Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to

czy facet majac 32 lata....

Polecane posty

Gość zastanawia mnie to

i nie majac zony ani dziewczyny musi miec jakies powazne wady ktorych zadna nie byla w stanie zaakceptowac...?? Jak uwazacie...?

Gość -------------------
wg mnie ma jedna powazna wade - za bardzo lubi kobiety i chce soba wszystkie uszczesliwic :P

Gość jest starym kawalerem
nieelastycznym, nie potrafiącym się dotsosowywać. nie polecam, takie związki są nieszczęśliwe, szczególnie dla kobiet

trudno stwierdzic....moze to on jest za wybredny i nie potrafil zdecydowac sie na dluzszy zwiazek ...?

Gość zastanawia mnie to
bo wlasnie niedawno poznalam takiego 32 latka , jest dowcipny, srednio inteligentny, nie brzydki,,,mowil ze mial dziewczyny ale jakos nigdy mu nie wyszlo....i dlatego zastanawia mnie to....

a może po prostu jeszcze nie trafił na swoją drugą połówkę... wiek o niczym nie świadczy.

Gość zastanawia mnie to
mi mowi ze chcialby juz miec zone i dzieci...ale nic na sile, Mowi ze widocznie jego przeznaczenie jest byc samotnym, chociaz chcialaby inaczej..Ja jak narazie nie widze w nim strasznych wad..hmm ciekawe,,,

Gość -------------------
myslę, że po jego zachowaniu dowiesz się czy jest z nim coś nie tak, czy też po prostu jeszcze nie trafil na tą jedyną... kilka lat temu poznałam bardzo fajnego 32-latka, ciekawiło mnie to dlaczego jeszcze się nie ożenił, oczywiście chciałam wierzyc, że nie trafił jeszcze na tą jedną, prawda okazała się dla mnie brutalna; facet był okropnym kobieciarzem. Okazało się, że oprócz mnie spotyka się jeszcze z inna dziewczyna. Gnojek złamał mi serce. Niedawno znalazłam go na naszej-klasie. Ma teraz 37 lat, dalej kawaler i znowu nowa laska przy boku. Niektorzy sie nie zmieniaja...

Musisz go po prostu poznać. Z czasem się przekonasz jaki jest i czy warto się angażować. Najlepiej nie sugerować się opiniami innych, tylko samemu zbadać teren... ;)

Gość zastanawia mnie to
jescze jedno pytanko :) czy zwiazek z facetem 10 lat starszym to glupota? :) uwazacie ze to duza roznica...??

Gość wcale nie jest
myślisz, ze wybrakowany i na odrzut jak bubel?? miłośc rządzi :) znajdzie swoją :)

Z własnego doświadczenia powiem. Nie uważam, żeby to była głupota. Pozdrawiam.

32 letni kawaler ma juz opraciwany system zachowan i nawykow ;).....nie latwo bedzie go zmienic ale to nie oznacza niemozliwego :) sprawnie usidlony bedzie podatny na zmiany ;)

"ze mial dziewczyny ale jakos nigdy mu nie wyszlo." to miał czy nie miał dziewczyny :O weź ty się zdecyduj :O a jak facet po 40 latach małżeństwa się rozwiedzie to nagle zostanie "60 latkiem którego żadna nie chciała"? weź ty się zastanów :O

Gość zastanawia mnie to
dzieki Wam sliczne....:)

10 letnia roznica ? znam kilka takich zwiazkow ...ciągle sa razem aaa i jeszcze jeden zwiazek z tym ze to ona jest starsza o 8 hehehe sprobowalbym im powiedziec ze to glupota to natepnego dnia pisalbym pod nickem Rozszarpane czesci kabla USB :)

Gość zastanawia mnie to
a ja wygralem zycie:o

Gość ja wole 23-28
Taki facet niestety juz ma jakies problemy emocjonalne ze soba i daj sobie spokoj z takim ...oni sami nie wiedza czy byc z kims czy nie ..szkoda czasu mowie ci

to nie tak , ja tez mam chlopaka o 10 lat starszego i podchodzi juz pod trzydziestke, owszem ma juz swoje zle nawyki i zachowania ale trzeba to zaakceptowac, przeciesz wy tez nei zmieniacie wszystkiego w zachowaniu jak sie zakocha cie,sa zeczy z ktorymi si etrzeba juz pogodzic a to ze ma tyle tak to nie oznacza ze jest jakim osłem ktorego zadna nie chce

Przypuszczalnie nie wszyscy w podobnym wieku mają złe nawyki, ale na przykład ja mam takie, które mnie z miejsca wykluczają z kręgu zainteresowań kobiet. Właściwie jedyną osobą, która mogłaby się mną zainteresować byłby psychiatra a tego wolę uniknąć. W każdym razie jeśli trafisz na samotnego trzydziestolatka - uważaj, bo może mieć coś z głową.

Gość a co myslec o 42 latku ktory j
est sam owszem bywal w zwiazkach ale raczej dlugotrwalych i nic z tego nie wychodzilo. czy taki facet to na 100 procent ma jakis feler czy po prostu trafial na niewlasciwe kobiety?

Gość Brunet typu ciacho
------------------- myslę, że po jego zachowaniu dowiesz się czy jest z nim coś nie tak, czy też po prostu jeszcze nie trafil na tą jedyną... kilka lat temu poznałam bardzo fajnego 32-latka, ciekawiło mnie to dlaczego jeszcze się nie ożenił, oczywiście chciałam wierzyc, że nie trafił jeszcze na tą jedną, prawda okazała się dla mnie brutalna; facet był okropnym kobieciarzem. Okazało się, że oprócz mnie spotyka się jeszcze z inna dziewczyna. Gnojek złamał mi serce. Niedawno znalazłam go na naszej-klasie. Ma teraz 37 lat, dalej kawaler i znowu nowa laska przy boku. Niektorzy sie nie zmieniaja... Eeeee..... znamy się? :D

Nie przesadzaj, dlaczego ma mieć jakieś poważne wady? Może mu się nie udało po prostu, albo za późno zaczął się rozgladać za kobietami, bo np. był bardzo zajęty studiami, a później rozwijał się zawodowo? Napisz o nim cos więcej.

Gość 32 lata to nie starosc
nie przesadzajmy, facet moze byc normalny, albo nie, jak kazdy facet w kazdym innym wieku ;)

Gość tak10 lat to zdecydowanie za
duzo w ty wieku.Jakbys miala 30 a on 40 byloby zupelnie inaczej

Ja kedys miałam faceta 33 lata, ja z kolei 10 lat mniej ... zakochałam się... po dwóch latach związku z takim ztetryczałym, znerwicowanym, zarozumiałym kawalerem miałam dośc wszystkiego. Po czasie zrozumiałam dlaczego inne go nie chciały:) Taraz mój nażyczony ma dobrze ponad 30 a ja jestem młodsza 8 lat. Znamy sie już bardzo długo.wiec go znam. Jemu akurat nie ułożyło sie w zyciu. Jest madrym i dobrym facetem. Kocham Go:) Nie ma recepty na to- czy facet majac ponad 30 lat i nie ma jeszcze zony jest normalny, albo coś z nim jest nie tak.

Gość ziobro ma nawet 38

Gość rakit
ja mam 25 lat i nigdy nie miałem dziewczyny