendacje, inne)?- Darmowa 1 butelka od lekarza, resztę dokupiłam \"do kompletu\" i do laktatora Avent3Gdzie nabywacie smoczki i butelki(apteka, sklep dziecięcy, supermarket, sklep internetowy)?- Apteka i sklep dziecięcy4 Smoczek, który podajecie dziecku jest wykonany z lateksu czy silikou, jaki ma kształt?- Silikon, kształt eee jak to smoczek (nie anatomiczny)5 Butelki mają wąski czy szeroki otwór?- SzerokiI na koniec dane ankietowanych(wiek matki, wiek dziecka, miasto(w tys mieszkańców lub nazwa).27 lat, dziecko 6 tygodni, Szczecin

dziękuję i proszę o jeszcze;)

1.Canpol -butelki, smoczki z NUK 2.Rekomendacje 3.Sklep dziecięcy 4.Anatomiczny smoczek uspokajający Sylikon 5.Wąski 21 4miesiące Bielsko-Biała 40/50 tys mieszkańców

Poprawiam się. Jeśli pkt 4 dotyczy smoczka uspokajającego (a nie butelki, a wypowiadałam się odnośnie smoczka w butelce)) - bo nie zostało jasno sprecyzowane, to:- Silikon, kształt anatomiczny

masz 1.baby ono 2. cena 3.sklep dziecięcy 4.silikon 5. na początku wąski potem szeroki 27 1,5 200 tys

Gość proszeeee
1.NUK 2.reklama 3.sklep dzieciecy 4.silikon,anatomiczny 5.szeroki ja-24,syn-9 miesiecy,rzeszow

1. Avent 2. Rekomendacja, metoda prób i błędów. 3. Sklep internetowy (butelki), sklep dziecięcy 4. Wykonany jest z silikonu, kształt spłaszczony (łezka) 5. Szeroki otwór. 23, 12tygodni, Kraków.

Gość male-miasto.......
1. canpol babies 2. inne, pierwsze, ktore wpadly mi wrece i od tej pory nie zmienilaam, bo jestem zadowolona 3. supermarket 4. lateks, anatomiczny 5. wąski 21 lat 6 miesięcy 10 tys. mieszkancow

Gość janapiszeze
jesli chodzi o smoczek uspokajajacy to moje dziecko nigdy nie uzywalo zadnego

Baaardzo dziękuję za poświęcenie mi uwagi. Proszę jeszcze (przynajmniej 14 Mam) i już Was nie będę "gnębić".

Gość nie wiem czy odwazny
1. smoczkow nie uzywam, butelki tommee tippee, przez moment mialam avent, ale sie nie sprawdzily 2. avent kupilam, bo wszyscy kupowali, podobno najlepszy, u mnie sie nie sprawdzily, natomiast tommee tippee przywoiozlam sobie z anglii, a wybralam je, bo od poczatku kupowalam lyzeczki, miseczki, sliniaki i inne rzeczy do karmienia tej firmy, bo sa ladne, unikatowe i po prostu fajne 3. avent kupilam w supermarkecie, a tommee tippe z anglii przywiozlam, dodam, ze sporo moich znajomych mam sprowadza sobie rozne rzeczy z anglii dla niemowlat przez swoich znajomych badz rodzine 4. smoczkow nigdy nie uzywalam 5. szeroki otwor mam 25 lat, dziecko 14 m-cy i 2,5 l., warszawa pozdrawiam, powodzenia:)

up,up,up-proszę

Gość nie mozesz nazmyslac

Kłamstwo nie leży w mojej naturze. Nikogo nie zmuszam do odpowiedzi i mam nadzieję, ze znajdzie się jeszcze kilka Mam, które zechcą mi pomóc

1. Dr Brown`s - smoczki i butelki 2. rekomendacje 3. apteka, sklep dziecięcy 4.silikon 5. wąski wiek 25 lat, synek - 9 tygodni, miasto - 125.000 tys