Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

EMTI

KTÓRE IMIE ŁADNIEJSZE?

Polecane posty

Nie jestem jeszcze w ciąży, ale zastanawiam się już nad imieniami dla swoich dzieci, dla chłopca jeszcze z narzeczonym nie wymysliliśmy za to dla dziewczynek mamy 2 jedno to Michalina, a drugie Laura. I jeśli urodzi się nam dziewczynka to mamy problem, dwóch nie chce dawać na raz, bo może kiedyś pojawi sie drugie dziecko i wtedy bedę miała znowu dylwmat:P A które imie waszym zdaniem jest ładniejsze i bardziej oryginalne?

Gość michalina8
ja kocham to imie michalina kiedy nam urodzi sie córeczka własnie tak sie bedzie nazywała bo maż ma michał na imie polecam właśnie to imie;-)

Gość podpowiadaczka24
Mnie też bardziej podoba się Michalina :) ostatnio to imię bardzo zyskało na popularności...

ostatnio miałam tyle zdrobnien do Michaliny , a do Laury żadnych, ale teraz sie już zmieniło i tu i tu mam dużo zdrobnień. Moja mama się śmieje , że jak będzie miala wnuczke to ma mieć na imie Laura, bo inaczej nie będzie jej bawić:P hehe , ale to tylko żarty:) i mówi że Michalina to imie jak dla starej \"baby\". Co wy sadzicie o tym stwierdzeniu?

no właśnie zawsze tak jest , że jak mi sie zaczyna podobać jakieś imie to zaraz nie wiem czemu staje się ono popularne;/ a ja o tym imieniu juz mysle dobry rok...

Gość michalina8
TERAZ WRACAJĄ STARE IMIONA SĄ ŚLICZNE ^.^

no są śliczne, ale chce uniknąć podobnej sytuacji jak z Julią, Zuzanną czy Wiktorią(piekne imiona, ale niestety zbyt dużo dzieci je nosi)...

Gość airetefak22
a mi osobiście bardzo podobają się imiona dla dziewczynek Hania Zosia i Marysia a co do chłopca również będę miała dylemat...

ja chyba wybór imienia dla chłopca pozostawie mojemu narzeczonemu:P

kwestia gustu... mnie się nie podoba żadne z tych dwóch. Z dwojga złego wolałabym Michalinę.

Mnie bardziej podoba się Laura. Michalina brzmi troszkę staroswiecko. Gdybym ja urodziła dziewczynkę to pewnie miałaby na imie Daria - mąż się uparł a mnie się to imię nie bardzo podoba. Dziewczynkę nazwałąbym Edyta albo Karina. No może Tatianka:)

Gość z gory dziekuje
tak, Michalina to imie dla starej baby. do tego kojarzy mi sie z taka zwalista stara baba. sama chcialam swoja corke nazwac Laura, ale wyszlo inaczej.

Gość bikuku
Z kolei dla mnie imię Laura brzmi zbyt obco, pretensjonalnie tak jak te wszystkie Nikole itp. Michalina jest swojskie, ładne i do tego kojarzy mi się pozytywnie z najlepszą chyba polską seksuolożką, świetną kobietą, autorką "Sztuki kochania" Michaliną Wisłocką: http://pl.wikipedia.org/wiki/Michalina_Wis%C5%82ocka

A ja we wrześniu urodziłam córeczkę i daliśmy jej na imię właśnie Michalina. Bardzo mi się to imię podoba. A zaczęło się od filmu \"Tylko mnie kochaj\", który oglądałam długo przed zajściem w ciążę i własnie obiecałam sobie, że jeśli będę miała kiedyś córkę to tak jej dam na imię.

ja mam przyjaciółke, która ma na imie Michalina i jest super osobą i dlatego zastanawiamy sie nad imieniem Michalina, tylko właśnie mam nadzieje , że nie będzie wysypu Michalinek tak jak Julii czy Wiktorii:P

Gość jjkhhkkh
u mniew rodzinie jeest laura i mowia na nia lauretka albo laurka(chyba cos pokrecilam :D )

Gość OlaLaa
Michalina- nieeee!!! nie znoszę tego imienia podobnie jak Ewelina, Sylwia-blee. Laura już lepsze 100 x ale nie zbyt oryginalnie- teraz jest duzo Laur, Sander, Nikoli- tak trochę egzotyką niby ma zalatywać. mi osobiscie podoba się Alicja- Ala, Alusia Aleksandra - Ola

Gość OlaLaa
Ooo!!! Nadia bardzo ładnie.