Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość meskie perfumy

meskie perfumy!!!Co polecacie???Prosze pomozcie...

Polecane posty

Gość meskie perfumy
germeta nie znam tego zapachu dlatego musze go obczaic jutro...ale w tym wypadku troche zniecheciliscie mnie do kupna na allegro wiec bede musiala znowu troszke wiecej zaplacic...ale raczej w niemczech bo w polskich drogeriach sa drozsze perfumyx

Gość meskie perfumy
ohhhh CK to 'legenda' :)

ja tez wole lepiej doplacic,czasem odnosze wrazenie ze te kupione w polsce,sa jakies chrzczone...i to nie tyczy sie tylko perfum...nawet zwykle proszki do prania ...ale tu juz inny temat ;-)

Gość meskie perfumy
germeta ja zawsze w Mülerze kupuje...

Gość meskie perfumy
co jak co jakos mam ochote na ten CH Chic....mam nadzieje ze mi sie spodoba i bedzie trwaly...

moge zaswiadczyc ze jest trwaly,a czy ci sie spodoba zobaczysz i przekonasz sie sama ,bo jak wiadomo sa gusta i gusciki...nie znam Müllera,chyba w moim miescie nie ma :-)

Guerlain Guerlain L´Instant Pour Homme TEN JEST SWIETNY I MALO ZNANY..CO BYŁEM Z JAKAŚ LASKĄ TO MI MÓWIŁA,ŻE NAWET W DOMU JESZCZE MNIE CZUŁA.. TAKI FAJNY ZAPACH

Ja nadal szaleje za DEVOTION FOR MEN:))stara rzecz,ale kojarzy mi się z moją 1 miłością:))...Piękny,zmysłowy,seksowny zapach:)Ostatnio stałam w kolejce na poczcie i jakiś klient przede mną tym pachniał...uwieżcie mi,gorąco mi się zrobiło POLECAM:)