Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lulissska

Czy wypada tak iśc ubranym na wesele?

Polecane posty

Gość Lulissska

Hmm.. za tydzien jade na wesele do Kuzyna. Mala uroczystość na 50 osob. Nie chcialabym isc w takiej studiowkowej kiecce bo zle sie tak czuje i zawsze mi glupio, bo czuje sie staro jakos tak,choc kiecka bardzo ladna. mam 22 lata czy wypadaloby isc w w spodniczce z ładnej wełenki(do kolan,dopasowana) do tego fioletowa bluzka z akcentem bialym spodspodu i jakiś ciemniejszy kolorek(czerń/szarość) w stylu narzutki/bolerka na to? A do tego śliwkowe rajstopki(tak do bluzki) czy to przesada? No i szpilki obowiazkowo. Licze na Wasza porade Pozdrawaim

spódnica z 'wełenki? no nie wiem, jesli to wszystko są materiały w miare eleganckie to myslę, że możesz tak iść....chociaz ja bym proponowała jakiś modny elegancki kobiecy żakiet (komplet) albo sukienkę, równiez elegancką z jakimś fajnym dodatkiem (korale, brożka itd.) Bluzki i spódnice to mi się troche z imieninami kojarzą, ale mówię, zależy jak to wszytsko co masz wygląda w całości :)

na jakąś uroczystośc rodzinną typu imieniny,urodziny czy na świeta to spoko ale na ślub mi się to nie widzi

Gość o kurcze sekata to ma gust
kobiecy element żakiet ( komplet) to dobre dla pań po 50 roku zycia. autorka tematu to rozsadna młoda dziewczyna, która chce normalnie dziewczeco sie ubrac, a robic z siebie starej kornackiej ( mam kolezanke w pracy ma 22 lata, zakłada te zakieciki - wyglada na 35 lat, jak zobaczylam w dokumentach jej pesel to umarłam ze zdziwienia) . autorko: kazde ubranie jest stosowne, o ile dobrze sie w nim czujesz, jest czyste pachnace i uprasowane. I tak trzymaj!!! nie rob siebie starszej pani w tych bazarowych kreacjach, tak tu uwielbianych :)

Gość do sękatej
co to jest "brożka"?

śliwkowe rajstopki są dobre dla przedszkolaków, do tego ta wełniana spódnica - tak sie chodzi do pracy, na uczelnie czy imieniny cioci a nie na wesele. Zreszta nawet w powaznej pracy to bylby zbyt niedbaly stroj. To bzdura totalna że \"kazde ubranie jest stosowne, o ile dobrze sie w nim czujesz, jest czyste pachnace i uprasowane\" - autorko tego zdania, ciekawe czy poszlabys na wesele w jeansach, bluzie z kapturem i adidasach? Mozesz sobie kupic lub pozyczyc prosta sukienke , do tego zakiecik i bedzie 100 razy lepiej niz w spodnicy i bluzce.

Gość autorka słów
sliwkowe, zielone rajstopy to hit sezonu jesien/zima. czyli, opinie ze sa dobre dla przedszkolaka pozostawie bez komentarza :) oczywiscie forumowiczki sa skłonne do przesady i paranoizmu ;) wiec pytanie czy poszłabym w przedstawionym stroju pozostawie równiez bez komentarza :) podtrzymuje swoje zdanie: lepsza spódniczka dla młodej dziewczyny niz te upiorne tandetne sukienki, ktore prezentujecie

Sukienki jak sukienki, ale wspaniałe propozycje zakietów, które z młodej dziewczyny robią starą torbę - to jest dopiero koszmarek

Gość Lulissska
Juz dobrze, juz dobrze:) Stroj mam... wzięłam kieckie do sukni i dobralam do tego bluzeczke w kolorze dojrzalek maliny z pieknym atłasowym dekoltem. Wszystko pasuje i jest dobrze;) Dziekuje za wypowiedzi ;) p.s. z tymi perłami i broszkami to juz z lekka przesadziliśta;P