Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TelefonikOn

Wszyscy wkoło się bzykają...

Polecane posty

Gość ulalalalalalal
www.wrzuta.pl albo www.fotosik.pl jak wrzucisz to bedziesz potem mogl wykasowac

Gość ulalalalalalal
komiczne nie obrazaj go bo nie wrzuci tego zdjecia

Gość ofe rma
"to jest koles, ktory w wieku 40 lat stwierdzi, ze jest prawiczkiem bo wszystkie kobiety na swiecie nie maja gustu " bo nie mają, pierdol się!!!!! :D

Gość staradupa
hehehe a co? myslicie, ze ktorejs sie spodoba? :D

"Po nicku już wiemy w kim Tajemnicza niewiasta gustuje" Że w dupkach gustuje? Gdzieś już tłumaczyłam, że dupek to tylko takie wyobrzymienie, ma charakter humorystyczny i ma przedstawiać to, że lubię facetów z jajami, a nie pantoflarzy. Jakich facetów lubię? Nie ma znaczenia czy to blondyn czy brunet. Ważne żeby był zadbany, wysoki, nie miał nadwagi, ładną cerę, zadbane dłonie, nie miał nadmiernego owłosienia. No i podobają mi się mocne rysy twarzy... A i lubie jak chłopak ma gust i ubiera się na wpół elegancko. Rozpieprzają mnie panowie, którzy noszą na ręku "kajdan", do tego sweter w paski, dzinsy i beżowy lakierek. A fuj.

Gość ulalalalalalal
kolego wrzucaj ta fote na piec minutek szybko ocenimy

Gość staradupa
chyba uiekł.. może przeglada się w lutrze :D

Gość ulalalalalalal
chyba chodzi po prostu o bezowe meskie lakierki

Gość ofe rma
"i jeszcze maja te wade, ze poza brakiem gustu, wszystkie za wysokie rosną" właśnie!!! :D

Gość jessikk
do TelefonikOn: ja tez juz 3 lata sie nie bzykałam, ale bez seksu da sie wytrzymac :-D

No młody!!!!!!! Szacun za odwagę!!! Pierwsza męska decyzja!!!Teraz czekamy na opinie kobiecej częsci:)

Gość sdfds
"Ważne żeby był zadbany, wysoki, nie miał nadwagi, ładną cerę, zadbane dłonie, nie miał nadmiernego owłosienia. No i podobają mi się mocne rysy twarzy..." to teraz napisz, dlaczego dalas mu ocene 0.5 po zdjeciu widac, ze jest zadbany, nadwagi tez nie ma, cera ok. wiec?

Gość TelefonikOn
komiczne - gadać to sobie możesz i krytykować innych, ale swojego zdjęcia nie wrzucisz, tchórzu.

Gość ulalalalalalal
yyy zupelnie nie moj typ, ale podziwiam za odwage. Powiem Ci teraz szczerze bez zadnych zbednych zlosliwosci. Nie jestes najgorszy, ale nie jestes tez typem przystojniaka za ktorym panny same sie uganiaja, a juz na pewno nie wodza steksnionym wzrokiem na uczelni czy ulicy. Dziewczyne mozesz miec na pewno. Ale raczej Ty sie musisz o nia postarac, bo raczej nie masz co siedziec i czekac az jakas pieknosc sama zacznie o Ciebie zabiegac.

Te włosy nie są zadbane. Są w nieładzie.. zdecydowanie nie artystycznym. Poza tym ma jakiś wykwit na czole. Jego wyraz twarzy przypomina mi uśmiech żaby Moniki. Na dodatek jest jakoś niezdrowo blady. Chyba potrzeba mu więcej witamin. Nie chcę go obrażać, bo ja naprawdę nie lubie oceniać ludzi tylko i wyłącznie na podstawie wyglądu i kilku niezbyt mądrych postów.

Gość staradupa
5,5/10 nie jest zle, ale pokora to Twoje haslo na cale zycie. mysl o zobie pozytywnie, ale nie werbalizuj tego :o