Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kurde jakie to denerwujące

Czy mozna coś zrobić żeby piersi podniosły sie w górę?

Polecane posty

Gość kurde jakie to denerwujące

Mam duży biust,szybko zaczął mi rosnąć i już w gimnazjum miałam obwisły :O Teraz strasznie mi to przeszkadza,staniki szybko mi się rozwlekają,muszę mocno naciągać ramiączka,przez co wpijają mi sie w ciało,nie ma mowy o założeniu bluzki bez ramiączek,nie mogę sobie nawet pozwolić na plastikowe ramiączka,bo pekają :O Każdy sie zachwyca moim biustem,ze taki ładny i duży,a jakby zobaczył go bez stanika to by chyba uciekł :O Chyba nigdy nie pokazę sie tak chłopakowi.Jest jakiś sposób,żeby to zmienić??

Sprawdź najpierw czy nosisz staniki we właściwym rozmiarze (rozciąganie się i wpijanie się ramiączek wskazuje na to, że nie - w dobrze dobranym staniku biust jest podtrzymywany przez jego obwód, w złym - \"wisi\" na ramionach\". W dobrym biustonoszu ramiączka mają utrzymwać jedynie ok. 10% ciężaru piersi.): http://www.bra-fitter.prv.pl Ta wypowiedź (i inne w tym wątku) dowodzi, że stanik potrafi naprawdę wiele zdziałać: http://tiny.pl/n8l4

Gość no to cudów nie będzie

Gość flirty thirty
wiesz, sa takie koszulki na ramiaczka, ktore sie nosi bez stanika, ktore w srodku maja taki dosyc mocny elastyczny kawalek materialu, ktory podtrzymuje piersi i to dosc dobrze. Tez nie mam malych piersi i w sumie jestem zadowolona. A zawsze sie dziwilam jak to niektore kobietki robia ze biust nie maly a wcale nie obwisly pomimo ze wszystko wskazywalo na to, ze nie maja biustonosza. Ja wiem, ze American Eagle Outfitters ma takie koszulki (ale nie wiem czy w Polsce jest ten sklep). W kazdym badz razie mozesz wykorzystac ten pomysl i nawet jak to co znajdziesz w sklepie bedzie zbyt slabe zeby podtrzymac twoj biust to mozesz some albo sama cos takiego wszyc albo isc do krawcowej. Naprawde takie bluzki sa super Zaraz zobacza czy mi sie uda cos takiego znalezc na necie pozdrawiam.