Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olalalala

DUZY BIUST ...zaleta czy wada??

Polecane posty

Gość olalalala

miec taki to dobrze czy zle?? jestem bardzo drobna i mała i mam ...duzy biust nosze miseczke D..:/ zawsze jestem obiektem kpin ze strony chłopakow...wszedzie nawet jak ktos mnie widzi pierwszy raz... niektorzy mowia ze to jest "wielki" atut... ale ja tak nie mysle ...juz mi zle z tym... jak kazdy tak dogryza z tym... moja samoocena spada bo chcialabym wygladac "inaczej"...

Gość we20
jak jedziesz do Arabow na wakacje to ZALETA :D

Gość olalalala
mowisz...;P hehe chyba tak zrobie....;)

Gość errte
ja noszę 70D i jak chodziłam do szkoły to też ze mnie sie nabijali, że mam czym oddychać, że mam balony itp kiedy spotkałam mojego narzeczonego dalej chciała mieć mniejszą miseczkę. On wyleczył mnie z mojego kompleksu, ba nawet ostatnio zaczęłam nosić większe dekolty:) (wcześniej miałam same golfy) Teraz wiem, że takie piersi to atut:)

Gość ekati
masz D, mi po urodzeniu dziecka powiększył sie do 75F... makabra... od 8 miesięcy oszczędzam na zmniejszenie...

całe szczęście, że są biustonosze zmniejszające optycznie biust:classic_cool:

Gość Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasdasef
tez mam duzy biust .. i uwazam ze to wielka zaleta !! badz z tego dumna faceci lubia duze biusty.. serio wiem to po sobie.. :)

Gość olalalala
nikt sie nie wypowie wiecej??

Gość olalalala
to fajnie ze nie jestem sama...:) 70D a jakie to sa staniki??

Witaj!Są plusy i minusy dużego biustu.Minusem może być np to, że kobiety z dużym biustem bardzo często mają problemy z kręgosłupem.Ale może być to też ( taki biust ) plusem dla kobiet,może Ona np zakładać fajne bluzeczki z dekoldem, co np nie pasuje tzw.\"płaskiej\"kobiecie... Możesz sobie poczytać różne artukuły ta teamt dbania o duży biust.Są podane tam bardzo przydatne informacje

Gość tostaraprawda
niestety, duzy biust nie wygląda ani estetycznie ani elegancko, ciężko jest ubierać się z klasą i skromnie przy takim \"atucie\" poza tym, ludzie patrzą na twoje cycki a nie w oczy, to jest cos na co faceci zwracają uwagę najpierw i według stereotypu jesteś głupia i jestes obiektem kpin, bo wyglądasz komicznie zwłaszcza jak masz drobmną figurę i tak naprawdę, faceci się pogapią chętnie, pożartują, ale żaden z nich nie chce mieć kobiety z takimi cyckami, bo każdy się na nie gapi no i jeszcze po urodzeniu dzieci, z wiekiem, duże cycki staja się obwisłe i nie można się nigdzie bez stanika pokazać, a po zdjęciu wygląda się obrzydliwie, bo cycki są przyklapnięte i kończą się na brzuchu... są jeszcze zdrowotne problemy z kręgosłupem, jeśli piersi są zbyt duże, kręgosłup jest za bardzo obciążony, więc polecam operację zmniejszenia aha, i nie pisz, że masz rozmiar D (chyba, że się nie znasz na rozmiarach w ogóle) bo samo D nic nie mowi, można mieć 65D (i mieć mały raczej biust albo 100D i mieć wielkie cyce aczyli D nie jest jedynym wymiarem cycaty głupolku ;-)

Gość olalalala
Moj facet tez je uwielbia....;) ale mowi ze nie bylo by zle gdyby byly mniejsze...:/

Gość Piękny biust
Oczywiście że wada, jeśli ktoś twierdzi inaczej to jest totalnie nieszczery i chodzi o mężczyzn i kobiety. Biust powinien być piekny i zgrabny, sredniej wielkosci. Wg mnie 70 B jest idealne.

Gość olalalala
wlasnie ...a ja nie wiem .. jak go zgubic schudnac nie moge bo nie mam z czego...:/ cwicze chodze na fitness moze to pomoze...

Gość pseudonim-1
lepiej miec duzy niz nie miec wcale:/ wiesz ile kobiet meczy sie z powodu braku lub ubytku w biuscie? mam kumpele która jest mniejsza odemnie a oiersi ma 4 razy takie jak ja:) i powiem ci ze duzo bym dala zeby miec takie jak ona!!

Gość takieżycie jest
zgadzam się z postem powyżej, biust jak wszystko powinien byc średni, pasujący do reszty ciała, zgrabny zarówno za mały jak i za duży wygląda komicznie i wcale nie jest obiektem podziwu - zainteresowania tak, ale raczej, żeby się pośmiać, podobnie jak laska ma krzywe nogi albo odstające uszy - każdy patrzy, uśmiecha się, ale to nie znaczy, że się to podoba! i każdy kto Ci pisze, że faceci to lubią, że to atut itp, pisze tak tylko dlatego, że sam ma duże cycki i szuka czegoś, żeby się samemu pocieszyć, bo tak naprawdę, jak facet kocha to nie ma dla niego znaczenia wielkość miseczki, więc gdybyś miała a to też by Ci mówił, że masz piękne piersi, więc to akurat żaden argument, prawda?

Gość olalalala
mam małe tzytzki :(

Gość takieżycie jest
zgadzam się z postem powyżej, biust jak wszystko powinien byc średni, pasujący do reszty ciała, zgrabny zarówno za mały jak i za duży wygląda komicznie i wcale nie jest obiektem podziwu - zainteresowania tak, ale raczej, żeby się pośmiać, podobnie jak laska ma krzywe nogi albo odstające uszy - każdy patrzy, uśmiecha się, ale to nie znaczy, że się to podoba! i każdy kto Ci pisze, że faceci to lubią, że to atut itp, pisze tak tylko dlatego, że sam ma duże cycki i szuka czegoś, żeby się samemu pocieszyć, bo tak naprawdę, jak facet kocha to nie ma dla niego znaczenia wielkość miseczki, więc gdybyś miała a to też by Ci mówił, że masz piękne piersi, więc to akurat żaden argument, prawda?

Gość olalalala
tostaraprawda a co do rozmiaru to B. C > czy D to sa rozmiary miseczek a 70 czy 75 to rozmiar pod biustem....

rozmiary miseczek to literki a centymetry pod biustem cyferki:D

Tak na marginesie to widze że ktoś sobie robi wielkie jaja z tego topiku... Zastanówcie się co chcecie... Albo masz duży biust ale jednak mały... Może przemśl jeszcze raz co chcesz napisać i napisz...Ale myśl głową nie cyckami ok?

Gość tostaraprawda
tak, wiem, znam się na rozmiarach, dlatego ci napisałam, że samo D nic nie mówi, bo misec zka D przy rozmiarze 65 pod biustem jest zupełnie innej wielkości niż miseczka D przy rozmiarze pod biustem 95 - czaisz cycata? to ile masz pod biustem, bo jak masz 70D to powinnaś się leczyć, ale nie z wielkiego biustu tylko z głupoty a jak masz 95 D to wcale nie jesteś taka drobniutka :D

Gość niestety5dde
mam 70G i jest mi z tym dobrze :D

Gość olalalala
to ktos napisal "mam małe tzytzki " bo pseudonim mam bez hasla i kazdy moze sobie go uzyczyc....:/ wiec to nie moja wypowiedz tam sie pojawila...

Gość olalalala
powiem tak 70 D jest na mnie za luzny troszke...:) pd biustem czyli 65 D bylby idealny jak bym taki mogla dostac bez problemow...;)