Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asiunia1911

odchudzam sie kto ze mną zapraszam nastolatki

Polecane posty

Gość IndieGirl
ja mogę się dołączyć też

Witam :) co prawda jestem trochę starsza od Was ale mam nadzieję, że mnie nie wyrzucicie :) Jakoś nie potrafie odnaleźć się na topikach dla 20-latek..Może dlatego, że wszyscy jak mnie poznają dają ma 16 ;p max 17...a dokładnie 6 dni temu skończyłam 21 Wzięłam sie za sibie od września ale ostatni tydzień-dużo spotkań \\\"urodzinowych\\\" i wskoczyło na mnie trochę dodatkowego ciałka.. Mam 167cm i ważę 54kg, ale tak jak jedna z dziewczyn tutaj mam za dużo \\\"boczków\\\" i uda mogłyby wyszczupleć.. Jestem właśnie po wodzie z połową cytrynki i przymierzam się do 2óch chlebków Wasa z pasztetem sojowym i warzywami :)

możesz dołączyć ;p mi jak dziś 1 dzien nie poszedł takk źle : zjadłóam śniadanko rano potemw szkole jabłko a potem obiad i jogurt wypiłam ok 16 i teraz kolacje wpałaszowałm i banana ale mam taką ochote na coś słodkiego ;/

a wiecie co moja koleżanka była dużooo przy kości a schudła aż zadużo teraz jest taka chuda że masakra a jadła musli herbatniki piła wode i jogurt i tak przez 1,5 miesiąca

No witam dzisiaj ;p Nie było tak źle.. Zjadłam na śniadanie pączka ;/, potem rogala, sałatkę z filetami rybnymi i na koniec pączka.. ;/ od jutro będzie inaczej xD A Wam jak minął dzień? Co zjadłyście? Aa i witam kocur_ka chętnie zapraszamy ;p pozdrawiam

Gość lubie.to
asiunia 1911 proponuje na sniadanie szklanke wody, na obiad lisc salaty, a kolacji nie jesc - przeciez sie odchudzasz ...hehehe

Dzięki dziewczyny :) Mój jadłospos wczoraj wyglądał następująco: śniadanie-2 Wasy+1/4 \"pasztetu\" wegetariańskiego+warzywa obiad-zupa paprykowa (150g papryka podsmażona na suchej patelni,ugotowana i zmiksowana) zabielona jogurtem i do tego kuskus kolacja-zupa pomidorowa (robiona jak paprykowa) z jogurtem i ryżem :) Dziś niestety nie moge nic zjeść bo po południu zaczynam kuracje BodyPure24 ;) (niezła rzecz-już raz stosowałam) Pomaga oczyścić organizm i lepiej się odchudza :)

chyba mnie silna wola wczoraj opuscila omlet na sniadanko kawalek ciasta (troche mnie zemdlilo bo przestalam jesc slodycze) pozniej 2 piwa i troche chipsow :P mam nadzieje ze dzisiaj bedzie lepiej : sniadanko kawa , obiad kilka pierogow bez zadnych dodatkow , kolacja : ? nie mam czasu teraz na jedzenie bo musze rano sprzatac chodzic na zakupy a popoludniu do szkoly wiec jak wroce to jesc mi sie nie chce :)

ja też chcem się tu przyłaćzyc ;D:D:D waże 62kg mam 169 cm i chcem conajmniej 55kg... ale jak narazie źle mi idzie... . heh

Gość jagaq
widze ze temat zdechl a szkoda