Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gdzieonisa

Gdzie NAJPRZYSTOJNIEJSI!!!! faceci...w Europie!!! Poszukiwania.

Polecane posty

Gość Principessa19
Moim zdaniem wlosi sa boscy.To chyba dobrze ze o siebie dbaja!To wcale ne swiadczy o pedalstwie.Nie pala,nie pija,dobrze traktuja swoje dziewczyny..No i sa czuli.Ciagle by sie calowali:p za to ich kocham.A szczegolnie jednego:* podobaja mi sie jeszcze Maroko.

Gość małpa w kapeluszu
Węgrzy, oj tak. Ci których znam ,na luzie i z poczuciem humoru.Południowy temperament.I do tego ta ich mowa całkowicie niezrozumiała!

Gość Justyna! :D
Polacy i tyle! xP

Gość Justi ;)
moim zdaniem najprzystojniejsi są Hiszpanie, Portugalczycy i Włosi. Eh. Mają oczy jak czekolada i w ogóle są boscy. Nie zawsze mają ciemną cere, ale mi nawet tacy z jasną się podobają. po prostu mają w sobie to coś. Jeszcze jak powiedzą coś w tym cudownym języku to nogi miękną ;D

Gość julka023
wszyscy są przystojni, tylko nie polacy :P spotkać przystojnego polaka, to jakis cud :P na stu Polaków znajdzie się może 5u przystojnych :P

Gość włosi?????
mieszkam we wloszech pare lat i nie sa za bardzo przystojni, sa zakochani w sobie, pala i pija, wiekszosc tez cpa... sa wyjatki ale ogolnie sa beznadziejni...

Gość narzeczona węgra
Węgrzy zdecydowanie,ten temperament....,romantyzm i sexapil!!!

Gość dolorestra
niemcy sa bardzo bardzo przystojni. wiele podrozowalam po europie i nigdzie nie spotkalam tylu ladnych mezczyzn i chlopcow.

Gość Dollinda16
Duzo arabow jest przystojnych ^^ ale najgorsza rasa jaka moze byc ;D

Gość jatylkopodnosze
SKANDYNAWOWIE

Gość twoja mmm
najładniejsi są Skandynawowie i Rumuni

Gość twoja mmm
a najbrzydsi są : Grecy, Włosi, Hiszpanie, Turki,

Gość lov pt
najprzystojniejsi to PORTUGALCZYCY!!!!! sama mam faceta z Pt- szczerze w pl bym mogla takiego 20 lat szukac i bym nie znalazla- a dlaczego? bo ja w polsce facet uchodzi za przystojniaka to mu się w glowie cos przekręca...dziewczyny zmieniane jak rękawiczki, czasem i zdrady, wymagania co do kobiety...itp. w Portugalii- faceci w 80% wyglądaja podobnie wg mnie tzn - ciemne, czekoladowe oczy, czarne/ ciemnobrazowe wlosy, ciemny zarost, piekna karnacja i zdrowa skora ( taaak- ciezko znalezc wsrod portugalek, portugalczykow ludzi z problemami skornymi- czyli z tradzikiem)- no i białe ząbki. Przykład zyciowy- wejdzie na fb jakiegos znjomego- i popatrzcie na zdjecia facetow, jego znajomych....na 200-300 znajomych moze i by sie wyhaczylo z 15-20 przystojniaków. Ja jak przejrzalam liste znajomych mojego faceta ( ok. 240)- z czego 150 pare to faceci- to okolo 80-90 mialoby raj na ziemi. tak, drogie dziewczeta, jedzcie do pt, a sie przekonacie... :D to nei są hiszpanie, siesta, seks, party, sangria.... Portugalczycy tak dowartosciuja kobiete i przychyla jej nieba, ze czlowiek boi sie zasnąc, zeby nie okazalo sie to snem ;) naprawde- połaczenie macho (w dobrym sensie- facet nie boi sie) z czułym ale namietnym kochankiem, doskoałym kucharzem, szefem i sluga zarazem ;) ale uwaga uwaga! bądzcie gotowe na miliony calusów kazdego dnia i przytulanie 100 razy dziennie! no i na seksowną pobudke o 5!! rano ale jedna rada- wybierajcie tych z polnocy ( braga, porto etc)..im dalej na poludnie- algarve- tym osobowosc bardziej hiszpanska....