Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 wypowiedz kobiety

Jest ktos z Warszawy i jak ja spedza samotny wieczor przed komputerem???

Polecane posty

Go艣膰 hrabia D.
nie umr臋 ze staro艣ci to na pewno mo偶e mnie zabi膰 艣ci臋cie g艂owy, mog臋 si臋 te偶 spali膰 lub udusi膰 ko艂ek w serce te偶 mnie mo偶e zabi膰, zniszczy serce i zatrzyma kr膮偶enie srebro, czosnek wywo艂uj膮ce silne reakcje alergiczne s艂o艅ce czyli promieniowanie UV

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 wypowiedz kobiety
hrabio Wiec jak tak choroba si臋 nazywa, ch臋tnie si臋 dowiemy skoro jest tak gro藕na jak m贸wisz.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
ja nie slyszalem zadnych legend o zadnej chorobie:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
schizofrenia???:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Pinek86 A Ty do 艂贸偶ka marsz ! :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
wam si臋 wydaje 偶e mnie rozgryz艂a my艣licie 偶e robi臋 sobie 偶arty i zmy艣lam g艂upoty i o to chodzi w innym wypadku bym wam tego nie pisa艂 i nie wyjawi艂 bym wam tajemnicy wampir贸w przecie偶 gdyby艣cie mieli mi uwierzy膰 to bym sie nie ujawni艂

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
juz leze w lozeczku...:D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
wiec o co Ci chodzi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Wi臋c powiedz nam hrabio jak zw膮 Twoj膮 chorob臋? Bo to co piszesz mo偶na podpia膰 pod par臋 chor贸b zwi膮zanych z zaburzeniami DNA, a niekoniecznie pod wampiryzm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Pinek86 O Ty cwaniaku ! Nie trzymaj laptoka na kolanach bo to grozi bezpo艂odno艣ci膮 :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
mamy tu pania doktor?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
ale wy jeste艣cie t臋pi pisz臋 o wampiryzmie tym prawdziwym nie znanym wam 艣miertelnym ludziom jestem wampirem takim z k艂ami co wysysa ludziom krew (to znaczy nie wysysa tylko m贸g艂by wysysa膰) wy znacie tylko 艂agodne odmiany naszej wampirzej choroby, kt贸re to odmiany przejawiaj膮 niekt贸re nasze cechy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
nie martw sie komp lezy obok mnie nie lubie tak na kolanch, jest nie wygodnie...:p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
ogl膮dali艣cie filmy o wampirach? czytali艣cie ksi膮偶ki? my istniejemy naprawd臋 cho膰 nie jeste艣my identyczni z tymi przedstawianymi w filmie i ksi膮偶ce

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
hrabia wiec po co o tym piszesz skoro i tak wiesz ze Ci nie uwierzymy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
hrabio Po pierwsze troch臋 kultury s艂owa jak ju偶 masz zamiar si臋 wypowiada膰,a po drugie to w k贸艂ko m贸wisz jedno i to samo. Ja te偶 mog臋 napisa膰 偶e nie umr臋 bo jestem elfem ,a kiedy pytam jak inaczej m贸g艂by艣 opisa膰 sw贸j wampiryzm to pozostaje bez odpowiedzi.Mo偶e i jeste艣my 艣miertelnikami ale swoje wypowiedzi potrafimy racjonalnie poprze膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
a tak se pisz臋 dla jaj i rozrywki bo mi nie uwierzycie jakby艣cie mi mieli uwierzy膰 to bym wam o tym nie pisa艂 by si臋 nie ujawnia膰 nie tylko ja robie sobi臋 z was takie 偶arty, to w艣r贸d nas Wampir贸w modne hobby by w dobie internetu robi膰 sobie z was takie 偶arty i si臋 ujawnia膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Pinek86 A co Ty Pani doktor szukasz? Wystarczy moja wiedza medyczna :D I grzeczny ch艂opczyk, nie trzymaj na kolanach :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
przepraszam za brak kultury ale w stosunku do ludzi to dla nas normalne zachowanie powa偶nie jeste艣 elfem? a jakby艣 chcia艂a bym ci opisa艂 m贸j wampiryzm?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
hrabia jak dla mnie to obejrzales przed chwila wywad z wampirem i zafascynowal Cie ten film, tez mi sie bardzo podobal... a co sadzisz o tym drugim slynnym " krolowa potepionych"? Wypowiedz kobiety jestes lekarzem?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Hrabio Mo偶e i by艣mu uwierzyli jakby艣 popar艂 to jakimi艣 logicznymi argumentami.Skoro by艂oby tak jak m贸wisz ,to mimo 偶e jest Was tak niewielu jak napisa艂e艣 to 艣wiat by o tym wiedzia艂, nie by艂bys legend膮 tylko 偶ywym do艣wiadczeniem,czym艣 o czym ludzko艣膰 marzy by zbada膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Pinek86 A dlaczego uwa偶asz 偶e mog艂abym by膰 lekarzem...??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
oj pinek86 zwyk艂y ziemski bycie nie ogl膮da艂em wywiadu z wampirem ani kr贸lowej potepionych....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
... co najwy偶ej ogl膮da艂em Dracul臋 i uprawia艂em zio艂olecznictwo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
zart z wlasnej torzsamosci, ciekawe... zabawa bylo by gdybys podszywal sie za kogos kim nie jestes...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wypowiedz kobiety
Hrabio Nie wypowiadaj si臋 tak o ludziach je艣li ju偶 masz t膮 swoja tez臋 o byciu wampirem to sobie przy niej pozostaj.My szanujemy to co piszesz,a ka偶dy ma prawo m贸wi膰 o tym co chce o ile nikomu to nie ubli偶a.Wszystko jest kwesti膮 wiary,a ja osobi艣cie nie wierz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
a co za zabawa w podszywaniu si臋 pod kogo艣 kim si臋 nie jest zabawa to podszywanie si臋 pod kogo艣 kim si臋 nie jest kt贸ry podszywa si臋 pod kogo艣 km jest bo nikt mu nie wierzy 偶e on nim jest i wszyscy my艣l膮 偶e nie jest a potem si臋 okazuje 偶e ma艂o 偶e nie jest tym pod kogo si臋 podszywa to nie jest te偶 tym kto si臋 podszywa a jedynie podszywa si臋 pod kogo艣 kto si臋 podszywa pod kogo艣 kim jest a nim nie jest i si臋 podszywa pod kogo艣 kto si臋 podszywa to jest zabawa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
wypowiedz kobiety wiem jaki mniej wiecej jest stan wiedzy przecietnego czlowieka na temat chrob, medycyny, sam sie troszke kiedys interesowalem i mysle ze jestem ponad przecietna, natomiast Ty mnie mocno zaskakujesz... Hrabio ziololecznictwo a to ciekawe, wampiry nie choruja zyja wiecznie, po co wiec ziolelecznictwo? a co do filmow to mowiles ze nie pokazuja prawdy o wampirach, skad wiesz skoro nie ogladales?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hrabia D.
po co zio艂olecznictwo? i ty 艣miertelniku 艣miesz zadawa膰 takie pytania? nawet Bill Clinton uprawia艂 zio艂olecznictwo tylko 偶e on si臋 nie zaci膮ga艂 a on by艂 prezydentem USA ja m贸wi艂em co艣 na tym forum? we藕 mi prosz臋 nie wciskaj kitu ja nic nie m贸wi艂em pisa膰 mo偶e pisa艂em ale nie m贸wi艂em a wiem bo my wszystko wiemy wiem nawet 偶e 3*7= 21

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pinek86
a co za zabawa w podszywaniu si臋 pod kogo艣 kim si臋 nie jest zabawa to podszywanie si臋 pod kogo艣 kim si臋 nie jest kt贸ry podszywa si臋 pod kogo艣 km jest bo nikt mu nie wierzy 偶e on nim jest i wszyscy my艣l膮 偶e nie jest a potem si臋 okazuje 偶e ma艂o 偶e nie jest tym pod kogo si臋 podszywa to nie jest te偶 tym kto si臋 podszywa a jedynie podszywa si臋 pod kogo艣 kto si臋 podszywa pod kogo艣 kim jest a nim nie jest i si臋 podszywa pod kogo艣 kto si臋 podszywa to jest zabawa Ciekawa odpowiedz, jestes krawcem??

Udost臋pnij ten post