Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żywy_trup

po co w ogóle coś robić w Polsce?

Polecane posty

Gość Rozumiem Cie
OrnoKor--wiesz co jak kurwa szukasz ofiary do sekty to spadaj stad

Gość żywy_trup
O to mi właśnie chodzi - facet tu, facet tam. Czy ja nie mogę tej szkoły skończyć bez miłości tylko z wiedzą? No nie wiem. Każdy kurwiszon głupi się już obronił bez sensu bredzący, wszystkie matki polski, a ja nie. Jeszcze taki temat mi dali jak dla bizona. I 2 procesy. Mnie to uwłacza, że nikt po mojej stronie nie stanął. Wszyscy zachowali się jak trusie. A kto mi kazał wracać do tych wszy polskich? A szkoda słów.

Gość OrnoKor
jakiej sekty? chciałoby się Autorko Czyli nie obroniłaś doktoratu i sądzisz, że mężczyźni pracujący na uczelni są pochlebni w zamian za usługi seksualne a w innym przypadku nie?

Gość Nie uogólniajmy...
To co piszesz jest nagminne ale nie każda kobieta jest kur. i bezmózgiem. Ja mam wspaniałego faceta, nie liżę mu chu. nie dałam mu dupy za talerz zupy itd Szanuje mnie i kocha, z wzajemnością. On był ustawiony a Ja dopiero zaczynałam, jakos udało nam się stworzyć szczesliwy zwiazek.

Gość żywy_trup
Nie przypominm sobie bym się z kogoś śmiała kiedyś w jakiś szydzący sposób czy nie wiem. Takie myślenie wynika z kompleksów. Nie wiem co prawda co ma jakiś facet wspólnego z moją pracą przyszłą (już nie), ale to uwłaczające. Przecież mi tej pracy nie napisze to czego chce, nie? :(

Gość OrnoKor
Jakie procesy? W sądzie tak? Ale czego mniej więcej dotyczyły. Nie musisz przecież mówić szczegółów. tylko zachodzę w głowę jak to możliwe, że zwykły człowiek nagle musi się procesować

Gość o kurka wodna
czyzby moja kolezanka, chwalaca sie nagminnie ze jest naj na uczelni o zostala wyrozniona obciagala profesorom?

Gość żywy_trup
No i dobrze. jesteś sobie w jakimś związku takim czy siakim i sobie bądź. Ale czemu ja MUSZE być w jakimś związku coś tam. Ja wiem , mam swoje lata. Powinnam mieć dzieci. No ale byłam sama jak miałam 25 lat to poszłam robić ten doktorat i co ja z tego mam dziś? Ktoś coś nabeblał 50 stron , ma wszystko od zaraz przez znajomości, a ja wzięłam taki temat cięzki żeby w przyszłości więcej skorzystać do mojej przyszłej pracy w zawodzie i co? Dziś po 2 procesach po co mi to? Jeszcze aktualnie przebywam na bardzo głupiej wsi. Są różne wsie, ale ta naprawdę IQ 50 przeciętne :(. Załamana jestem :(

Gość OrnoKor
Hm są różne frustrujące sytuacje ale dobrze zobaczyć to od drugiej strony. Zwykle tu na kafeterii była poruszana kwestia, że kobietom chodzi o pieniądze mężczyzn. Że kobieta tylko z takim jest, uprawia seks, który ma pieniądze i jej je daje. Ale nie czytałem do tej pory aby jakaś kobieta pisała, że taki układ jej doskwiera. Że cierpi z tego powodu, że ..to co daje facet jest za seks..hmm jak widać dla obu stron taki układ jest krzywdzący. Oczywiście pod warunkiem wrażliwości. Fajnie by było gdyby byłą miłość no nie? Niektórym jak widać to się udaje

Gość żywy_trup
Ja też bym się czegoś napiła, ale mam tylko wodę mineralną. Stety niestety. Nie wiem jak normalni ludzie sie mogą tyle procesować. Od 3 lat jestem co pól roku rzucana do innej pracy i tyle trwają moje procesy. Mam tego dosyć. Nie mam kiedy skończyć doktoratu, nie mam tu życia. Po co ja tu wróciłam? Mogłam mieć już niezłą sumkę na koncie, a tak co mam? Jeżdżę 20 letnim volkswagenem i jeszcze mi go wszyscy zawiszczą. Huczy, buczy - jedynie, że jedzie - i jeszcze źle :(

Gość OrnoKor
No polska zawiść to powinien być nasz produkt eksportowy, na podobnej zasadzie jak amerykańska broń

Gość żywy_trup
Ornokor - ale ty jesteś deb. Napisałam przecież, że sama sobie zarobię pieniądze i nie potrzebuję nic od nikogo. jeszcze Polak - o nie. Wolę dostać tyfusu niż cos mieć wspólnego z tą nacją więcej niż blablabla. :(

Gość żywy_trup
w dodatku jestem jeszcze dziewica!!!CZUJECIE TO INTELEKTUALISTKA-DZIEWICA32 letnia stara dupa bez perspektyw mieszkajaca w Moszczynie Gornej...szok...jak ja nienawidze świata ludzi tej zasranej polski tych pierdolonych układzików i głupich małolat co miały udany start w życiu ...nienawidze ich wszystkich i wiecie co...nienawidze siebie:o

Gość żywy_trup
Wolę, żeby mnie PRZECZYSCIŁO niż coś chcieć od was jeszcze. Mam nadzieję, że wyjadę i będzie wszystko dobrze. Coś strasznego jaka tu wszędzie jest korupcja, kolesiostwo, układy, niszczenie się w pracy. Jestem załamana. A w szkole tylko brzuch. Dzieci, brzuchy, władza = KORYTO i nic więcej. Może wiele damulek lubi takie życie, ale nie każda zraz chce być kurwą!!! Ja nie chciałam, a te szkoły robią z kobiet prostytutki. Ja napisze o tym do jakiejś organizacji. Niech oni się polskiej szkole przyjrzą. Banda madon szkolnych i obgadywaczek. Ogólnie Arabia Saudyjska codzienna. Czasem jakiś alfons na czele babińca. Pożal się Boże :( Wolę czarnych.

Gość nie chce mi sie logować
no tak, to że nie masz męża, dzieci, pracy, że nie zdałaś prawka itp to jest wina polski i polaków:O masz rację, wyjedź stąd jak najszybciej wyzywasz polaków od pijaków, kurew, w tej chwili obrażasz wszystkich co tu siedzą też!

Gość OrnoKor
Ku rwa! nie przezywaj mnie! Czy ja zasugerowałem, że chcesz od kogoś pieniędzy? Tylko pytam jak się czujesz? Czy np masz kompleks urody. Tylko pytam!!!!!!!!!!!!!! Hmm no czułem jakąś sympatie do ciebie a ty kurde...

Gość żywy_trup
Jak można czuć sympatię do żywego trupa. To zboczone. A co? Nie masz pieniędzy ty ORnokon? Ach zawsze w tą lub w tamtą. Zycie jest takie skomplikowane. OStatnio spotkałam giścia po zawodówce, któr chciał się ustawić w Polsce. Miał dosyć emigracji. Brat ustawiony, z rodzina w Polsce - po studiach na stanowisku, a drugi brat po zawodówce. Ale bystry chłopak. Naciągnął mnie na adres pod płaszczykiem zaniesienia czegoś do urzędu. W prezencie dostałam tampony. napisałam mu "zjedz je sobie" aon się obraził. Czy to normalne podarowywać komuś tmpony i ...twardy dysk? Obraziłam się i zwyzywałam go STRASZNIE. A teraz jest na wyceczce do piątku . I dobrze - jak nie wróci to się mieszkanie zwolni. Po co on komu w sumie? A ja to samo :(

Gość żywy_trup
OrnoKor -huj ci w dupe kutasie zasrany polaczku

Gość OrnoKor
taaa.... nie no za te tampony to powinien dostać po mordzie. Dostał?

Gość OrnoKor
OrnoKor -ch*j ci w d**e kutasie zasrany polaczku jesli to nie podszyw...to...

Gość uiuiuiuu
strasznie chaotycznie piszesz jakbys była psychiczna albo na haju w sumie jestes zła na cały swiat czyli krótko sama sobie jestes winbna

Gość żywy_trup
lecz odonkorze pieprzony polaczku

Gość żywy_trup
Nie jest może zly, ale taki jakiś niewyżyty. A ma swoje lata i choroby. Dupę we wrzodach, że się tak wyrażę. Ale temperament 20 latka. Ciekawe ile dzieci ma jego brat. Mówią, że 35 to najgorszy wiek dla faceta - burza hormonalna. Kurde - nie jest taki zły, ale każda sobie nim po jedzie... i jeszcze mu adres dałam głupia, a on przyjechał na rekonesans do Polski. Wiecie - dziołcha z chałupą. boże - co za prymityw tu wszędzie. I to z miasta. Ale miałam tam pierwszy proces to ich znam. No i na tym skończę. To ich myślenie - opóźnione :(

Gość trupy do ziemi
:| jak ktos tu sugerowal - wizyta u psychiatry w twoim przypadku jest koniecznoscia

Gość żywy_trup
No i dobrze. - nie tylko w moim przypadku. Jak można komuś przywozić w prezencie farby do włosów powyciągane z zachodnich koszy na śmieci, jakieś próbki tamponów i twardy dysk... no trzeba nie mieć oleju w głowie jak dla mnie :(. Nie wiem. Albo ja jestem już głupia. No przykro mi. Nie wiem. Zawsze kwiatki dostawałam albo no nie wiem... ksiązkę? Ale jego ksiązki "Polska jest bagnem" Henryka Pająka z Krakowa. No wybaczcie :(

Gość żywy_trup
Mógł mi przywież trochę płynu do wycieraczek szczerze pisząc. Bo mi się już skończył. I widzicie tak to jest - pojechał na wycieczkę i go nie ma - do piątku nie ma Pacana. :(

Gość Tri ki
śmieszna jestes-pisz dalej...

Gość bettiwelmea
jeny kocham cie za to co napisałaś, czuje sie w sumie podobnie mimo że ja "dopiero" kończe studia a najbardziej wkurwia mnie to ze wszedzie za granica ludzie koncza studia w wieku 22-23lat takie 3 letnie a u nas musi byc 5 lat i wychodza takie sieroty z dyplomem w wieku24-25 lat i musza szukać pierwszej poważnej pracy by przezyc od pierwszego do pierwszego i nawet nie maja prawa narzekac

Gość o kurka wodna
Sikam ze śmiechu Biedny odon kor :D