Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co robić co robić

pomocy! za 2 godziny

Polecane posty

Gość co robić co robić

mojej kuzynki a ja z uwagi na kaca z wczorajszej imprezy mam mdłości. wcześniej zjadłam banana i go zwymiotowałam. czy jest jakis sposob?prosze:(

Gość co robić co robić
za 2 h ślub mojej kuzynki miało być

Gość co robić co robić
Nowa w miescie prawdziwa nie pomógł... :( musze być na tym weselu, ale w takim stanie... nawet nie wiem czy to kac, bo wczoraj wypilam moze z 3 kieliszki:O

Gość co robić co robić
up

Zjedz gorący rosół,to powinno pomóc.Ale nie wydaje mi się żeby po 3 kieliszkach był kac...A po drugie za dwie godziny idziesz na wesele i na forum sobie siedzisz zamiast się szykować?

Nie sądze,żeby Jej pomogli w szpitalu jak nie ma gorączki no ale... Skoro ma wesele za dwie godziny i bardzo chce na nie iść to wątpie, żęby poszła teraz do lekarza

zazyj sodke :D szklanka wody+lyzeczka octu+lyzeczka cukru wymieszac dodac lyzeczke sody i od razu pic ;)

Gość co robić co robić
karolina_21 lub i wesele są niedaleko mojego domu więc nie ma pośpiechu z szykowaniem. chyba nie pójdę, bo chce mi sie wymiotowac i jest mi duszno

Nie sądze,żeby Jej pomogli w szpitalu jak nie ma gorączki no ale... Skoro ma wesele za dwie godziny i bardzo chce na nie iść to wątpie, żęby poszła teraz do lekarza