Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedz kobiety

Jest ktos z Warszawy i jak ja spedza samotny wieczor przed komputerem???

Polecane posty

Gość hrabia D.
nie umrę ze starości to na pewno może mnie zabić ścięcie głowy, mogę się też spalić lub udusić kołek w serce też mnie może zabić, zniszczy serce i zatrzyma krążenie srebro, czosnek wywołujące silne reakcje alergiczne słońce czyli promieniowanie UV

Gość wypowiedz kobiety
hrabio Wiec jak tak choroba się nazywa, chętnie się dowiemy skoro jest tak groźna jak mówisz.

Gość pinek86
ja nie slyszalem zadnych legend o zadnej chorobie:)

Gość wypowiedz kobiety
Pinek86 A Ty do łóżka marsz ! :P

Gość hrabia D.
wam się wydaje że mnie rozgryzła myślicie że robię sobie żarty i zmyślam głupoty i o to chodzi w innym wypadku bym wam tego nie pisał i nie wyjawił bym wam tajemnicy wampirów przecież gdybyście mieli mi uwierzyć to bym sie nie ujawnił

Gość pinek86
juz leze w lozeczku...:D

Gość pinek86
wiec o co Ci chodzi?

Gość wypowiedz kobiety
Więc powiedz nam hrabio jak zwą Twoją chorobę? Bo to co piszesz można podpiać pod parę chorób związanych z zaburzeniami DNA, a niekoniecznie pod wampiryzm

Gość wypowiedz kobiety
Pinek86 O Ty cwaniaku ! Nie trzymaj laptoka na kolanach bo to grozi bezpołodnością :P

Gość pinek86
mamy tu pania doktor?

Gość hrabia D.
ale wy jesteście tępi piszę o wampiryzmie tym prawdziwym nie znanym wam śmiertelnym ludziom jestem wampirem takim z kłami co wysysa ludziom krew (to znaczy nie wysysa tylko mógłby wysysać) wy znacie tylko łagodne odmiany naszej wampirzej choroby, które to odmiany przejawiają niektóre nasze cechy

Gość pinek86
nie martw sie komp lezy obok mnie nie lubie tak na kolanch, jest nie wygodnie...:p

Gość hrabia D.
oglądaliście filmy o wampirach? czytaliście książki? my istniejemy naprawdę choć nie jesteśmy identyczni z tymi przedstawianymi w filmie i książce

Gość pinek86
hrabia wiec po co o tym piszesz skoro i tak wiesz ze Ci nie uwierzymy?

Gość wypowiedz kobiety
hrabio Po pierwsze trochę kultury słowa jak już masz zamiar się wypowiadać,a po drugie to w kółko mówisz jedno i to samo. Ja też mogę napisać że nie umrę bo jestem elfem ,a kiedy pytam jak inaczej mógłbyś opisać swój wampiryzm to pozostaje bez odpowiedzi.Może i jesteśmy śmiertelnikami ale swoje wypowiedzi potrafimy racjonalnie poprzeć

Gość hrabia D.
a tak se piszę dla jaj i rozrywki bo mi nie uwierzycie jakbyście mi mieli uwierzyć to bym wam o tym nie pisał by się nie ujawniać nie tylko ja robie sobię z was takie żarty, to wśród nas Wampirów modne hobby by w dobie internetu robić sobie z was takie żarty i się ujawniać

Gość wypowiedz kobiety
Pinek86 A co Ty Pani doktor szukasz? Wystarczy moja wiedza medyczna :D I grzeczny chłopczyk, nie trzymaj na kolanach :D

Gość hrabia D.
przepraszam za brak kultury ale w stosunku do ludzi to dla nas normalne zachowanie poważnie jesteś elfem? a jakbyś chciała bym ci opisał mój wampiryzm?

Gość pinek86
hrabia jak dla mnie to obejrzales przed chwila wywad z wampirem i zafascynowal Cie ten film, tez mi sie bardzo podobal... a co sadzisz o tym drugim slynnym " krolowa potepionych"? Wypowiedz kobiety jestes lekarzem?

Gość wypowiedz kobiety
Hrabio Może i byśmu uwierzyli jakbyś poparł to jakimiś logicznymi argumentami.Skoro byłoby tak jak mówisz ,to mimo że jest Was tak niewielu jak napisałeś to świat by o tym wiedział, nie byłbys legendą tylko żywym doświadczeniem,czymś o czym ludzkość marzy by zbadać

Gość wypowiedz kobiety
Pinek86 A dlaczego uważasz że mogłabym być lekarzem...??

Gość hrabia D.
oj pinek86 zwykły ziemski bycie nie oglądałem wywiadu z wampirem ani królowej potepionych....

Gość hrabia D.
... co najwyżej oglądałem Draculę i uprawiałem ziołolecznictwo

Gość pinek86
zart z wlasnej torzsamosci, ciekawe... zabawa bylo by gdybys podszywal sie za kogos kim nie jestes...

Gość wypowiedz kobiety
Hrabio Nie wypowiadaj się tak o ludziach jeśli już masz tą swoja tezę o byciu wampirem to sobie przy niej pozostaj.My szanujemy to co piszesz,a każdy ma prawo mówić o tym co chce o ile nikomu to nie ubliża.Wszystko jest kwestią wiary,a ja osobiście nie wierzę

Gość hrabia D.
a co za zabawa w podszywaniu się pod kogoś kim się nie jest zabawa to podszywanie się pod kogoś kim się nie jest który podszywa się pod kogoś km jest bo nikt mu nie wierzy że on nim jest i wszyscy myślą że nie jest a potem się okazuje że mało że nie jest tym pod kogo się podszywa to nie jest też tym kto się podszywa a jedynie podszywa się pod kogoś kto się podszywa pod kogoś kim jest a nim nie jest i się podszywa pod kogoś kto się podszywa to jest zabawa

Gość pinek86
wypowiedz kobiety wiem jaki mniej wiecej jest stan wiedzy przecietnego czlowieka na temat chrob, medycyny, sam sie troszke kiedys interesowalem i mysle ze jestem ponad przecietna, natomiast Ty mnie mocno zaskakujesz... Hrabio ziololecznictwo a to ciekawe, wampiry nie choruja zyja wiecznie, po co wiec ziolelecznictwo? a co do filmow to mowiles ze nie pokazuja prawdy o wampirach, skad wiesz skoro nie ogladales?

Gość hrabia D.
po co ziołolecznictwo? i ty śmiertelniku śmiesz zadawać takie pytania? nawet Bill Clinton uprawiał ziołolecznictwo tylko że on się nie zaciągał a on był prezydentem USA ja mówiłem coś na tym forum? weź mi proszę nie wciskaj kitu ja nic nie mówiłem pisać może pisałem ale nie mówiłem a wiem bo my wszystko wiemy wiem nawet że 3*7= 21

Gość pinek86
a co za zabawa w podszywaniu się pod kogoś kim się nie jest zabawa to podszywanie się pod kogoś kim się nie jest który podszywa się pod kogoś km jest bo nikt mu nie wierzy że on nim jest i wszyscy myślą że nie jest a potem się okazuje że mało że nie jest tym pod kogo się podszywa to nie jest też tym kto się podszywa a jedynie podszywa się pod kogoś kto się podszywa pod kogoś kim jest a nim nie jest i się podszywa pod kogoś kto się podszywa to jest zabawa Ciekawa odpowiedz, jestes krawcem??