Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieonisa

Gdzie NAJPRZYSTOJNIEJSI!!!! faceci...w Europie!!! Poszukiwania.

Polecane posty

Gość gdzieonisa

Mieszkam obecnie we Wloszech....stereotypowi Wlosi niby sa tacy przystojni! Niby gdzie Oni sa?! Mieszkalam w roznych czesciach Wloch....brzyyyydale sami!!! ALdne kobiety latwo znalezc w wielu panstwch,ale faceci! Gdzie Wam sie najbardziej podobaja.Bez urazy rodacy Polacy,ale.....piekni nei jestescie.:))))

Gość wliczer
Wszyscy w Hiszpanii ... ooo tak, Hiszpanie są śliczni ^^

Gość brzydkich polaków
rodzą dorównujące im polki i kółeczko się zamyka :D

Gość a co takiego jest
w hiszpanach:o

Gość puszysta jola
a więc moim skromnym zdaniem: Francuzi i Australijczycy :)

Gość moim zdaniem obywatele
Wybrzeża Kości Słoniowej :classic_cool:

Gość a co takiego jest
hiszpanie to cioty nienawidze tego kraju

Gość puszysta jola
Mongolowie sa najprzystojniejsi

Gość objadlamsie
francuzi?:O Chyba dziecko nie bylas nigdy we francji. Mieszkam w paryzu i nie ma na czym oka zawiesic.

Gość saphirre.
Wlosi sa strasznie spedaleni, bleee. Podobaja mi sie dosyc Szwedzi, ale wiadomo, ze nie wszyscy.

gdzieonisa Mieszkam obecnie we Wloszech....stereotypowi Wlosi niby sa tacy przystojni! Niby gdzie Oni sa?! Mieszkalam w roznych czesciach Wloch....brzyyyydale sami!!! ALdne kobiety latwo znalezc w wielu panstwch,ale faceci! Gdzie Wam sie najbardziej podobaja.Bez urazy rodacy Polacy,ale.....piekni nei jestescie. Ta, a inna się wypowiadała, że Włosi są tacy seksowni i szarmanccy i Polaczki nie dorastają im do pięt. Ech wy głupie cipy. Wszędzie szukacie, tylko nie koło siebie. Gdybyście nie zadzierały tak wysoko nosa, to może byście dojżały przystojniaka stojacego na ziemi :O

Gość neonka-ogonka
najprzystojniejsi sa mlodzi Niemcy- włosy bląd, niebieskie oko, wyżsi od Polaków, wysportowania , no i sa w czołówce najinteligentniejszych Europejczyków

Gość saphirre.
Jesli kogos kreca obcisle koszulki, zel na lbie, faceci mieszkajacy z mamusia w wieku 30lat i plytkie teksty, to niech jedzie do wloch:D Niemcy sa okropni.

Gość Włosi to kurduple
a Anglicy to nudziarze.

Gość neonka-ogonka
* włosy blond miałobyć - sorry Niemcy sa bapewno przystojniejsi od słowian

Wlosi to zalezy. Ja tez mieszkam we Wloszech i jak sie patrze na nich to tak: ci tacy z poludnia Wloch niezbyt mi sie podobaja bo rzeczywiscie kurduple poza tym za bardzo wypacykowani. Natomiast ci z polnocy Wloch to wg mnie sa bardzo przystojni, szczegolnie tak ci kolo 30-tki:)) Przede wszystkim podoba mi sie u nich ciemne rysyv twarzy i ten ciemny zarost. Poza tym oni bardziej o siebie dbaja (niektorzy przesadzaja, ale sa tez ci normalni). Polacy uwazam, ze byliby ladniejsze chlopaki gdyby bardziej o siebie dbali w sensie lepsze ubranie czy porzadniejsza fryzura.

Gość lalilo
Francuzi i Amerykanie...moim zdaniem

Gość cudze chwalicie swego nie znac
koleżanki z różnych krajów europy uważają za najprzystojniejszych europejczyków właśnie polaków a wierzcie, naprawdęwiele dziewczyn znam więc moje drogie może nie jest tak źle jak myślicie? ja byłam w hiszpanii i powiem szczerze że nie ma tam zbyt wielu przystojnych facetów. wszyscy oni chyba w filmach grają albo w europie da się lubić. typowi skandynawowie ci po 30tce wyglądają jakby mieli 15 lat, sorry ale ja ich tak widzę. jak znam to forum to zaraz mi zarzucą że jestem facetem a nie jestem;)

Gość Paakistancy i Hindusi
Gdzies ty sie uchowala dziewczyno??Dawaj do Anglii!!!!Tu jest na co popatrzec.Pakistancy i hindusi stanowia najwieksza czesc kazdego miasta.Kazdy jeden przystojniacha taki ze jakis tam hiszpanski banderas to przy nim pikus!!!!Oczywiscie kazdy jeden po 1 minucie znajomosci zaproponuje ci malzenstwo, chocby mial na karku zonke i trzy bachory oliwkowego koloru, ale to przeciez dla nich nie problem. ps.aha uwazaj-bo po zawarciu swietego aktu sakramentalnego, ognisty pakistaniec czy hindus nagle moze sie ulotnic, niewiadomo gdzie ze swiezo zdobytymi papierami unii europejskiej...... Ale tak na powaznie, oni naprawde sa przystojni... hihihi..... Pyari.

Gość Norwegowie
i ci z "góry" mapy. Bo ja lubię blondynów......

Gość łeblej
skandynawowie i niemcy- czyli rasa aryjska to jest to!!!!

Powiem tak ja bardzi wiele podróżowałam po świecie i według mnie Hiszpanie, Portugalcy, Włosi są w niektorych wyjątkach przystojni, ale są za bardzo napaleni na blondynki. Anglicy totalnie odpadają, nudziarze, szpetni...itp, itd Według mnie najprzystojniejsi są FRANCUZI, WĘGRZY!!