Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wypowiedz kobiety

Jest ktos z Warszawy i jak ja spedza samotny wieczor przed komputerem???

Polecane posty

wypowiedz kobiety przystojniaku Nie powinno się zajadać min 3 godz przed snem,a zanim ja się położę to minie więcej niż 3 godzinki, więc bez obaw nie przytyję tego kilograma :( Ja bym głodny nie mógł zasnąć. Zawsze jem przed snem :)

Gość pinek86
Trzebabylo pizze zaproponowac:D

pinek86 (pinek86@o2.pl) eee tam ja sie nie stosuje do tych zasad, nie ma to jak sie pozadnie najesc i sie walnac do cieplego wyrka... cieple wyrko chyba bedzie ale pelny brzuszek to chyba nie dzisiaj...:/ Poproś, żeby dobrzy ludzie poklikali na pajacyka :P :D

Gość wypowiedz kobiety
Meżczyźni mają szybszą przemianę materii, więc możecie szamać przed snem :D

Gość hrabia D.
I głód zaspokojony.

Gość pinek86
Poproś, żeby dobrzy ludzie poklikali na pajacyka Rklamujesz ta akcje?:D

Gość wypowiedz kobiety
oooo hrabia wrócił Hrabio jak tam tetnice, jakieś świeże dziewice upolowałeś ? ;)

wypowiedz kobiety Przystojniaku Bo za moment to nie będzie dyskusja ogólna tylko erotyczna,więc zostańmy narazie przy wspólnej kolacji A jak Ci chłodno to podkręć grzeniki NIestety mam grzejniki na maksa, a wspólna kolacja zawsze się wiąże z sek... to znaczy z ćwiczeniami pomagającymi spalić nadmiar kalorii :D To wszystko dla zdrowia :P

Gość hrabia D.
myślicie że sobie robię żarty? jestem prawdziwym wampirem od około 550 lat

Gość pinek86
przestancie mowic o jedzeniu...

Gość wypowiedz kobiety
Przystojniaku Więc coś kiepsko u Ciebie grzeją, bo ja mam na 1 i jest gorąco :)A co do kolacji to mamy widzę rozbierzne poglądy ,chyba że za wspólne ćwiczenia weźmiemy robienie brzuszków albo kilka kółek wokół bloku ;)

Gość pinek86
ogladales ostatnio "wywiad z wampirem" albo "krolowa potepionych"?? to filmy fantastyczne nie bierz ich do siebie...;)

Gość wypowiedz kobiety
Hrabio No dobrze, powiedzmy że jesteś super doświadczonym wampirem. W takim razie chcemy się dowiedzieć o szczegółach Twojej jakże ekscytującej pracy ;)

wypowiedz kobiety Przystojniaku Więc coś kiepsko u Ciebie grzeją, bo ja mam na 1 i jest gorąco A co do kolacji to mamy widzę rozbierzne poglądy ,chyba że za wspólne ćwiczenia weźmiemy robienie brzuszków albo kilka kółek wokół bloku Po kolacji, źle się biega, a co do brzuszków, to lubię być głaskany :D

Gość wypowiedz kobiety
Przystojniaku No to już możesz się głaskać, nie będziemy podglądać :P

Gość pinek86
ok drogie dzieciaczki tatus pinek idzie pod prysznic, a jak wroci to juz ma byc koniec rozmow o jedzeniu i seksie, bo nie dosc ze glodny to sie jeszcze dzis wkurzony bede musial polozyc...:D

Gość wypowiedz kobiety
Pinek To trzeba było sobie znaleźć jakaś sympatyczną koleżankę a nie się wkurzać :D

Gość wypowiedz kobiety
Przystojniaku A odnośnie kogo ta Twoja wypowiedź o facetach udających kobiety?

Gość Podpowiadacz forumowy
Pinek, zawsze możesz sobie pomasować Hot-doga i oblizać palce. Pójdziesz spać syty i zaspokojony ;)

Gość hrabia D.
te filmy to bajki my nie jesteśmy wyklęci przez Boga nie jesteśmy martwi jesteśmy normalnymi ludźmi takimi jak wy tylko chorymi to jest choroba, skąd się wzięła nie wiadomo, zachodzą zmiany w DNA i z ludzi stajemy się wampirami, choroba jest zakaźna, zarazić się można przez kontakt z naszą krwią, jeśli wystąpi naturalnie u płodu dochodzi do poronienia, nie ma przypadków by narodził się wampir, wszystkie przypadki poza pierwszym, który nie wiadomo skąd się wziął, to skutki zarażenia się w dorosłym życiu, picie krwi nie jest nam niezbędne to zwykłe uzależnienie, tak jak alkoholizm u ludzi, wywoływane jest ono niskim poziomem hemu, porfiria to taka łagodna wersja wampiryzmu, jesteśmy wśród was od wieków, jest nas niewielu, w Polsce tylko jest nas tylko czterech

Gość hrabia D.
a piszę wam o tym bo i tak nie uwierzycie a z tymi 550 latami to trochę zmyślałem żeby pasowało do nicka hrabia D., tak naprawdę to od trochę ponad 60 lat jestem wampirem, zakaziłem się w czasie II wojny światowej miałem wtedy 27 lat

Gość hrabia D.
i wcale nie piłem dzisiaj krwi, nie pije jej bo jak pisałem to uzależnienie, a uzależnienie można przezwyciężyć, z nami to jest tak jak z alkoholikiem który skończył z nałogiem

Gość wypowiedz kobiety
porfiria nie jest uznawana za wampiryzm i to wcale nie świadczy o tym że jesteś wamirem, możesz tylko w większym stopniu niż my odczuwać uzupełnienie hemu w organiźmie kóry jest w składzie hemoglobiny czyli krwi,a osoby chore na tą chorobę wcale nie odczuwają głodu krwi czyli nie jest to żadne uzależnienie, a porównywanie tego no do alkoholizmu jesy niestosowne

Gość hrabia D.
A czy ja pisałem że porfiria jest uznawana za wampiryzm? Albo że ją mam? Ja pisałem że jest dużo łagodniejsza odmiana wampiryzmu. Tego prawdziwego wampiryzmu, nieznanego wam śmiertelnikom.

Gość wypowiedz kobiety
a w jakim stopniu Ty nie jesteś śmiertelnikiem? Nie umrzesz że możesz się tak wypowiadać?

Gość hrabia D.
wypowiedz kobiety naucz się czytać ze zrozumieniem ja nie piszę o znanej wam porfirii tylko o chorobie z nią lekko powiązanej ale dużo głębiej ingerującej w ludzki organizm, o chorobie której tak napradę nie znacie wy śmiertelnicy a jedynie słyszeliście o niej legendy

Gość pinek86
hrabia, kolezanka Cie rozgryzla, mogles wymyslic inna nazwe ktorej nie m w wikipedii...:D