Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zastanawia mnie to

czy facet majac 32 lata....

Polecane posty

to Ty dobry jesteś... Mój Boze ...takich to dzisiaj ze swiecą szukac... A może powiedz co bys chciał w zamian?

nie ma to jak mezczyzna po przejsciach:/ cofam to wczesniej napisałam ! samotnym kawalerom po 30 mówimy NIE! ale z was trutnie i jeszcze wiecznie narzekają... nie, nie nie x 100 :P

Gość ojaojaona
napewno pierw zastanawialabym sie podobnie jak ty, ze cos musi byc w tym facecie nie tak skoro przystojny podobno, ale samotny...lecz nie nalezy osadzac, pozory czasemmyla a ty mozesz byc z nim bardzo szczeskiwa, wkoncu to milosc rzeadzi, zreszta to nie jest tez regola ze 32 latek musi byc zonaty i dzieciaty, poprostu jedni chajtaja sie szybko rownie szybko rozstaja, nie wazne. moze poprostu on ze tak powiem wolal drorosnac do powaznego zwiazku, do zakladani arodziny, bo w koncu jak sie jest mlodym spontanicznym to robis ie glupie rzeczy czasem a potem oczy sie otwieraja. drudzy wola dorosnac do pwenych rzeczy, upewnic sie, a moze spotkalo go cos przykrego z drugiej strony od kogos kogo bardzo kochal, albo poprostu ma pewne wady charakteru ktore uniemozliwiaja zwiazac sie na stale z tya osoba. poznasz tego czlowieka a bedziesz wiedziala, nie ma co pytac na forum, nia znamy go, i nie osadzaj go pohopnie.

Gość rakit
kuba wojewódzki jest sam

Gość ojaojaona
czaem ludzie po przejsciach sa bardziej wartosciowi...

Gość rakit
ja tez jestem sam , ale jestem prawiczkiem .

nie osądzam- jedynie wyrażam swoje zdanie:) pozatym jestem już dużą dziewczynka, troche błedów popełniłam i wiem co nie co na ten temat:P

Gość rakit
nie dam sie zeszmacić seksem , bo seks to zło i egoizm ..Ludzie robia jakie orale i inne swinstwa.

Gość rakit
nie chce byc z kobieta bo pewnie chciałaby bym jest kiedys zrobił minetka a ja nie lubie zapachu ryby!!!

akurat Kubę bardzo lubie, a zwłaszcza jego poczucie humoru mi odpowiada. ale jako okaz meskości generalnie jest słabiutki:/ nawet zageszczenie włosów mu nie pomogło.

Gość rakit
to może pudzianowski - to jest okaz i co najwazniejsze nie ma dziewczyny :)

Gość Wygadaj się na forum
Widze dużo róznych opini... ja mam taką, że nie być może był zraniony i nie chce wiecej :) http://forum.wdziek.info

Gość rakit
o i ziobro jest sam i podoba mi sie pod wzgledem intelektualnym

Pudzian odpada- inteligencją nie grzeszy i wyglada jak zmutowana genetycznie świnia! z dwojga złego wolę Kube! a gdybym miała wybierac z publicznych osób wybrałabym... uwaga lejdis end dżentelmen... Marka Konrada...to jest facet!

Gość cos z nim nie tak
lepiej trzymac sie z daleka :) zreszta podobnie mozna myslec o kims przed 30

Gość rakit
moze teraz o kobietach po 30 ste dlaczego sa samotne była zona Brada pita zna odpowiedz na twoje pytanie

nie bedziemy się licytowac na szczescie nie muszę szukac bo mój Pan znalazł mnie , wypatrzył wspośród wielu i wybrał - podobno do końca życia:D

Kobiety po 30 samotne sa jeszcze gorsze od facetów! jad z paszczy im tryska mam w pracy taką jedną- cały monitor ma opluty:D

mówię tu o facecie - lat ok. 32, z wyglądu bardzo OK :) fajnym, inteligentnym itd, mającym normalną fajną pracę, znajonych , pasje, tylko... ciągle singiel: zawsze prowadził takie życie, bzykał panienki, nie wiazała się bo 'nie chciał', chciałby mieć dzieci, chciałby normalnego zwiazku - (akurat :P) juz takim nie wierze Co innego jak ktoś w tym wieku ma za sobą jakis dłuższy związek, wiadomo, mogło nie wyjść. A taki samotnik może po prostu nie być stworzonym do bycia we dwoje. Trudno potem dogadac się, człowiek ni ejest przyzwyczajony, jest nastawiony na siebie tylko, nie potrafi być z druga osoba i rozumiec jej potrzeb. Takie jest moje zdanie i jujz! :D

Gość murko
bzykac sie trzeba i zaliczac jak najwiecej panienek , bo zycie jest tylko jedno . TEn kto ma tylko jedna czy dwie to frajer .

Gość murko
jedna sie znudzi inna zestarzeje dlatego ciagle nalezy posuwac młode i piękne ciała. Oglądaliscie playboy mansion na mtv?