Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TelefonikOn

Wszyscy wkoło się bzykają...

Polecane posty

Gość TelefonikOn

... a ja nie i już psychicznie wysiadam :( Tydzień temu u mojego współlokatora była dziewczyna na weekend jak mnie nie było, wczoraj u sąsiada była dziewczyna na noc i brali razem prysznic. Nie wyrabiam już :/

Gość TelefonikOn
W sumie to jest jakieś wyjście :P

Gość TelefonikOn
Ręczny jest przereklamowany, po paru latach to się nudne robi ;) W sumie do tej pory chodziłem do takich klubów bardziej do posiedzenia... I nie było tam raczej chętnych ;)

Gość dobra Kobra
no to jaki problem, znajdz tez dziewczyne

Gość ofe rma
no niestety telefonikon, taki już jest los patałachów że nikt się z nimi bzykać nie chce. też tak mam. jedyne rozwiązanie które pozwala mi zachować sprawność psychiczną to sport+onanizm. cudów nie ma.

Gość TelefonikOn
Ekhmmm, mów proszę za siebie, bo ja patałachem nie jestem. Jedynie brakuje mi pewności siebie w tych sprawach...

Gość TelefonikOn
Problem taki właśnie, że brak mi odwagi i pewności, chociaż pewnie ludzie tak mnie nie postrzegają, bo jestem na ogół przebojowy i mam cięty język. Ale tak naprawdę jestem inny, ta przebojowość to tylko gombrowiczowska maska, którą nakładam. W rzeczywistości mam niską samoocenę :/ Ale nie potrafię tego zmienić, tylko ciągle to ukrywam.

No to musisz wybrać odpowiednia dyskotekę. Ja pracowałam kiedyś w takiej jednej:) Tam chętnych było multum, jak patrzyłam trzeźwym okiem na tą menelnię to byłam przerażona... A tak poważniej odrobinę to nie prościej coś po prostu wyrwać? Załóż sobie konto na sympatia.pl:)

Gość ofe rma
"Jedynie brakuje mi pewności siebie w tych sprawach..." no i ja tylko o tych sprawach mówię. możesz być sobie głupi czy mądry, lubiany czy nie ale jeżeli nie jesteś sobie w stanie zapewnić regularnego seksu no to nie ma powodów do dumy tak czy inaczej. nie ma się co oszukiwać ani zacietrzewiać.

Gość TelefonikOn
Najśmieszniejsze jest to, że mam powodzenie, ale nie potrafię otworzyć. Wiem, że mam potencjał, ale co z tego jak sam siebie ograniczam :/

Gość TelefonikOn
Oferma, nie wiem ile masz lat, ale ja będę niedlugo kończył 20, więc uważam, że dopiero wchodzę w dorosłe życie ;) Miałem jedną dziewczynę na stałe, ale ponad 2 lata temu.

Gość TelefonikOn
Boję się rozpoznania :P Co do wyglądu to potrafię ocenić sam siebie i wiem, że jestem przystojny, niektóre twierdziły, że słodki :) Ale w chwilach stresu niska samoocena daje znac i czuję się jak brzydal.

Gość ofe rma
"Oferma, nie wiem ile masz lat, ale ja będę niedlugo kończył 20, więc uważam, że dopiero wchodzę w dorosłe życie " eee, to spoko. ja mam dużo więcej lat. u ciebie to nie jest żaden problem i wierz mi, nie "wszyscy" w twoim wieku się bzykają.

\"Najśmieszniejsze jest to, że mam powodzenie, ale nie potrafię otworzyć. Wiem, że mam potencjał, ale co z tego jak sam siebie ograniczam \" podziwiam zdolnosc do autosugestii :D

Gość TelefonikOn
komiczne, co masz na myśli? :P Ja zdaję sobie sprawę ze swojej wartości, ale ona gdzieś ucieka jak mam do czynienia z ludźmi i kamufluję się pozorną przebojowością, byciem w centrum uwagi, nieraz bezczelnością i olewaniem.

Ej, dałeś mi do myślenia, chłopaczku. Być może ja też tylko pozornie jestem taka przebojowa, inna. I to moje włażenie w centrum zainteresowania... Cholera jasna.

Gość magiczna mikstura
tylko bardzo pewna siebie osoba jest w stanie powiedzieć, że jest bardzo przystojna raczej zadufana w sobie, narcyzowata...

Gość TelefonikOn
No nie wiem, ja uważam się za urodziwego i mówię to bez sztucznej skromności, ale tej pewności mimo wszystko mi brak. Nadal mam niską samoocenę.

mam na mysli to, ze oszukujesz sam siebie i to w sposob wielostopniowy... swoim zachowaniem oszukujesz , ze nie jestes przebojowy, by zaraz potem te oszukana jaźń znow oszukac, ze jestes i ze masz powodzenie i ze... ze tylko oszukujesz, że go nie masz... Istna paranoja

"raczej zadufana w sobie, narcyzowata..." Albo szczera? Wkurwia mnie coś takiego jak moja przyjaciółka mi mówi, że jest brzydka, nikt jej nie zechce i srututu. Tyle, że jest fotomodelką. Po co takie ściemy?

Gość ulalalalalalal
hahahah kolego jakbys byl naprawde przystojny to mialbys dziewczyne uwierz mi, sama by cie jakas poderwala. Znam kilku takich chloptasi ktorzy uwazaja sie za przystojnych ale niesmialych i wlasnie niesmialosc podaja za powod braku dziewczyny. Jestem kobieta i uwierz mi nie sa przystojni:P ktos tu dobrze napisal sila autosugestii potrafi czynic cuda, no ale w sumie to dobrze, odpada Ci jeden problem z glowy

jesli szukasz laski tylko do sexu,to nie marnuj jakiejs dziewczynie czasu,bo moze sie zaangazowac...zreszta ty tez mozesz srednio na tym wyjsc-trafisz na cnote,ktora chce czekac 2 lata i co wtedy?

Gość TelefonikOn
Nie jestem narcyzem, to już na pewno nie ;) Nie kocham siebie, ale wydaje mi się, że udało mi się zaakcpetować własne odbicie w lustrze. Przyznam się, że lubie się przeglądać w lustrze... dziewczyna_dupka - przepraszam :P

W istocie....zaplątałeś się koleżko!! Pamiętaj super przystojny facet,nigdy nie będzie miał z Tym żadnych problemów;)nawet jakby chował się za żelazna kurtyną, nieśmiałości i braku pewności siebie;), kobiety Mu nie darują;) i więcej pokory młody!