Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość TelefonikOn

Wszyscy wkoło się bzykają...

Polecane posty

Gość oooooooooooooooooo
mlody nauczka dla ciebie: nie wsrawiac fot, bo zawsze zle ocenia, a sami nigdy nie wstawia, bo wiadomo,ze wygladaj szkaradnie. najbrzydsii najwiekszym jadem pluja ...

Koleś... nie chcesz by Cie oceniano, nie wrzucaj foty z prosba o ocene :D:D:D:D Zachowujesz sie jak baba :D

Gość TelefonikOn
Przecież ja nie piałem o swoim wyglądzie. Napisałem, że uważam się za przystojnego, a nie za jakiegoś amanta. Nie wiem kogo się spodziewaliście. Że jakiś Alvaro wyzionie z tego zdjęcia? Napisałem po daniu zdjęcia, że jestem gotowy zarówno na pochwały jak i na krytykę, więc komiczne czytaj pożadniej. Co do 'wykwitu' - życzę wam żebyście zawsze mieli gładką i delikatną skórę jak pupa niemowlęcia. Przepraszam, przecież tutaj każdy taką ma ;) Komiczne - tak, miałem okazję i przyznam się, że nie skorzystałem z nich ze swojego frajerstwa i głupiego lęku. I o tym własnie jest mój temat, ale każdy przyczepił się wyglądu.

Gość TelefonikOn
A wieczorna masturbacja będzie, więc dzięki za życzenia :) ooooooooooooooooooo - dzięki za te rozsądne słowa ;) Ja brzydki się nie czuję, przeciętny też nie. Uważam, że jestem przystojny. I oceny internetowych ludzików tego nie zmienią. Przyznam, że byłem ciekawy jak ludzie mogą ocenić mój wygląd, dlatego fotkę wrzuciłem :) Dostałem komentarze, przeczytałem, ale nie biore ich do siebie :)

Gość staradupa
podsumowujac masz wysoka samoocene, nie tzrea bylo tak od razu?

Gość TelefonikOn
To dlaczego nieraz czuję się gorszy od innych? :/ Czuję, że coś jest ze mną nie tak, że głupio wyglądam, głupio się zachowuję. Zrobiliście ze mnie jakiegoś zadufanego w sobie dupka.

Gość telefonik do
wrzuc jeszcze raz fotke

Gość TelefonikOn
Czyli rozumiem solarium i żel na łeb, tak?

Gość gadulina
jest tutaj ktos?

Gość TelefonikOn
Autor tematu jest i płacze nad sobą :P A co się stało? :)

Gość staradupa
amorelo i telefonik oboje jestescie parszywie zadufani w sobie. a ty amorelo dodatkow to chyba psychopata jestes :o zreszta juz to kiedys mowilam. boje sie, ze cie kiedys an ulicy spotkam :o bla bla bla.. czuje sie gorszych od innych, ale ze mnie superprzystojniak i do tego interesujacy? wnioskuje ze inni sa bogami skoro z taka wysoka samoocena czujesz sie gorszy. po prostu tzytzki opadaja 😠

Gość TelefonikOn
staradupa - napisałem gdzieś o sobie, że jestem superprzystojniak? Nie napisałem. Napisałem tylko, że podobam się sobie i uważam się za przystojnego. No i masz słabe cycki skoro Ci opadają ;)

Gość staradupa
ta masz racje, osłabły mi z Waszej głupoty :P dobra, ten przedrostek byl malym wyolbrzymieniem :D sorry, ale co to raped? jakas nieuswiadomiona chyba jestem :o

Gość wiesz co nie przesadzaj
ja mam 24 lata, nie bzykam się i żyję. Pomyśl, co byś zrobił, jak byś trafił na kogoś takiego:classic_cool: Dlatego najlepiej oszczędź sobie znajomości z dziewczynami i zaprzyjaźnij się z własną ręką:)🖐️

Gość staradupa
ten tekst o seksie 2 razy w miesiacu mnie rozbawil:D rozumiem ze nie ze stala parnerka, tak? czyli wg standardow kafe zostales mianowany oficjalnie dziwkarzem :classic_cool:

zreszta juz to kiedys mowilam. boje sie, ze cie kiedys an ulicy spotkam " ale ja nie zwracam uwagi na stare dupy nie masz sie czego bać

Gość wiesz co nie przesadzaj
A do wszystkich: nie macie racji. Znam bardzo przystojnego, mądrego i uwielbianego przez kobiety chłopak. W dodatku on jest narcyzem, uważa, że jest boski i wie, że dziewczyny za nim szaleją. Ma 23 lata i nigdy z żadną nie spał. Bo ma swoje skrzywienia, zachowania, bo jak znalazł w końcu taką piękną, że mu się spodobała i była go godna, to w ogóle nie mieli o czym rozmawiać- nawet nic o siebie nie wiedzieli, on nawet nie lubił z nią przebywać:O Lubię go, bo poza sferą damsko-męską jest ok. Ale czasami mi go szkoda:O jestem cnotką, bo to w sumie mój wybór. Nie przepadam za facetami i nie potrzebuję nikogo na kilka miesięcy. Przyzwyczaiłam się. Ale nie wierzę w to, że mojemu przyjacielowi jest z tym dobrze... On po prostu nie zna miłości i nie chce jej poznac, bo się boi.

Gość TelefonikOn
rape - gwałt

Gość staradupa
hehhe no od ciebie to akurat mlodsza jestem :D ale i tak pozostane staradupa :classic_cool:

Gość staradupa
:D o nie to jakis polang :o

Gość złośliwa w garsonce 30...
Przegapiłam Twoją fote do oceny:O

ale nie napisałaś dlaczego uważasz mnie za psychoape? pisze tu raptem może z 5 raz ,a Ty juz mnie uważasz za psychopate?