Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samantha21

co mi jest?????prosze pomozcie

Polecane posty

Gość samantha21

witam.Od dawna mam bole brzucha w dole,wieczne plamienie,uplawy,nieregolarne miesiaczki.mieszkam za granica i tu ciezko z ginekologiem .Ostatnio mam ciagly ból po lewej stronie jakby jajnik .krwawienia i bol podczas stosunku po lewej stronie.w Polsce bylam 2 mies. temu i bylam u ginek. ktory stwierdzil ze mam bakterie V bo zrobil mi badanie cytologiczne i mialam od razu wynik bo mial na miejscu labolatorium mialam bakterie V ale opricz tego powiedzial ze mam jajnik powiekszonyy i jakby cos w nim bylo.kazal mi porobic badania ale ja musialam wracac wiec nie zdazylam czy moze mi cos byc?? bylam u lekarza tu na badania musze czekac miesiac zeby mnie przyjeli ale ja sie boje ze cos nie tak a chce miec w przyszlosci dzieci

Gość implantacyjne
a skąd my mamy wiedzieć, co ci jest? Byłas u lekarza, kazał ci porobić badania, to trzeba było zrobić. Zagranica nie ucieknie, poza tym zdrowie chyba najważniejsze. te objawy które opisujesz wygladają nie ciekawie, wiec ja bym wszystko zrobiła zeby sie przebadać i wiedziec co jest grane.

Najlepiej zalatw sobie druk E111 i zrob sobie badania u ginekologa, jesli amsz bakterie ,np chlamydie (nie wiem o co chodzi z tym V) to bytuje ona w jajowodzie ,jajowod jest w stanie zapalnym , co moze dawac dolegliwosci bolowe jest przyczyna nieplodnosci itp. Plamienia moga sie pojawiac jesli beirzesz tabletki antykoncepcyjne juz dluzszy czas i organizm potrzebuje wiekszej dawki , plamienia moga byc efektem miesniakow, endometriozy(czyli jak endometrium-ktore normalnie znajduje sie w jamie macicy zaczyna wzrastac kanale szyjki macicy itp. ROzne rzeczy mgoa sie dziac, bol, wydzieliny nieprawidlowe( poza sluzem szyjkowym w okresie owulacji nie powinnas miec uplawow) , nieprawidlowy zapach, plamienia to wszystko wskazuje na nieprawidlowosci , chorobe. A wiec nie radze lekcewazyc , bo mozesz tego zalowac.

Gość samantha21
dzieki ze ktos wogole odpisal bylam u zwyklego teraz lekarza mam czekac na list kiedy przyjmie mnie ginekolog ok miesiacA dzis mam silne bole szczegolnie jak usiade lb chodze.tabletek anty nie zarzywam tylko prezerwatywa.hormonuy sa w normie bo milalm sprawdzane... dzieki za odpis