Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedziona sobą Kaja

Pomóżcie mi się pozbierać- PRAWIE POSZŁAM NA CAŁOŚĆ Z KIMŚ KOGO ZNAŁĄM 2 GODZ...

Polecane posty

dzieki za wszystkie komenbtarze

naprawdę podniosłeś mnie na duchu... czułam się parszywie... wstręt do samej siebie... naprawdę takie rzeczy często się zdarzają?

całował mnie w oczko, dodam, że kakaowe :)

Gość gogooo
Znam to uczucie, które cie dopadło. Pomęczysz się jeszcze trochę, ale w końcu przejdzie. Ja odstawiłam taki numer na jednej imprezce, że wstyd mówić! Nikt już o tym nie pamieta, ale moralniak był paskudny i cholernie długo trwał! Nigdy później już się tak nie napiłam.

Gość a co takiego zrobiłaś
?

nie martw sie.ja ostatnio kolesia przelecialam na podworku,na hustawce bo nei bylo gdzie,no coz:P takie historie sie zdarzaja zimno bylo i ubrudzilam go bo mi sie okres konczyl

Gość czy jeśli jest erekcja
musi być wytrysk?

Gość w tak młodym wieku
to czyste ku..r...stwo

Gość vjkfhvhhv
ja na studiach wylądowałam z chłopakiem z grupy (nie utrzymywalismy żadnego kontaktu) u niego w wynajmowanym mieszkaniu... Do samego seksu nei doszło - ale moralniaka miałam bardzo długo... Do tej pory jak tylko sobei przypomnę to aż mnei samą obrzydza... Wrzucam to w odlęgły kąt swojej świadomości - mimo iż minęło 7 lat.

Gość vjkfhvhhv
Do nagości owszem choć nie do końca... To strasznie głupie że jeszcze o tym myslę... Niedługo po tym poznałam swojego męża, jestem bardzo lojalną żoną. Choc nieraz miałabym okazję nią nei być. To był totalny wyskok po alkoholu - wszyscy maja mnei za taką co jest opoką (ogroman przeciwnicka zdrady) i jest w tym dużo prawdy - gdyby nie ten jeden raz.

Zawiedziona sobą Kaja - Słonko, spokojnie, dobrze że nie poszłaś z nim na całość. Unikaj upijania się. Jak to stare przysłowie mówi "kobieta pijana dupa sprzedana". Jeśli żałujesz tego to nie jest z Tobą źle. Uważaj na siebie ;)

Gość gfghghgh
Tak jestem wierna. I na samym początku naszej zanjomości opowiedziałam mu o tym, a on nie robił z tego problemu - nigdy mi z tego powodu nie dokuczał. Uznał to za błąd z przeszłości nei mający nic wspólnego z Naszym teraźniejszym życiem. Prawiczku chyba powinnieneś o tym pomyśleć - tzn. zrozumeić że ważne jest to co jest między dwojgiem ludźmi w obecnej chwili a nie wyskoki przeszłości :)

Gość vjkfhvhhv
powyżej to ja :)

Gość do vjkfhvhhv
a w czasie tego wyskoku bylas dziewica?

Gość a faceci to swieci
pomysl o tym, ze on na pewno nie ma kaca moralnego i jeszcze pewnie uwaza sie za kozaka :o

Gość vjkfhvhhv
I tu zonk - mój mąz był prawiczkiem - i to dosyć starym bo 28letnim. Co do pytania - tak byłąm dziewicą i mam tylko jednego jedynego partnera seksualnego. A jakie ja miałam wyskoki to już moaj sprawa - napewno nic strasznego - nikomu nei zrobiłam krzywdy - co najwyżej sobie.