Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

goguśśsss

LEKARZ KAZAŁ MI BRAC LACTOVAGINAL ALE JA NIE CHCE

Polecane posty

Byłam niedawno pierwszy raz u ginekologa, bo mialam upławy i oglnie swiad ipieczenie. Gin stwierdzil ze to po antybiotykach (wczesniej bylamj chora). Kazał mi brac Lactovaginal :(. Dla mnie to obzydliwe cos sobie tam wpychac, raz jeden uzylam tampona to bol byl nieprzecietny. Dlatego tych czopkow nawet nie otworzyłam. Mozna cos innego brac zeby odnowic te flore bakteryjna?

Gość ladyyyyy
Ja radziłabym Ci jednak posłuchać lekarza. Jest wielka różnica pomiędzy tamponem a globulką dopochwową. Globulki po włożeniu bardzo szybko się rozpuszczają i nie odczuwa się żadnego dyskomfortu, że są w środku, a już na pewno nic Cie nie będzie bolało.

''na pewno dla dziewicy to jest jeszcze gorsze'' Własnie ja jestem dziewica :( Wstyd sie przyznac bo stara baba juz ze mnie, ale jakos tak nie bylo czasu na chlopaka. Wlasnie cotrimazolum tez mam do smarowania. MOze z kapsulka bedzie inaczej bo niby tampon jest wiekszy i ''obciera'' jak sie go wklada

skoro jak napisalas masz juz troche latek to powinnas zrozumiec, jak zaczniesz wspolzycie to pewnie co chwila bedziesz miala zapalenia lub grzybice i wtedy ginekolodzy przepisuja globulki dopochwowe:)no niestety

Gość wrrrrrrrrrr
przepraszam, że to powiem - skoro jesteś mądrzejsza od lekarza, to po jaką cholerę do niego polazłaś..... jak mnie wkurzają takie panny wrrrrrrrrrr

Gość dziwni są niektórzy
słuchaj przede wszystkim skoro masz problemy z aplikacja kup sobie jakiś żel nawilżający intymny, i wtedy on powinien o wiele ułatwic aplikację, jeśli chodzi o tampony to tak samo tylko z żelem próbuj )