Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie oto pytanie

jedzeniowo-... problem

Polecane posty

Gość takie oto pytanie

Mam pytanie. Może i głupie, ale proszę mimo wszystko o rozsądne odpowiedzi. Od dłuższego czasu ograniczyłam spożycie mięsa. Ale przy sobocie pozwoliłam sobie na kawałek mięsa, do tego makaron, jakiś sos. Po spożyciu tego dania i wypiciu czerwonej herbaty poczułam, że muszę natychmiast lecieć do łazienki w wiadomym celu :/ ... i, że tak powiem, po obiedzie. Jak to jest? Czy mój organizm przyswoił w ogóle te wartości odżywcze? Bo mam wrażenie, że zjadłam i od razu ten 'obiad' wydaliłam...

Gość takie oto pytanie
up

Gość zakłopotokaaa taka
z tego co mi wiadomo, wydala się niestrawione resztki, czy Twój organizm to co móg, to przyswoił.

Gość takie oto pytanie
ale co on mogl w tak krotkim czasie :/

Gość może to od tej herbaty
ja jak ją pijałąm to ciagle latałam do wc:oDziałała na mnie jak środek przeczyszczajacy :(Niby to tylko czerwona herbata a nie herbatka przeczyszczająca ale na mnie działała także miałam non stop biegunkę,dlatego przestałm ją pić:o|Teraz pije czarną i zielona herbate i jest ok.

Gość nie wiem jaki jest ten wiadomo
cel. Jeśli poszłas normalnie oddać stolec, nie miałas biegunki to wydaliłas tylko to co zjadłaś iles tam godzin wstecz. Jesli zwymiotowałas to nic się nie wchloneło

Gość takie oto pytanie
no nie tak normalnie :/ wybaczcie obrazowość, ale był rzadki :/ No ale biegunka to to nie była, bo na jednym razie się skończyło..

Gość podniose raz jeszcze

Gość mnie sie wydaje ze jezeli
polecialas do toalety zaraz po obiedzie to nie wydalilas obiadu bo minelo za malo czasu na to zeby obiad dotarl do jelit. to sie nie dzieje blyskawicznie tylko po kilku godzinach. wylecialo z ciebie to co jadlas na sniadanie, ew. wczorajsza kolacje.