Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TelefonikOn

Wszyscy wkoło się bzykają...

Polecane posty

Telefonik... bo w odroznieniu od Ciebie dzieciaku, jestem znacznie od Ciebie starszym, wykonujacym powazny zawod facetem i nie bawie sie w takie rzeczy jak fotki na forach... ale i tak sporo osob wie jak wyglądam :)

Gość ulalalalalalal
ja nie lubie takich wlosow po prostu, nie wiem moze zrob cos z nimi?

Gość hhhhhhhhhhhhhhhh
normalny, przeciętny

Gość TelefonikOn
Ale za to bawisz się w odpisywanie takim ludziom jak ja, więc chyba z tobą tez jest nie najlepiej w takim razie ;]

Gość TelefonikOn
Włosów już takich nie mam. To zdjęcie sprzed paru miesięcy. A jak się je zapuszcza to trudno, żeby w tym okresie wyglądały fajnie.

Gość ulalalalalalal
mowie Ci zetnij te wlosy!

"Ale za to bawisz się w odpisywanie takim ludziom jak ja" wlasnie - bawie sie :D bo jestes zabawny :D wkurzona - nosisz sukienki? a mnie przyslalas fote w spodniach :P

Gość ulalalalalalal
nie mow ze teraz masz jeszcze dluzsze:o

Gość staradupa
wlosy akurat nie sa najgorsze, ale dluzsze juz nie pwoinny byc

wkurzona - i Ty tego zaszczytu dostapilas :P czujesz sie dumna? :D "Straszne, nie?" nie przecze, mozna byc swietnie ubranym, ale jesli przyjdzie sie w takich butach, to rownie dobrze mozna bylo zalozyc ortalionowy dres

Gość TelefonikOn
Już wiadomo co robią starsi panowi z dobrą pracą po godzinach - siedzą na kobiecych forach i oceniają fotki młodych chłopców. Pozdrawiam :)

o karnacji sie nie wypowiadam, bo nie kazdy musi miec taka jak ja... ale te wlosy zapusciles? facet, by mogl nosic dlugie wlosy, musi miec naprawde wyjatkowa twarz... Ty takiej nie masz...

Telefonik - to, ze stworzysz jakas historyjke na moj temat, nie spowoduje, ze poruchasz... :D:D Ty masz problem i w ten sposob go nie zalatwisz

Gość ulalalalalalal
ja ostatnio chyba pierwszy raz w zyciu widzialam faceta z kitka krotka bo krotka ale kitka ktory mi sie podobal, ale to byl jakis hiszpan chyba, tobie z dlugimi wlosami chyba nie jest najlepiej zetnij je dobrze Ci radze

Gość TelefonikOn
Dobra, wirtualny kapciu, zrób sobie dzieciaka i go tresuj, a ode mnie się odwal, dobra? Czy muszę wyglądać jak każdy? Pięknie opalona skóra, włoski modnie przycięte... Nie muszę i nie chcę.

W sumie Cię podziwiam, ja nie wystawiłabym zdjęcia do oceny na forum... Zaraz by się okazało, że mam mnóstwo mankamentów i w ogóle powinnam się powiesić za wygląd... Chłopie, nie przejmuj się. Aparycja to nie jedyne na co dziewczyny patrzą. Dla nas liczy się też inteligencją, kasa i poczucie humoru....:)

Gość bronze2
"bo w odroznieniu od Ciebie dzieciaku, jestem znacznie od Ciebie starszym, wykonujacym powazny zawod facetem" co to za powazny zawod, skoro siedziesz prawie non stop na kafe? :o

Gość staradupa
masz racje telefonikon, lepiej zadbaj o swoja osobowosc i sposob byci :o no to żeśmy se pogadali 🖐️

Gość TelefonikOn
komiczne - nie bój się, może narazie zachowuję się momentami jak nierozgarnięty dzieciak i nie wykorzystałem paru okazji na tzw. 'poruchanie', ale ja mam dopiero 20 lat i mogę się zmienić i zrobię wszystko żeby to zrobić. Dla starego dziada jak ty nie ma już ratunku. Twoją ostatnią deską ratunku jest kobiece forum i wyrzucanie swojej frustracji na obcych ludzi.

Gość ulalalalalalal
telefonik nie musisz wygladac jak kazdy zadbany facet ale nie oczekuj ze laski beda sie do ciebie kleic. Wygladanie "inaczej" zobowiazuje

"W sumie Cię podziwiam, ja nie wystawiłabym zdjęcia do oceny na forum" nie ma co podziwac ludzi za ich pychę on wystawil te fote, gdyz byl przekonany, ze usłyszy peany na swoja cześć :D a wykwit na czole... cóż... bedzie ich wiecej... zero seksu = nowe wykwity :D

"i nie wykorzystałem paru okazji na tzw. 'poruchanie" jasnee :D:D i dlatego załozyles na kobiecy forum temat, o przeslaniu, ze Ci jaja zaraz eksplodują :D

Gość TelefonikOn
To że wam się nie podobam, trudno. Zdaję sobie sprawę z tego, że nie będę się podobał każdemu. Nie chcę być wymizdrzonym ideałem. Łatwo ludziom jest kytykowac i mieszać z błotem, o ile są anonimowi i oceniają innych, a ich nie ocenia nikt.

"zero seksu = nowe wykwity " hahahaha:) I tym radosnym akcentem kończę mój udział w tej dyspucie. Mój dupek mi jęczy abym mu laptopa oddała.;) Miłego życia, bye ;*