Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 nie wiem a chce wiedziec

leasing a raty ?

Polecane posty

Go艣膰 Dimka
Du偶o os贸b teraz w艂a艣nie poleca t膮 platform臋 finansow膮. Leasing online tak偶e o wiele wygodniej ni偶 wycieczki po firmach leasingowych i podobno 艣wietnie si臋 na tym wychodzi mo偶e zerknij na ich ofert臋

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 TBon
A ja w艂a艣nie uwa偶am, 偶e jak idzie si臋 po np leasing operacyjny to lepiej wychodzi si臋 na wizycie w biurze ni偶 przy za艂膮twianiu przez internet. Nie ufam instytucjom finansowym kt贸rych nie widz臋 na w艂膮sne oczy dlatego jak chc臋 leasing to id臋 do raiffeisen leasing, mam ich zaraz pod blokiem wi臋c nie boli taka wycieczka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ludarx5
Tbon nie zapominaj, 偶e 偶yjemy w 21 wieku i dostepne jest wiele wygodnych form zalatwiania formalnosci nawet przez internet. Wiem co mowie przeciez bo korzystalem z takiej formy leasingu o ktorej piszesz od platformafinansowa.pl i wcale nie bylo zadnych nieporozumien ;) Grunt to trafic dobra oferte i wtedy nie ma co sie obawiac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 qurkaj
Zgadzam si臋 z poprzednikiem - instytucje takie jak platformafinansowa.pl daja duzo mozliwosci i warto sie z nimi zapoznac. Co prawda leasing sie nie kazdemu oplaca, ale niektorym na pewno tak ;)

Udost臋pnij ten post

Znam t膮 firm臋 platforma finansowa i to bardzo dobrze znam m贸j m膮偶 bra艂 komputery w i-leasingu w艂a艣nie przez t膮 platform臋 do naszej rodzinnej firmy Ofert臋 maj膮 bardzo korzystn膮 przynajmniej dla nas

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Julkas
to zale偶y kiedy leasing jest korzystniejszy, zale偶y to do sytuacji, produktu i wielu innych czynnik贸w, ale mo偶na nawet leasingi konsumenckie bra膰, w艂a艣nie bodaj偶e platforma finansowa takie co艣 oferuje. Gdy trudno o zgod臋 na raty to w leasingu konsumenckim zawsze mozna wzi膮膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paelae
Ja bra艂am taki leasing konsumencki przez platform臋 finansow膮, nie mia艂am nigdzie zgody na kredyt ratalny, wi臋c uda艂o si臋 wzi膮膰 to co chcia艂am w leasingu konsumenckim, chod藕 nie by艂 to jaki艣 drogi towar :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 benio89
czyli jak nie bede mial zgody z banku to Platforma Finansowa jest w stanie to zalatwic jak np. chce rower na raty? Czym sie rozni konsumencki od zwyklego? Jezeli sie uda bo tez nie mam zgody to fajnie bo rower wezme w leasing :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kartrina
Pewnie, 偶e mo偶esz wzi膮膰 rower w leasingu konsumencki, tutaj nie jest sprawdzany np BIK, tak偶e nie ma tak jak w przypadku kredytu ratalnego, gdzie Ci臋 weryfikuj膮 we wzsystkie strony, w platformie finansowej 艂atwo taki leasing konsumencki dosta膰. Z艂贸偶 u nich wniosek albo zadzwo艅.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renata_85
No w艂a艣nie, bra艂am konsumencki na platformie i by艂o ok w艂a艣nie dlatego ze nie sprawdzili mi Biku

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elin441
W i-leasingu je艣li chodzi o leasing konsumencki to mo偶na 艂atwo dosta膰 leasing taki na osob臋 prywatn膮, wi臋c te偶 bym radzi艂 w tej platformie finansowej bra膰 taki leasing ni偶 jakis kredyt w banku gdzie jest stos dokumentow i sprawdzaja zdolno艣膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Renata_85
No dok艂adnie, nie sprawdzali niewiadomo czego, no i mam nowe meble :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 werka2109
Zdecydowanie platforma finansowa ma 艣wietn膮 ofert臋 je艣li chodzi o leasing sama bra艂am kilka mce temu na sprz臋t komputerowy tak偶e mog臋 w 100% poleci膰

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dehaan
przy leasingu nie masz samochodu na w艂asno艣膰, dlatego kredyty samochodowe s膮 lepszym rozwi膮zaniem. W toyota banku za 艣mieszne pieni膮dze masz nowy samoch贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Artycja
przecie偶 jest mo偶liwe mie膰 nowy samoch贸d, bra艂am na platformie finansowej dosta艂am faktur臋 wykupu w leasingu operacyjnym - i sta艂am si臋 w艂a艣cicielem auta.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
no wlasnie a co jeszcze polecacie ? a leasing konsumencki jak wyglada slyszalam o tym, ale nie wiem jak jest z prawem wlasnosci.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 martakostka
poczytajcie sobie tutaj https://www.platformafinansowa.pl/ leasingi czy raty online udzielaj膮, wpiszcie leasing online, albo i-leasing w google to wam te偶 wyskoczy ta firma, bardzo sprawnie dzia艂aj膮, m膮偶 bra艂 ostatnio dwa laptopy do firmy w leasingu od nich i szybko wszystko za艂atwili bez papierologii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 wiktiryjna
Te偶 w艂a艣nie z waszego polecenia w tamtym miesi膮cu bra艂am laptop do firmy przez ta platform臋 finansow膮 i r贸wnie偶 bardzo szybko wszystko za艂atwi艂am online tak偶e jeszcze raz dzi臋ki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kamilopa
Leasing konsumencki jest dobr膮 opcj膮 ,lepsza ni偶 raty, mo偶na dosta膰 go bez zdolno艣ci kredytowej, dosta艂am niedawno w platformie finansowej gdy kupowa艂am 艂贸偶ko dla dziecka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 yovik33
Marta, dzi臋kuj臋 za polecenie https://www.platformafinansowa.pl bo faktycznie jest tak jak piszesz (i kilka innych os贸b), ze leasing od platformy jest udzielany na dobrych warunkach i przy minimum formalno艣ci. Za takie co艣 w艂a艣nie cenie firmy :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marika257
i-leasing to tylko od platformafinansowa.pl - nie mylcie i-leasing od platformy finansowej z jakimi艣 firmami krzak, kt贸re nezwa艂y si臋 ileasing i chc膮 jecha膰 na wprowadzaniu ludzi w b艂膮d bo i-leasing od platformy finansowej jest ju偶 dobrze kojarzony

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sevus28
to prawda Marika. Jak ostatnio sprawdza艂em to Platforma Finansowa oferuje i-leasing z gwarancj膮 najni偶szych rat co bardzo mnie cieszy, bo akurat potrzebuje zainwestowac w sprzet do firmy, a kredytom to ja juz dziekuje bo wyszedlem jak Zab艂ocki na mydle....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Grzesiek27
do swojej firmy potrzebowa艂em nowych komputer贸w i tak偶e korzysta艂em z opcji leasingu przez platform臋 finansow膮 wi臋c polecam, mniej zachodu i zabawy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Przy wi臋kszej flocie samochod贸w op艂aci艂 mi si臋 leasing mimo 偶e wcze艣niej nie do ko艅ca rozumia艂am jak to dzia艂a. Skorzysta艂am z doradztwa firmy www.auto-finance.pl gdzie pomogli mi z wyborem i dokumentacj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marek046
Sprawdzam sobie t膮 ofert臋 https://www.platformafinansowa.pl/ o kt贸rej piszecie leasingow膮 i si臋 zastanawiam komu bardziej op艂aca si臋 leasing a komu kredyt? Jakie czynniki na to wp艂ywaj膮?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 idarkos
Szczerze to interesuje mnie leasing, kt贸ry b臋dzie szybko przyznany platforma finansowa tak jak piszecie ponoc maja bardzo dobra obsluge i duza przyznawalnosc wiec chyba warto sprawdzic dzieki!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alicja121
Ja r贸wnie偶 polecam platform臋 finansow膮 maj膮 proste warunki leasingu oraz wniosek prosty. Wszystko za艂atwiasz online bez wychodzenia z domu. Dos艂ownie w kilka minut wniosek jest rozpatrywany. Wszystko na prostych i jasnych zasadach naprawd臋 polecam.

Udost臋pnij ten post